- Felkészült a Redmi 15C
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Mint mondtam, a gyáriak mellé másolva és azonos formátumban mindenképpen elfogadja. Ez az emberek egy részének összejön józan paraszti ésszel, a többiek megkérdezik az 1. csoporttól. Hol a gond? Annyira nem gáz, ha a másodikba tartozol, ám ha kérdezni se tudsz, vagy nincs hozzá ennyi türelmed, az már annál inkább.
Minden készüléken van valami apró trükkje a csengőhang/ébresztő hozzáadásának, és ahogy a művelt amerikai mondaná´: this is not rocket science.(#122)
Van ám egy MP3 Trimmer nevű progi a HD2-n, amiben ha megnyitsz egy mp3-at, fél perc alatt kivágod belőle a részt, amit csengőhangnak akarsz, majd Menu és: Save as default ringtone, vaaagy Save to ringtone folder. És voilá, kész.
Ehhez nem kell turkálni, ott van a készülékben. Igaz, vannak IQ70-ek, akiknek már a 6310-es is meghaladta a képességeit, de arról fölösleges tovább OFF-olnunk. -
>-48-<
aktív tag
Csak az a baj, hogy te out of box dolgokra vagy kiváncsi. Közben szerintem az iphone és az android igazi varázsa is a market.
Backupra számtalan lehetőség van. Menj fel az androlib.com-ra és írd be, hogy backup.
Csengőhang beállítás. Hát rátölteni ugye baromi egyszerű, mert vagy letöltöm a telefonnal, vagy kapom mailben, vagy kapon bluetooth kapcsolaton keresztül vagy csak simán usb-vel rátöltöm (ja és wifin is lehet böngészni a telefon tartalmát gépről). Utána két módszer is van. Bemásolod a megfelelő mappába és már meg is jeleníti a lehetőségek közt, vagy az ezernyi erre való kb 50kbytes program közül letöltöd az egyiket és azzal megoldod(pl:tone picker, ringdroid)
Van egy főképernyő meg ömlesztett abc sorrendes progik ez igaz.De vannak ingyenes homescreen alternatívák, ezek közt nem egynek van dock sávja, illetve még olyan is van, amiben a felugró panelen sorba rendezheted az appjaidat egyéni preferencia szerint. Végtelen homescreen-t csinálni is lehet(semmki értelmét nem látom). Ráadásul miért akarnám állandóan látni az összes appomat, mikor maximum 8-at használok rendszeresen,azok elférnek home screenen is. PLUSZ out of the box tulajdonság a kiterjesztett keresés, tehát a keresőbe az appjaimat is böngészhetem a kezdőbetű beírásával.
Belső memória. Ebben majdnem igazad van, de két napos hír, hogy már dolgoznak is a megoldáson, hogy gyárilag sd-re is lehessen paoklni. (azt még megemlíteném, hogy androidra a legnagyobb pprogramok 8 mega körül mozognak, az iménti lépésre a jövőbe tekintve van szükség, jelenleg bőven elég az ekkora tárhely az appoknak)Appot telepíteni, nyílván tudod, hogy kb. 28 másodperc, szóval nem értem én ezt az out of the box parádat. Nyílván te is jó néhány alkalmazást használsz a teleonodon, amit app storeból töltöttél le.
szerk: fapados zenelejátszó ezt nem is értem, tudtommal az eq az egyetlen dolog, amit nem tud.
-
Vannak backup megoldások a Nandroidon túl is. Például az ASTRO is tud backupolni beépítve, bár én is úgy vagyok vele, mint eami, a fontos adataim kimerülnek a kontaktjaimban, a többit meg letojom. De a lényeg az, hogy nem lehetetlen, még csak nem is nehéz.
Apropó csengőhang: 2.0-ában ott virít a Use as ringtone parancs a zenelejátszóban. Ennél sokkal egyszerűbb nem lehet
Mivel a Nexus One topikjában vagyunk, az 1.6-os dolgok kevéssé relevánsak.
-
eami
veterán
milyen backupról is van szó? csak mert mail/contact/calendar ugyebár szinkronizál google accounttal. sms/mms,beállítások,még a képernyő jelenlegi kiosztására is van backup app. Magukat a programokat szintén google fiókhoz rendeli.
Nekem nandroid nélkül nem kell semmi más csak net a telón hogy 0ról visszaállítsam ugyanolyan állapotba a telefont mint volt.
-
-
moonman
titán
Start - Settings - Clocks & Alarms - ráböksz a kis harang ikonra és a listából kiválasztod a neked tetsző hangot. tadaaam.
ha Sense-t használsz, rányomsz az ébresztő jelre az órán és az adott ébresztési időpont tulajdonságlapján "Ringtone" alatt kiválasztod a neked tetsző hangot. tadaaam.
-
raulicio
senior tag
"Nem mellékesen míg iPhone-on a 32GB-ra mennek a progik is addig jelenleg az Android csak a belső memóriába enged telepíteni. Ami 512MB a NexusOne-nál. Az meg mire elég? Azért ez szerintem még a DualTouchnál is gázabb."
Nézd már meg légyszíves, hogy mennyi a telepített állomány az iphonodon! tényleg kíváncsi vagyok! És ne csalj! a zenéket ne ide számold!
"- még egy csengőhangot se tölthetek le és állíthatok be iTunes nélkül!
Mondjuk ez igaz de megsúgom neked az Androidon sem olyan egyszerű a dolog."
Ki kell, hogy ábrándítsalak,az androidon ez elég egyszerűen megoldható.
Ettől függetlenül én is úgy gondolom, hogy az iphone rendszere a legjobb jelenleg, de ettől még el kell ismerni, hogy az is tele van értelmetlen és bosszantó korlátozásokkal.
-
kaller1
veterán
még egy csengőhangot se tölthetek le és állíthatok be iTunes nélkül!
Mondjuk ez igaz de megsúgom neked az Androidon sem olyan egyszerű a dolog.Ez megmosolyogtató...
Leírnád,miből is áll az a nem egyszerű dolog?
S, akkor még a backupot nem is említem amire szintén nincsen megoldás Androidon.
Tényleg?
-
törölt tag
nem értem miért kellene még valami extrát beletenni a kezelőfelületbe. az egész rendszert ők fejlesztették, az nem elég extra? a 2.1-es android (a videók és képek alapján) szerintem egy átgondolt minimalista design, és egyértelműen használható, kényelmes. erre lehet persze még tenni csili-vili dolgokat, de szerintem ennek a telefonnak pont az az erénye, hogy letisztult.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest