Új hozzászólás Aktív témák
-
Balu972
aktív tag
válasz
yakuza.tora #354 üzenetére
Az a ciki, ha megjön a cpu meg a ram, a lapot meg nem adják oda.
S ha sehol sem adják már oda, akkor ugye vehetek egy 1156-os szériát, az sb cpu meg ott lesz, mint dísz.Mér van aki bélyeget gyűjt!?
-
Balu972
aktív tag
válasz
yakuza.tora #340 üzenetére
Három hete rendeltem meg, azóta nincs gépem.
Az MSI lapon 4 db sata 3 port van. Ha azokat használom csak, akkor miért szállna el az sb híd? -
Cassi
őstag
válasz
yakuza.tora #325 üzenetére
> Kíváncsi leszek, meddig fogják futtatni a Sandy Bridge nevet?
Hát az most már inkább Sucky Bridge lesz... -
Vincent_
aktív tag
válasz
yakuza.tora #192 üzenetére
Én valahogy szeretem a végsőkig kihajtani a cuccaimat... Anno egy Intel BX440-es lapot is majd' 5 évig toltam (félidőtől slot1->FCPGA átalakítóval), amihez ha nagyon akartam volna, még a Tulalatinhoz is lett volna átalakító (FCPGA2). Mostanában meg megy a "sorcsere"; AGP, DDR2 kinyírása, és folyamatos procitokozás-cserebere, csak hogy az ember tudja mire szórni a pénzt...
Azért hajrá Intel, de így legalább az AMD is odateheti kicsit magát, ami végső soron mindkét tábornak csak jó lehet (-> árverseny).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG Z790 Dark Hero
- Asrock B360M Pro4 microATX - elkelt TheCrafter22 kollégának, értékelésre vár
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Asus TUF B365M-PLUS GAMING + I9-9900K
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest