- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
yakuza.tora
addikt
válasz
W.Wilson #384 üzenetére
Hát persze!
Általában ezt szokták csinálni a cégek, amikor rosszul mérik fel a termékük iránti a keresletet.
Kiállnak a nyilvánosság elé és bejelentik, hogy az addig forgalomba hozott termékük hibás!
Pofám leszakad ezen a szövegen. Gyakran vásárolok az I...-ban, de ha ezt nekem mondják... -
yakuza.tora
addikt
Méghozzá nem is kicsit! A negatív hír mellett még azzal is szív az INTEL, hogy az új, egyébként nagyon jól sikerült procijait nem tudja eladni, hiszen másik deszkába nem jók...
Kíváncsi leszek, meddig fogják futtatni a Sandy Bridge nevet? Esetleg minél előbb beáldozzák és inkább bevezetnek egy terméket? -
yakuza.tora
addikt
válasz
remington2 #294 üzenetére
Azért ez nem ugyanaz a kategória. A hibás mag letiltásával megoldható volt a proci biztonságos, stabil működése...
-
yakuza.tora
addikt
Előre bocsátom, nem vagyok nagy számtech spíler. Két évvel ezelőtt álltam át AMD-re, mert nem tudtam követni az INTEL által vizionált foglalatdömpinget...persze, lehet, hogy semmi köze nincs hozzá és rendesen ki lett tesztelve a cucc, de a számban valahogy mégis ilyen mellékíz van.
Sajnálom az újdonsült SB tulajokat. Remélem, gond nélkül fog menni a lapcsere és adatvesztésben sem lesz részük!
HW-ben nem szoktam rögtön fejest ugrani a legújabb cuccokba. Bulldozerből sem veszek első körben. Inkább egy lassabb, "agyonfoltozott" Deneb v. Thuban. Meglepetést biztos nem fog okozni. Semmilyen téren!(annyit biztos tud, amennyire nekem szükségem van/lesz)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debian GNU/Linux
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Óvodások homokozója
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest