- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
wii90
tag
Látom itt még mindig nem ért véget az érvelések kontrázások.
-
wii90
tag
válasz
ErosenZold #188 üzenetére
Lássuk csak van egy fickó megveszik és feldobja egy megosztó oldalra aztán jössz te és letöltöd nem fizetsz akkor kitől is vajon??? Ja igen nézd meg a gyártót, kiadót, vagy fejlesztőt!
-
wii90
tag
válasz
Jeanne d'Arc #182 üzenetére
Lehet igazad van bizonyos esetekben de itt nem egy zene számról van szó hanem konkrét op rendszerekről komplett programokról és média tartalmakról.
Weißturul:"Én meg rádiót hallgatok"
-
wii90
tag
Igazság szerint itt már arról van szó csak kifogást avagy kontrát ír egyik - másiknak tök mindegy ,hogy ha valaki letölti és nem veszi meg miket ír neki a másik ez már azokba az emberekbe akik meg sem gondolják a vásárlás lehetőségét mondván "ingyen van a net azért fizetem hogy letöltsek" integrálódva van és vannak a másik tábort szaporítóak akik pl.: megveszik vagy egy részét vásárolják meg stb. Egyik másikat próbálja meg győzni de ez már nem megy hiszen mindenki a magáét mondja és kontrát ír vagy próbál.
-
-
wii90
tag
Húúhh..
Igazat adok de most hogy is írjam? Hát... arról van szó az hogy neked utazni kell nem a film hibája sem véleményemé az sem ,hogy a barátnőddel mész se semmi más amit le írtál érted én ebbe nem akartam így belemászni azt a 700ft is azért írtam csak mert ezt írták ,hogy annyi az sms -ára csak egy hasonlat volt én nem írtam utazásról + költségekről. Érzem most kell itt hagynom a témát mert kicsináltok.
jó értelemben írom.
-
wii90
tag
válasz
#48613632 #114 üzenetére
Oké ebbe már nem megyek bele ne sértődj meg, nem tudom miként működik a "warezolás" pénz terén.
Amit offban írtál arra pedig azt szeretném válaszolni nem tudtam mi merre hány méter az algoritmusokkal én csak nézem és láttam már sok filmet de tégy légyszíves egymás mellé egy Blu-Ray filmet és egy másik DIVX vagy DVD-rip -et. Mert én csak azt látom érted engem nem érdekel az előállítási eljárás én nézem a filmet csak.
-
wii90
tag
Én nem vagyok kiadó nem én határolom be az árakat. De őszintén 700ft -hoz még egyszer annyit hozzá teszel és meg van a mozijegyhez ha ennyire szomorú a magyarországi helyzet ,hogy az emberek nem tudnak megfizetni lassan egy mozi jegyet az sajnálatos dolog de azért sem én vagyok a ludas. Szóval látom én amit mondasz csak nem értem.
Minden Tiszteletem az Őn-é.
-
wii90
tag
-
wii90
tag
És mivel éri meg jobban ,hogy pl.: az ember az otthonában - (lakása, háza, kecója, kéglie) nézi 700ft -ért azt a felvételt amit kamerával vettek fel a moziban? Nem jó a kép minősége pocsék a hangja és élvezhetetlen akkor ajánlom figyelmükbe azoknak akik spórolni akarnak a mozijegyen ,hogy olvassák el a film leírást és nézzék meg az előzeteseket nézzenek posztert és képeket a filmről tök ingyenes és csak internet kell hozzá + a google. Kb ugyanazt az élményt lehet elérni mint a kamerás felvétellel vagy még lehet jobbat is mert nem lombozza le a kedvét az embernek.
-
wii90
tag
válasz
juliabrilke #3 üzenetére
Úgy történik ,hogy elsőnek is beazonosítják a média tartalmakat utána azt nézik hányszor is lett letöltve a szerverről és ugye itt jön a titok ,hogy milyen árfolyamban számolják de nem pusztán simán azt számolják hogy xy ember töltötte le és így azok nem mentek el a mozikba hanem elvi kártérítést is beleszámolnak mint ,hogy mivel xy felhasználó letöltötte és nem megnézte így károsította a mozikat is mivel azok nem vásároltak kukoricát üdítőt stb stb + még azt is beleveszik ,hogy a mozik által reklámozott filmeket sem nézték meg az emberek mivel nem a moziban nézték meg így jönnek ki az oltári összegek. Viszont hogy a cikkhez is hozzá szóljak nem értem miért kell letölteni ilyen rossz minőségű filmeket azt már nem is veszem figyelembe hogy ezekért a tartalmakért fizettek is... Az emberek hibája ,hogy az ilyen warez oldalak megszedik magukat még a mozikat és a film készítőket károsítják... Így egyszer csak majd nem fognak akkor monumelű filmeket gyártani hisz minek ha az emberek még csak nem is tőlük veszik meg hanem különböző kalóz oldalakról szerzik be pocsék minőségben holott iszonyú nagy összegek vannak kifizetve a fejlesztésekre és a technológiára ,hogy az emberek minőséget nézhessenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Futás, futópályák
- Bittorrent topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Napelem
- Házimozi haladó szinten
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest