- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- iPhone topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szakiii
addikt
Én értettem amit mondani akartál ezzel, de nem tudok egyetérteni vele. Létező és nem létező funkciókat nem akarok összehasonlítani az alapján hogy egy másik létező és létezőnél a-ban jobb mint b-ben ezért itt is így lesz majd.
Én nem éreztem úgy hogy jobban tudna dolgokat mint más telefon, viszont hiányoztak dolgok amiket ha egyszer nem tudott akkor nem tudott és nem vígasztalt hogy majd ha tudni fogja akkor jobban fogja tudni.
Na mindegy túl lett ragozva. Btw nekem se tetszik és butításnak érzem sok szempontból ezt a szériát, de láttunk már ilyet s6nál és hallgattak a userekre és szépen visszahoztak hiányzó dolgokat, persze itt nem a töltőre gondolok hanem pl micro sd-re bár akkoriban még tényleg kellett a bővítés. Nem lehet összehasonlítani azt hogy most vették ki mikor már 128gb az alap vagy mint akkoriban 16gb volt nyílván akkor még volt rá szükség most viszont jóval kevesebb embert érint mert kevesen futnak ki ebből a tárhelyből.
-
Szakiii
addikt
Én is használtam iphonet igaz régebben i5s idején ami sokak szerint az egyik legjobb telójuk volt. Én is azt vettem, újonnan előfizura és 2 hónap után eladtam mert annyira nem jött be lg g2 után ettől még persze el tudom ismerni miben jó és miben nem, de ami itt megy hogy tényleg dexet hasonlítja az általa kitalált valamivel ami már jobb az vicc.
Semmi baj nincs azzal ha valakinek egyik jobban tetszik mint a másik, de ilyen hülyeségek azért kiakasztók. Amint megjelenik az ő megoldásuk és jobb akkor jobb lesz és bármikor el fogom ismerni.
Addig jó amíg egyik tud jobbat letenni az asztalra mint a másik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- További aktív témák...
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest