Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Magisk
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- One mobilszolgáltatások
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
Pont nem a lenyeg, hogy miben erossebb a haedware..
Az uj galaxy tab, amiben 2 magos processor van,meg tobb memoria, lassabb, mint az iPad, ami lassan 1 eve kaphato... Mellesleg iPad userkent, nekem egyaltalan nem lassu a mostani sem..
Tovabba remek pelda a konkurencia arra, hogy sokkal fontosabb, hogy mennyire van jol megirva a software az adott hardware-re. Meg lehet nezni, hogy az iPad hozza a sebesseget, a nala tobb memoriaval, valamint nagyobb processorral rendelkezo konkurencia ellen...Kamera: az iPhone4-en osszesen 1 alaklommal hasznaltam facetime-ot... Elso napon hozzajutottam, es mindossze egyszer probaltuk ki...
Most elkeozelni sem tudom, hogy mi lehet az ami kihasznalja az iPad 2 hardware-et.
Felbontas: szerintem teljesen jo, persze pixeleket latsz, ha 20 cm-rol nezed a kijelzot... De aki 20 cm-rol hasznalja, az meg is erdemli.... -
arn
félisten
arrol olvastam, hogy az apple nagyobb surusegu akkun dolgozik - de valos a 25000mah? azzal nagyon durva lenne az akkuido.
az arkepzesrol - az alapar az nagyon jo, de kevesen fogjak azt valasztani, es ezt az apple is tudja, ahhoz kell majd viszonyitani. szvsz a vegen az androdos tabletek ugyanugy olcsobbak lesznek, mint ahogy most a telok is.
a masik, hogy pl anno az apple minit is ugy mutattak be, hogy milyen olcso gep oprszel, stb. ahogy jottek az ujabb verziok - most egy egesz jo szamitogepet vehetsz a minimalgep aran. szvsz itt sem lesz mashogy, az apple mindig arrol szolt, hogy nekik hogyan legyen tobb a zsebukben. de nagyon jol nyomjak, ez latszik a bebugatott embereken
swesen potoljak mindazt, amit a tobbiek hwesen fizetnek ki - ezert ragaszkodik a jobs a zartsaghoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER Black friday Hardverapró.húúú!!! 2/3 ár alatt a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
swesen potoljak mindazt, amit a tobbiek hwesen fizetnek ki - ezert ragaszkodik a jobs a zartsaghoz.