- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
>-48-<
aktív tag
Hehehe! Ez milyen már?
-
>-48-<
aktív tag
Csak az a baj, hogy te out of box dolgokra vagy kiváncsi. Közben szerintem az iphone és az android igazi varázsa is a market.
Backupra számtalan lehetőség van. Menj fel az androlib.com-ra és írd be, hogy backup.
Csengőhang beállítás. Hát rátölteni ugye baromi egyszerű, mert vagy letöltöm a telefonnal, vagy kapom mailben, vagy kapon bluetooth kapcsolaton keresztül vagy csak simán usb-vel rátöltöm (ja és wifin is lehet böngészni a telefon tartalmát gépről). Utána két módszer is van. Bemásolod a megfelelő mappába és már meg is jeleníti a lehetőségek közt, vagy az ezernyi erre való kb 50kbytes program közül letöltöd az egyiket és azzal megoldod(pl:tone picker, ringdroid)
Van egy főképernyő meg ömlesztett abc sorrendes progik ez igaz.De vannak ingyenes homescreen alternatívák, ezek közt nem egynek van dock sávja, illetve még olyan is van, amiben a felugró panelen sorba rendezheted az appjaidat egyéni preferencia szerint. Végtelen homescreen-t csinálni is lehet(semmki értelmét nem látom). Ráadásul miért akarnám állandóan látni az összes appomat, mikor maximum 8-at használok rendszeresen,azok elférnek home screenen is. PLUSZ out of the box tulajdonság a kiterjesztett keresés, tehát a keresőbe az appjaimat is böngészhetem a kezdőbetű beírásával.
Belső memória. Ebben majdnem igazad van, de két napos hír, hogy már dolgoznak is a megoldáson, hogy gyárilag sd-re is lehessen paoklni. (azt még megemlíteném, hogy androidra a legnagyobb pprogramok 8 mega körül mozognak, az iménti lépésre a jövőbe tekintve van szükség, jelenleg bőven elég az ekkora tárhely az appoknak)Appot telepíteni, nyílván tudod, hogy kb. 28 másodperc, szóval nem értem én ezt az out of the box parádat. Nyílván te is jó néhány alkalmazást használsz a teleonodon, amit app storeból töltöttél le.
szerk: fapados zenelejátszó ezt nem is értem, tudtommal az eq az egyetlen dolog, amit nem tud.
-
>-48-<
aktív tag
Az az igazság, hogy több fórumon, többször is belinkelték az seria.hu oldalról a kapacitív vs rezisztív tesztet. Abban világossá tették, hogy az android max 3 ujjat tud kezelni és hogy jelenleg az egyetlen tru multi panel az iphone-ban van benne, semelyik másik készülékben. A multitáccs csak a gyártók marketing dumája, amivel bódítják a népet. Szóval ez a nexus előtt is már rég tudható volt, hogy ha a panel támogatná is, a szoftver akkor sem fogja egyenlőre,max háromig...
-
>-48-<
aktív tag
A kinézet tényleg relatív. Szerintem például a legszebb telefánk, amit valaha láttam (na, jó, az az e71 volt
).
Kiválló, a kor kihívásainak eleget tevő vasat pakoltak össze amit ennyi pénzért, semelyik másik gyártó nem forgalmaz, értsd, ez a technológia a mai piaci viszonyok közt "ócsóér van".(szerk:ennek nem néztem utána, szóval lehet tévedek)
A brutál vasra szimpla, felhasználó barát, "flashy" ui-t heggesztettek, ami tetszik a népnek és közelről nézve kiválltja a "tyűnekemiskellilyentaperolhatóbizgentyű" érzést.
A túlzó hardware garantálja, hogy a másfél év múlva megjelenő újabb android rendszereket is abszolválja majd a készülék, ami az én G1-emről (vagy akár a galaxy-król és hero-król) nem biztos, hogy elmondható.A droid előbb, jobb időszakban(karácsony) millió dolláros kampányt követően, az amcsik nagy kedvencével a qwerty billentyűzettel robbant be a piacra. Ezért nem tudja jelenleg befognia N1. De hogy jobb lenne a Droid, mint a N1, kétlem.(bár megközelíti szvsz)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Wuthering Waves
- Tudományos Pandémia Klub
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Magisk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest