- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
furio
aktív tag
válasz
asadasad22 #129 üzenetére
Közel 150 ezret fizetek elvileg a mai "iPhone killer" szupertelefonért. Elvárnám, hogy ne 2008-as érintőpanel legyen benne.
De köszönöm a szarkazmust, tanulságos.
-
furio
aktív tag
Nézzétek, nem szélütést kaptam a multitouch hiánya, csak amikor megrendeltem a Nexus One-t abban a hitben éltem, hogy a későbbiekben esetleges software upgraddel ez kiküszübülhető, tehát nem hardver hanem szoftveres korlátja van.
De nem így van, és tudom, hogy ez mindig zavarni fog, annak ellenére is, hogy rengeteg dologban JOBB mint az iphone ( specifikációk ). Biztosan nevetséges, de szeretem ha a pénzemért valóban a legjobb technikát kapom, és a nexus esetében még a lehetősége sem adott a készülékkel való tökéletes együttélésnek
Nem tudom hogy tudnám leírni, miért is van szükség JÓ minőségű touchscreenre, olyasmi ez körülbelül mint amikor egy középkategóriás notebook touchpadján kínlódsz és aztán használod a macbook pro multitouch touchpadját - összehasonlíthatatlan.
Nem vagyok MAC buźi, de az apple egy dologban úgy néz ki magasan übereli a többi gyártót - szolgáltatót ez pedig az eszközzel való kommunikáció, na mindegy, ha nagyon tré lesz, max lecserélem egy moto milestonera, ott legalább kárpótol a hw keyboard...
-
furio
aktív tag
Itt van egy bemutató videó, mire is lehetne használni. iPhoneban ennél is jobb érzékelő van, nem értem nexusban a dual touch kijelzőt...
-
furio
aktív tag
Akkor megismétlem, iPhone ( legrégebbi! ) érzékelője is, multitouch volt.
Nexus One esetében Dualtouch kijelzőről beszélhetünk KIZÁRÓLAG.
És én csak a felhasználás egyik módját jelöltem meg, mellesleg iphone esetében 48 aktiv szenzor érzékeli éppen hol tapicskolsz, akár 10 ujjig ( nem mintha 10 ujjra szükség lenne, az egy tablet esetében lehet szükséges )
De már 3gs-en is vannak 3-4 ujjas gestureok amiket lehet használni, alapból...
Csak arra próbáltam meg utalni, hogy beleraktak egy ősrégi kapacitív érzékelőt, ami nem is érzékel jól, nem is multitouch...
És mégegyszer mondom, nekem holnap - hétfőn lesz egy ilyen telefonom, csak úgy érzem mintha rendeltem volna egy lexust és szövet ülésekkel szállítanák, bőr helyett - botrányos.
-
furio
aktív tag
Természetesen nem.
De iPhoneon, pl lazán nyomtuk bnőmmel a Tap Tap revolutiont, egy kijelzőn 4 ujjal, egymással szemben. Az iPhoneban nem spóroltak a legfontosabb beviteli eszköz árán, itt beleraktak egy 2009 év eleji sz*rt.
Itt egy 2009 / 7 havi videó, a Clearpad 3000ről, tehát jó régen rendelkezésre állt volna ez is... nem értem a googlet
-
furio
aktív tag
válasz
Dr.Anonymus #60 üzenetére
Pontosan erre gondoltam én is... imádom én is "belakni" a telefont
De Nexus One kizárva, főleg egy gagyi Synaptics Clearpad 2000-el ellátott .... míg iphoneon ráböksz a linkre, piciben, el tudod találni az érzékelő pontossága miatt, a nexuson ez az alacsony érzékenység miatt kizárt
Szomorú ez a nap nekem, megrendeltem a nexust, de már tudom h csalódás lesz használni, multitouch helyett mindössze dualtouch? Amikor ott volt a kib*szott synaptics clearpad 3000 is ami már multitouch? LG csomó telefonjában van olyan
-
furio
aktív tag
És most olvastam az utóbbi hét legrosszabb hírét számomra:
A Nexus One kijelzője NEM multitouch ( Synaptics Clearpad 2000 ), hanem Dualtouch így komolyabb multitouch feladatokra alkalmatlan
Miért kellett itt is a pénzzel spórolni... nem csoda hogy az iphone érzékelője jobb...
Akkor erről lemondtam
-
furio
aktív tag
Lehet itt kvartyogni, mennyire nem fogy a telefon, nem véletlen és szerintem szándékos volt a rossz időzítés, nem akartak motonál bekavarni.
Mellesleg 3GS tulaj vagyok de hogy szépen fogalmazzak, qrvára unom már ezt a telefont...
- nem személyre szabható
- 32 kib*szott gigabyte tárhely van rajta, de csak azt rakhatom rá amit a qrva iTunes engedélyez...
- még egy csengőhangot se tölthetek le és állíthatok be iTunes nélkül!
- rohadtul unalmas kezdőképernyő, sok sok sok sok sok sok ikon, rendezhetetlen a tonnányi letöltött app után, és most ne jöjjön a sok iphone fan hogy van rá program jailbreakelve...Szóval mivel ezt már megvettem, eladni nem fogom aprópénzért, de TUDNI akarom végre, milyen és mennyire jó az a rohadt nexus one... remélem holnap megjön amit megrendeltem ... jó lenne már qrva korlátozások nélkül használni egy telefont...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 8 Plus - 64 GB - rozé arany (134)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2288
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest