- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
válasz
hallador #134 üzenetére
Csak hozzá téve két példát: a modulok bele fordítása a kernelbe egy desktop distro esetében igen előnytelen lenne (sok nem használt modul), régebben próbáltam olyat, hogy ami kellet azt bele fordítottam, a többit meg ki kapcsolva, de nem érte meg vesződni vele, nem jelentett számot tevő különbséget. De egy ilyen kernel esetén mondjuk egy alaplap csere rendszer reinstallt tenne szükségessé. A telefonomon viszont összesen 3 db modul van, itt mindent bele érdemes fordítani, mivel fix a hardver.
-
válasz
hallador #109 üzenetére
Néhai szakdogám kapcsán elgondolkodtam.
MS -> moduláris kernel (NT). Moduláris, mert... mert csak a MS hackeli? Hogy modulok vannak-e benne, azt nem tudom, mert azt se tudom, hol van a winnyózban.
Linux kernel : Monolit kernel, mert... mert pont vannak kernelmodulok benne?Mondjuk driver hiány esetén windóz alatt a gyártót szokás szidni, Linuxon meg asz oprendszert, valamiért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Quadro FX 570 eladó
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged