Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
ha jól olvastam EUban engedélyezve lesz a multitouch.
A nexus one gyenge eladásainak sztem nem ez az oka, hanem, hogy USAban a jelenlegi fő piacon ott a droid ami HWs qwertzt is kinál gyak uannyiért. és USAban a HWs qwertz fontos. (Hallottam olyat is akinél ez zárta ki szifont.)
szerk: egybe akartam elküldeni csak lejárt a mod idő
De tényleg.
-
asadasad22
őstag
"És mégegyszer mondom, nekem holnap - hétfőn lesz egy ilyen telefonom, csak úgy érzem mintha rendeltem volna egy lexust és szövet ülésekkel szállítanák, bőr helyett - botrányos."
igen, teljesen igazad van, tenyleg botrany, en nem is ertem hogy hogy gondoltak. nem erzekel egyszerre meg 4 ujjat sem? hihetetlen. igy mar tenyleg egy rakas szar az egesz telefon.. omm.. nincs kedved majd eladni olcson? tudom, nagyon rossz meg minden, csak mostanaban csoro vagyok ezert egy ilyen fos kis teloval is beernem..
-
utomi
senior tag
Én kurvára nem értem miért kell állandóan az iTunes-t szidni amikor nekem pont az hiányzott amikor nem volt.
De nézzük akkor egy röpke leírásban a két platformot.
"nem személyre szabható"
Ez igaz is meg nem is. Valóban korlátozottan csak és ebből a szempontból az Android nyerőbb."- 32 kib*szott gigabyte tárhely van rajta, de csak azt rakhatom rá amit a qrva iTunes engedélyez..."
És a zenén, videón, doksikon kívűl mi a bánatos lóf@sszal akarod megtölteni az a szerencsétlen telót?
Nem mellékesen míg iPhone-on a 32GB-ra mennek a progik is addig jelenleg az Android csak a belső memóriába enged telepíteni. Ami 512MB a NexusOne-nál. Az meg mire elég? Azért ez szerintem még a DualTouchnál is gázabb.
Ja persze lehet rootolni meg App2SD de hát az egyrészt nem is megy rendesen 2.1 alatt másrészt meg ua. mint a JB.
Na meg az említett multimédiás hiányok: NINCS DIvx támogatás. Van mp4 ok de ez ua. mint iPhoneon. Akkor mivel jobb. Nincs EQ a zenék esetében, ráadásul a beépített zenelejátszó annyira fapados, hogy besírsz. Ja tudom: MINIMALISTA.- még egy csengőhangot se tölthetek le és állíthatok be iTunes nélkül!
Mondjuk ez igaz de megsúgom neked az Androidon sem olyan egyszerű a dolog.
- rohadtul unalmas kezdőképernyő, sok sok sok sok sok sok ikon, rendezhetetlen a tonnányi letöltött app után, és most ne jöjjön a sok iphone fan hogy van rá program jailbreakelve...
Mert azt hiszed az Android rendezettebb. Na akkor fussunk neki. iPhone-on van végtelen számú képernyő és egy dock alúl ahol szabadon rendezgetheted a progik ikonjait.
Androidon van egy felcsusszanó menü ahol beömlesztve ott vannak a progik ABC sorrendben és ezen semmit sem változtathatsz. Semmit. Ráadásul kurva sokat kell scrollozni ha már van elég sok progid. Nesze neked nagy testreszabhatóság.Szóval összegezve az iTunes alatt legalább normálisan átláthatom a progikat és azokat szabadon rendezgethetem a gépen is. Ha akarom felszaladok az AppStore-ba ás nagy kijelzőn válogatom a dolgokat. Ezzel szemben az Android erre jelenleg semmilyen megoldást nem kínál. Marad a teló képernyője.
S, akkor még a backupot nem is említem amire szintén nincsen megoldás Androidon.Szóval én még mindig nem értem mire ez a kurva nagy felhajtás az Android körül.
Ja és nem nem csak az iPhone létezik de szerintem még mindig nem mutattak jobban átgondolt platformot. Pedig jó lenne már egy igazi iPhone killer telefon.
-
>-48-<
aktív tag
Az az igazság, hogy több fórumon, többször is belinkelték az seria.hu oldalról a kapacitív vs rezisztív tesztet. Abban világossá tették, hogy az android max 3 ujjat tud kezelni és hogy jelenleg az egyetlen tru multi panel az iphone-ban van benne, semelyik másik készülékben. A multitáccs csak a gyártók marketing dumája, amivel bódítják a népet. Szóval ez a nexus előtt is már rég tudható volt, hogy ha a panel támogatná is, a szoftver akkor sem fogja egyenlőre,max háromig...
-
Dr.Anonymus
addikt
meg tudom érteni...
én is szeretem ha egy telefont úgy szabadon belakhatok...
ez az iPhonenál kimarad"A Nexus One kijelzője NEM multitouch ( Synaptics Clearpad 2000 ), hanem Dualtouch így komolyabb multitouch feladatokra alkalmatlan"
- én már a dualal is meg lennék elégedve, de legalább az működne a böngészőben, meg a kép gallériában
remélem európábai verzióban menni fog
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Reklámblokkolók topikja
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honda topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- E-roller topik
- OpenWRT topic
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest