Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android dual SIM okostelefonok
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
Pont nem a lenyeg, hogy miben erossebb a haedware..
Az uj galaxy tab, amiben 2 magos processor van,meg tobb memoria, lassabb, mint az iPad, ami lassan 1 eve kaphato... Mellesleg iPad userkent, nekem egyaltalan nem lassu a mostani sem..
Tovabba remek pelda a konkurencia arra, hogy sokkal fontosabb, hogy mennyire van jol megirva a software az adott hardware-re. Meg lehet nezni, hogy az iPad hozza a sebesseget, a nala tobb memoriaval, valamint nagyobb processorral rendelkezo konkurencia ellen...Kamera: az iPhone4-en osszesen 1 alaklommal hasznaltam facetime-ot... Elso napon hozzajutottam, es mindossze egyszer probaltuk ki...
Most elkeozelni sem tudom, hogy mi lehet az ami kihasznalja az iPad 2 hardware-et.
Felbontas: szerintem teljesen jo, persze pixeleket latsz, ha 20 cm-rol nezed a kijelzot... De aki 20 cm-rol hasznalja, az meg is erdemli....
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Motoros topic
- Mercedes topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- Trollok komolyan
- Nők, nőügyek (18+)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest