- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
-
fagy53
nagyúr
Csak az a gond, hogy ez nem garanciális hiba, mivel most tökéletesen működnek, így nem lehet vissza vinni őket, hogy hibásak. Ez csak akkor igaz, ha valóban a 4 SATA2 feldobja a talpát...
Ez az eset viszont visszahívás, ami más eljárás, ez érinti a hibátlanul működő lapot is. Most tologatják majd itthon és külhonban is, hogy ki foglalkozzon vele, nem lesz egy egyszerű menet az biztos!
Mindenesetre veszek egy PCI-s SATA kártyát amíg lehet kapni, biztos ami biztos! -
fagy53
nagyúr
Én is így gondolom, de a tényeken nem lehet változtatni a különböző fázisok amiket felsoroltam szép sorrendben követik egymást időben. Gond az, hogy kb két hónapig nem lehet majd lapot venni, így nem csak a visszahívásos tulajok várnak, hanem a potenciális vevők, már ha maradnak.
Túl sok igényt kell kielégíteni és mivel én is érdekelt vagyok, kíváncsian várom, hogyan oldják ezt meg...
-
fagy53
nagyúr
Kész szerencse, hogy nincs még proci! Így bontatlanul megy vissza a boltba a lap, ha kijön valamilyen hivatalos formában a visszahívás.. Legalább egy hónap nyugalom lesz nálunk, rendes dolog ez az Intel-től, mármint a bejelentés...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asus TUF B365M-PLUS GAMING + I9-9900K
- Msi Mpg Z590 Gaming Plus Eladó!!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest