- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Csak nem növel akkukapacitást a Samsung
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Netfone
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Sziasztok,
Kazincbarcikán a 26-os főúton átalakítás zajlik, emiatt a Jószerencsét útnak a főútra bekötő szakaszán csak az ott lakók számára szabad a behajtás (célforgalom számára) a következő kb. 3-4 hónapra. (Tudom jelezni ha feloldódik, mindennap erre járok.)
Szeretnék kérni ide egy útlezárást. Nagyon nagy itt mindig a forgalom.
Waze és Google Maps kép az érintett szakaszról, Google már meg is jelölte lehetséges útlezárásként, de itt egy cikk is: https://kolorline.hu/hirek/kazincbarcika/2023-04-14/hetfotol-lezarjak-a-26-os-joszerencset-uti-bekotoutat
-
-
-
válasz
leslieke #17004 üzenetére
Nem tudom mi lehet a baja, pedig úgy imádom és kényelmes használni, de ez az őrületbe kerget.
Egyébként néha olyan is van, hogy a fentieknek megfelelően rosszul mutatja a pozíciót, de utána pár másodperc múlva észhez tér magától. Illetve eszembe jutott olyan eset is, hogy út közben veszti el a fonalat, és csak akkor tér észhez, hogyha feloldom a telefont. Nem is kell felnyitni, csak a Face ID legyen meg, és működik megint.
Lehet, hogy az a gond, hogy Wireless CarPlayt használok?
-
Sziasztok!
Aki CarPlay-jel használja a Wazet…
Más is tapasztalja, hogy csatlakozás után a Waze régi pozíciót mutat a Dashboardon vagy akár megnyitva az appot is? Pontatlan, kék pöttyként jelez, ami nem frissül, úgy marad ameddig én manuálisan a telefonon nem zárom be, majd nyitom meg újra a Wazet. Ekkor mindig jó, de ha csak reggel elindulok, akkor néha ez történik. Ilyenkor egyébként “Nem regisztrált” felhasználóként mutat engem, pedig be kéne lennem jelentkezve. Újraindítás után persze ez is megjavul.
Elég régóta van ez a problémám, de nem tudom megoldani sehogy.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Waze, a közösségi “mindennapi” navigáció bemutatása.
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Keychron K2 HE
- ZBook Firefly 14 G10 14" FHD+ IPS i5-1335U RTX A500 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest