Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
mivel nem egy hardverre kell optimalizálni, így valóban kisebb hatékonysággal oldható csak meg. ezért kell kompenzálni.
persze. ezért mondom, hogy azért kell nekik egyre erősebb vas, hogy izomból megoldják a problémát. az okok engem nem érdekelnek. vagyis de, mert érdeklődök az ilyen témák iránt, de mint vásárlót, felhasználót nem érdekel, és értékelésben sem játszik szerepet.aki kritikát mer megfogalmazni.
ezen korábban végigrágtuk magunkat, szerintem nálad jóval többről van szó. -
joey04
titán
Lekötött a mai teszt. Téged elvakít a gyűlölet ahogy nézem.
Egyébként nem érted. Az ios frissítés úgy működik, hogy a régebbi modelleken is szépen fut, csak maximum kicsit veszít a sebességből (ez alól az ios 4 és 3G esete volt kivétel, amit elszabtak a cégnél), és néhány új fícsört nem kap meg. Maga az ios nem igényel 2 magot, mert nincs olyan szarul megírva, mint pl az Android, hogy a 2 mag a rendszer folyamatossága/gyorsasága miatt kelljen. A programok fogják igényelni, nem az alaprendszer. Írtam, hogy kukkants rá a termékpalettára, és részben választ kapsz a kérdésedre. iPad 2. 2 magos gép, ios 4, de az erősebb vas már kicsivel a bemutató után éreztette hatását: [link] Igaz, ez az A5 grafikai képességeit igényli, de látható, hogy már szinte azonnal kihasználta az új vasat pár program. És nem azért kellett, hogy használható legyen a rendszer. Szóval még ios 5 sem kell feltétlen, hogy kihasználja az erősebb vasat, mert a programoknak kell, nem a rendszernek. ellentétben az androiddal. És szinten ellentértben az androiddal, itt a fejlesztők kb azonnal írnak is progikat, amik ki is használják. És még az a hátrány sem lesz meg, hogy adott program/játék csak az erősebb vason fut, mert pl ott az Infinity Blade, megy régebbin is, csak ha jobb a vas, akkor azt meghálálja. Szóval nem, nincs ellentmondás. Én elvárom, hogy az i4-en nagyon jól fusson az új ios, és azt is üdvözlöm, ha az új gép 2 magos lesz, de a programok miatt, nem azért, hogy az ios jól fusson.
43: LOL, pont erről beszélek. Itt valóban ki lesz használva, és nem az lesz a cél, hogy izomból próbáljunk megoldást találni a lagra, lassúságra. Most vagy nagyon rondán ferdíteni akarsz, vagy tényleg értetlen vagy.
Így én magára az oprendszerre gondolok
rosszul teszed.egyébként érdekes lenne valóban, kaphatna olyan új fícsört az ios 5 ami 2 magot igényel, ennek örülnék is. Azt az i4 és régebbiek nem kapnák meg. Ebben sem látok problémát, és ebben az esetben sem érzek ellentmondást.
-
D@niel
addikt
Szerintem még messze van, hogy olyan mobil rendszert írjanak, ami csak 2 magon fut normálisan.
Azt írtad a felhasználók olyan iOS-t akarnak, ami kellően támogatott, kihasználja a 2 magot, de folyamatosan is működik, és hogy itt neked ellent mondás van.
Én erre mondom, hogy nekem ez teljesen új, mármint aki 2 magot használó rendszert akar iPhone-jára.
Az apple pont úgy működik, hogy az adott rendszer eltérő hardverű cuccokon is fut, iOS, illetve mac osx is jó példa erre.
-
D@niel
addikt
legyen olyan ami kiaknázza a két magot használja is azokat
Hol olvasol ekkora marhaságokat? Kitől hallasz ilyet? Nem kell messzire menni, ott a 4.0 meg az utóbbiak, amit még 3Gre is fel lehetett rakni, pont ezt zengte a tömeg, hogy 3G-n is jó sebességű legyen.
Mindenki látja, hogy HTC a sense-el tele van pakolva, aztán akadozik a scroll időnként még a Sensation alatt is.
Ez a lényeg, hogy az iOS a lehető legtöbb modellt támogassa, és folyamatos legyen a működés.
Elég durva mobilos rendszer kell ahhoz, ami 2 magot használ, folyamatosan.
Szerintem neked nem iPhone-od van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Filmvilág
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Hálózatokról alaposan
- Macska topik
- Óvodások homokozója
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- IPhone 16 pro - Desert Titanium 256GB
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest