- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
válasz
NathanCullen #56 üzenetére
Alapból én is így vagyok vele, de jóbol is megárt a sok. Ez a +1 nagyon elterjedt. Ha egy egy lenne...
Így viszont olyan mintha egy 10 évesekkel teli chat szobába írogatna az ember. Eddig ez nem volt ilyen, és nem tetszik az irány. Anno le lett szólva az egyik cikkíró mert az egyik teszt címében azt írta Abszolút lájkolható, és ez nem illik ebbe fórumba. Szerintem ez is ilyen.
A gyerekre is rászólunk hogy "Nem ja, hanem igen" , pedig ugyanazt jelenti, de mégis más. Ha valaki nem érzi a különbséget akkor felesleges magyarázni.Joey20
"gyorsabb, könnyebb, kényelmesebb"
Ha lusta vagy egy mondatot leírni akkor ne írj.
-
Jadro
veterán
válasz
NathanCullen #48 üzenetére
Mennyivel szebb ez így mint a +1.
-
Ricardo
titán
válasz
NathanCullen #34 üzenetére
Futhat, de ha egy magon is elmegy, akkor minek neki a kettő? illetve tudom minek neki a kettő, de amikor ez a kérdés a droidok esetében felmerült az volt a válasz hogy izomból oldja meg és a szifon egy maggal is gyorsabb. Ha egyszer két magos lesz az azért lesz mert azt ki is használja. Nekem ebből az jön le hogy a z új iOS igényli majd a két magot, hiszen arra lesz megírva. Ha nem így lesz akkor meg minek bele, hiszen az optimalizációnak köszönhetően felesleges.
Ez nem saját vélemény, csak voltak ilyen hangok. [link]
szerk: Ne vedd támadásnak, csak kíváncsi vagyok mit lép az Apple, mert a rajongóknak érdekes elvárásaik vannak. legyen olyan ami kiaknázza a két magot használja is azokat, de röccenés mentesen fusson el a régebbi készüléken is. A kettő meg kizárja egymást.
Ha használja a két magot akkor igényli is azokat, tehát az egy magos cuccokon nem megy. ha nem igényli akkor viszont tuti hogy maga a rendszer nem használja ki. Márpedig amire utaltam az állítás miszerint a az Apple akkor lesz két magos ha már a rendszer is kihajtja őket, mert a cég nem fog izmozni, mert nincs rá szüksége.Ennek ellenére én támogatom hogy legyen két magos, mert jót tenne a piacnak. -
Blyan
félisten
válasz
NathanCullen #34 üzenetére
Nem mondta, hogy nem futhat, de ha úgy írták meg, hogy a két mag teljes támogatottságot élvez (mindenhol az új verzióban), akkor annak valószínűleg teljesítmény követelménye is van.
Erre célzott szerintem. i4 biztosan támogatott lesz, a 3GS már azért erősen kétséges. -
Solar_Wind
senior tag
válasz
NathanCullen #26 üzenetére
Igen, felbontás, SSD, vékonyság, ezek az előnyei. Nálam ezekkel lehet nyerni, de igazad van, egyénfüggő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen autót vegyek?
- Medence topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest