- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Légies iPhone halvány színei
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Straw
senior tag
Valóban nem mondom hogy sokkal találkoztam (bár ez relatív), de akiket ismerek azokkal kapcsolatban elég rosszak a tapasztalataim, mindíg jön a duma hogy az iPhone verhetetlen és hogy sose lesz jobb telefon stb...
És k*rvára nem szeretem ha megmondják nekem hogy mért szeressek valamit, ebben az esetben az iPhonet.Elnézést ha valakinek a lelkébe gázoltam de csak saját tapasztalatok alapján tudok ítélkezni.
-
utomi
senior tag
Rosszabb. Mert:
1, A Droid különlegesebb, extravagánsabb
2, Átlagos mert: ez a hw egyszer már bemutatkozott a HD2-ben és az Acer két modelljében.Én értem, hogy ez csúcs kategória de akkor is átlagos legalábbis a szónak annak az értelmében, hogy nem ad semmi többet mint egy alap Android 2.1-et, ráadásúl mindaz amit tud sebességben mindazt tudja a 3GS-is. Na pont azért nem lett iPhone killer mert egyszerűen nem ad ahhoz képest semmi többletet. Nem is beszélve a kint működő ITMS-hez és az AppStorehoz képest.
Így értettem én az átlagost. -
iknight
senior tag
Nemhinném hogy lényegesen jobb lenne, vagy több lenne mint pl a htc hero, motorola droid, vagy akár a samsung galaxy, és ha nézzük a többi platformot is akkor ... Az iphone annak idején nagyon ütött, teljesen máshonnan közelítette meg az érintőkijelzős teló fogalmát mint addig. Nekem az ismerőseim is azért vették, egyszerű gyors kényelmes, és nem melleseleg az előző iphonejukhoz vett fm transzmitter, kihangosítós álvány stb minden kompatibilis vele így nem kell újakat venni mint a többi gyártónál általában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Goddess of Victory: Nikke
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest