- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Egy óra, két rendszer
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
JanR
addikt
válasz
Sirandrish #1907 üzenetére
Szinte biztos vagyok benne, hogy nem lesz gond.
Nézik az IMEI-t (ami nekik a rendszerben úgy is benne van, hogy ki milyen telefont kapott), meg, hogy milyen a számla - nem-e valami kókler hamisítvány.A hivatalos közlemény miatt van ott 25-28 közötti dátum.
-
JanR
addikt
válasz
karldergroße #1484 üzenetére
Nem értem Te miért rugozól ezen még mindig? Nem Neked válaszoltam és amúgy is tapasztalatom írtam le.
Az S21 pedig nem fél millió, hanem szolgáltatóknál 250 körül van - nem, még mindig nem az S21U-ról beszélünk.Tőlem elvárhatsz tőle mindenféle csillámló effektet is, az sem érdekel. Nekem ez a telefon hibátlan arra, amire kell. Kinek mi és mennyit ér meg, az pedig döntse el maga.
-
JanR
addikt
válasz
FіkuszKukіsz #1459 üzenetére
Én senkinek nem akarom megmondani mit csináljon, hogy csinálja. A személyes tapasztalatom osztottam meg egy kérdésre vonatkozóan. Ha lenne 64 GB-o S21, nekem az is tökéletesen elég lenne. Nekem az SD/mSD kártya legutoljára még Nokia 6600-nál számított, mikor +32MB-okról beszéltünk.
-
JanR
addikt
Miért nem görbített a telefon széle, ahogy már az s7 óta az?
Én kifejezetten nem szerettem ez a hajlított éleket. Pont az üveg hátlapja miatt fogni kellett oldalról az S10+ot és emiatt elég sokszor belenyúltam a képernyőbe és félreérzékelt. Nekem a sík képernyő egy hatalmas nagy pozitívum a 21-es szériánál.Miért műanyag a hátlap?
Az előző hozzászólásomban leírtam, hogy sokkal jobb érzés fogni a telefont, stabilabb nekem, ez is pozitívum.Miért kisebb a felbontása, mint az S20-nak??
Ha észreveszed, akkor nagyon jó szemed van. Ha emiatt tovább bírja az akksi, akkor csak jól jártunk. És hidd el, S10+ után semmivel nem érzem rosszabbnak a kijelzőt.. sőt. Pedig az is 1440p.Miért nincs Micro SD?
Erre meg azt mondom minek? Telefonom van, 128GB-al. A fontos képeket úgy is lementem, vagy valami külső forrásra, vagy felhőbe. Ezen meg elfére egy halom játék és film. Lehet valaki dolgozik vele, és erre használja, de Ő meg a nagyobb tárhelyeset veszi. De valaki írja már le nekem, hogy miért kell egy telefonnak ekkora tárhely? -
JanR
addikt
1 nap használat után (S21) sok tapasztalatom még nincs a telefonnal, de eddig én nagyon úgy érzem, hogy S10+ról megérte váltani.
A 60Hz -> adaptív Hz egy kiugróan jó előrelépés, szinte engem ezzel vett meg a telefon.
A műanyag hátlapot inkább pozitívnak érzem, mint sem negatívumnak, mert végre van "fogása" a telefonnak és nem az oldalait kell markolászni, félve, hogy kicsúszik a kezedből. Baromi jó tapintása van.
Akksi még nagyon új, de éjszaka 8,5 óra alatt 3%-ot merült. WiFi, BT, 2 levél szinkronizálás, stb bekapcsolva volt, egyedül az AOD pihen 23 órától 7 óráig. Ha ez így marad, akkor nincs több kérdésem. Pedig az S10+nak is nagyon jót tett a droid11..
A méretével egyszerűen nem tudok betelni. Tudom ez szubjektív, de nekem az egykezes használat, meg úgy a fogás megdöbbentően más, pedig 6,2"-ról beszélünk egy S10+ után. Akit a méret zavart esetleg eddig, annak ez egy rendes alternatíva, ami mindent tud, amit tudnia kell egy okos készüléknek. Persze az i12mini kisebb.
Az ujjlenyomatolvasó pedig ég és föld. Mocskos gyorsan érzékel és egy nap alatt még nem fordul elő, hogy másodjára is meg kellett érintenem.
A súlya kifejezetten tetszik.
A fényerő brutál - éjszaka próbáltam visszavenni, mikor sötétben használtam, de még így is "kisütötte" a szemem.
Kamera teszt még nem volt, játszani pedig nem játszok telefonon, szóval ilyet nem fogok nyilatkozni.
De ha valakinek felmerül valami kérdése, akkor szívesen megnézem.szerk: stressztesztet nem fogok csinálni, mert nem bencsmárkolásra használom a telefonom, hanem arra amire való. Általános napi dolgokról fogok beszámolni, hogy működik és hogy bírja.
-
JanR
addikt
válasz
FіkuszKukіsz #1288 üzenetére
Becsapós, mert csak egy "rekesz" van, viszont annak mind a két oldalára lehet simkártyát tenni.
szerk: írhatnák egy slotos tálcát is a rekesz helyett.
-
JanR
addikt
válasz
FіkuszKukіsz #1284 üzenetére
Voda S21: fizikai dual sim.
-
JanR
addikt
válasz
bulikavagyok #1266 üzenetére
Nagyon köszönöm!
-
JanR
addikt
Akinek ma megjött az S21-es voda rendelése.
Nekik az ajándékokkal mi a helyzet? Mert nekem semmi nem volt a telefonon kívül a csomagban.
Sima S21. -
JanR
addikt
-
JanR
addikt
válasz
karldergroße #807 üzenetére
330 ezerert biztosan. De pl. voda-nál 253ezer előfizuval és erre 2 év hűséggel kérhetsz 25 ezer forint kedvezményt. Telekomnál sem 330e. A jelenlegi S10+om a SES-ben vettem, de már az S20 megjelenése után baromi akciós áron. Nyitó napon minden újdonság drága :( Én is szolgáltatónál veszem, mert 330 ezret nekem sem érne meg.
-
JanR
addikt
válasz
karldergroße #796 üzenetére
Ez is egy szempont és maximálisan megértem.
Viszont van a másik oldal (pl. én). Online hallgatok zenéz, összeválogatott albumokból bluetooth fülhallgatóval, mert nekem ez edzéshez kényelmesebb. A 128GB is sok, ha lenne 64GB-os, akkor azt venném. Szinte mindenem felhőbe mentem, kivétel a képeket de azokat meg időnként lementem és a telefonról le is törlöm. Számomra kifejezetten jó deal a sima S21 az S10+ utan. Kevésbé sérülékeny hátlak, kisebb méret és az adaptív kijelző. Sokat használom napközben a telefont és ezt a 48-120Hz-et sokkal kellemesebb nézni. Kollégámnak van 90Hz-es Oneplus-a és az is egy csoda.
-
JanR
addikt
Epp jovok az MM-bol. Egy sima S21-et tapogattam meg, mert az erdekel es az is leginkabb a kisebb merete miatt. Elkepesztoen jo kezbe venni, a 1080p kijelzot meg eszre sem venni, pedig S10+rol valtanek a merete miatt.
Azt a muanyag hatlapot sem erzem gagyinak, sot baromijo tapintasa van. Az adaptiv kijelzo meg egy csoda 60 Hz utan. Engem meggyozott, bar S20-rol biztosan nem valtanek. A kijelzotol feltem, de eszrevehetetlen a "visszalepes", foleg a sima S21-nel. -
JanR
addikt
Nekem például nagyon fontos mit nézek. Nem is tudom melyik fórumban fejtettem ki, hogy ma egy telefon nem csak telefonálásra jó, hanem sokminden másra, és inkább okos eszköz, mint sem telefon. DE! Nekem rohadtul nem mindegy, hogy mire nézek rá, 60Hz-re, vagy 120Hz-re. Lehet itt fölényeskedni, hogy de minek és miért, a 120Hz sokkal kényelmesebb a szemnek, mint a 60Hz. Az osztott kijelző is egy baromi jó dolog, utazol valahova, mint utas. Addig netezel, keresgélsz, közben megy a youtube, vagy akármilyen másik program. Vagy 2 táblázattal dolgozol és mondjuk eltérést keresel. Nem mindig van lehetőség laptopot nyitni, vagy otthon kényelmesen ülni egy PC előtt..
Akinek ezek nem fontosak, azoknak biztos jó a qwartz kijelző is még, mert azzal is el lehet olvasni egy egy soros SMS-t. Hasonlítgathatjuk egymáshoz a két bázist, de ez teljesen baromság, hogy ami nincs az iphone-ba az felesleges, vagy még nem működik jól.
-
JanR
addikt
válasz
Parallaxis #525 üzenetére
Kapcsold be az 5G-t, az majd felezi az üzemidőt.
Mert amit az apple csinál az jó, minden más csak betatesztelő. Ne legyünk már ennyire fanatikusak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpársportok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Előzetes élménybeszámolón a Mafia: The Old Country
- Hegesztés topic
- iPhone topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Megújult a PROHARDVER!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest