Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Néhány napja azt tapasztalom, hogy "Andris" nem mondja a "fordulj balra", "fordulj jobbra" utasításokat. Tehát addig mondja, hogy pl., hogy 200 méter múlva.... És ez után nagy csend.
Mi lehet a probléma?A másik magyar hanggal úgy tűnik működik rendesen.
Előre is köszönöm a segítséget

-
Syd69
aktív tag
Térképhibát hol tudok bejelenteni?
Egy hónap múlva megyek arra megint.
-
Apooca
tag
válasz
lautnermark
üzenetére
Nem jártam még abban a kereszteződésben, mivel előtte is fizetős az autópálya, nem tudom mennyire van jelölve. Egyébként pl. itt az MO és M3 környékén pl korántsem ennyire egyértelműek a jelölések....
-
kengyel
nagyúr
válasz
lautnermark
üzenetére
Nekem csak annyi hiányzik belőle, hogy figyelmeztessen ha " száguldok "
De jó lesz ez így is, megszokás kérdése az egész.(#3991) Taybore
Köszönöm, erre voltam kíváncsi

-
Taybore
aktív tag
válasz
kengyel
üzenetére
Úgy érted, hogy ott, ahol nincs fix traffi és gyorshajtasz, azt szeretnéd hogy visítson? Ez folyamatban van, eddig nem nagyon tudott az egyes útszakaszokon érvényes sebességhatárokról, de már folyamatban van a térkép beállítása a lelkes szerkesztőknek köszönhetően. Amint meglesz a kellő adatmennyiség, be fogják kapcsolni ezt a szolgáltatást is a kliensben. (Ezt viszont csak a 4-es verzió fogja tudni, ami Androidra jelenleg még nem elérhető.)
-
lautnermark
aktív tag
"nehogy rámenjek a következő fizetős részre"
A kresz táblákat szoktad útközben nézegetni? Remélem, hogy igen. Ha ilyet látsz, akkor a következő lehetőségnél elcsatangolsz jobbra:
https://www.google.hu/maps/@47.4590301,18.8912942,3a,75y,291.93h,80.23t/data=!3m6!1e1!3m4!1s3sFx6qJfC9Vr_zRrqUwIhQ!2e0!7i13312!8i6656[ Módosította: radi8tor ]
-
Taybore
aktív tag
válasz
kengyel
üzenetére
Fix traffit csak akkor jelez hanggal, ha többel mész mint a traffira érvényes sebességkorlát. A jelentett rendőröket mindig jelzi, de mindkettőhöz kell navigálni is, hogy tudja a program, hogy merre fogsz menni, és csak akkor szól, ha az utad érinti a rendőrt/fix traffit.
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
Ma reggel kipróbáltam a navigációt, és mondhatom nagyszerű a program. Ahova akartam menni, ez szépen oda is vitt. Egy beállítási dologra nem jöttem rá, nem jelezte a sebesség túllépését.
Ebben hogy lehet beállítani hogy hanggal jelezze, és a Traffipaxot érzékelje ? -
Taybore
aktív tag
Minden program tartalmaz legalább: egy változót, egy elágazást, egy ciklust és egy hibát.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
lautnermark
üzenetére
Garmin Naviguide Magyarország térképe elég jó. Más kérdés mit jelent a hibátlan, mert hibátlan alkalmazás nem létezik IT világában.

-
SZATA
senior tag
Az elmúlt nap hozzászólásaihoz: A házszámkeresés Budapesten jó, minden szám fel van véve. Annyi a titka, – és ez érvényes arra is, ha csak utcát keresel – hogy be kell írni a kerületet római számmal.
Pl. "Deák IV." -
Seat18
tag
Köszönöm mindenkinek. Ujratettem és jó lett. De nem volt egyszerű mert 2 szer kelett újratenni... De meg van az a lényeg.
És szerintem végszónak ez a legkirályabb applikáció az évszázadban
Egy szállító szemével

-
Seat18
tag
Sziasztok. Szeretném kérdezni, hogy ha beírom a címet nem is olyan régen még írt nekem javaslatokat és rá is tudtam kattintani és minden jo volt. Na szerintem ez frissités óta eltünt. Semmilyen utcanevet nem dob ki ha írok valamit. Szóval be kell gépelni mindent. Ez azért volt jó mert szállítok és budapesten belül sok olyan utcanév volt amit pontosan be kell írni mert különben nem találja meg. Remélem érthető és csak én nyomtam el valamit és értitek mit szeretnék pontosan
Köszönöm a választ előre! -
Kbali
nagyúr
válasz
szőröscica
üzenetére
Kerekharaszti lehajtó, ha tovább mész, bünti. De az autopalya. hu-n fent kellene lennie a határoknak. Régebben a Kerekharaszt és a 21-es úti leágazás között ingyenes volt az m3, mert ez a hatvani elkerülő.
-
Apooca
tag
Sziasztok !
Ha pl. Hatvanba mennék, de csak Pest megyei matricám van, azt betudom valahogy állítani ?
Mert így csak a teljes kerülő utakat látom
Köszi
Apooca -
Sanyi.mTs
addikt
én, ha nem elmentett helyre megyek, akkor előbb megnézem gmaps-on (pc-n), a gps koordinátát kinyerem onnan a célról és azt írom a wazeba.
-
-
kengyel
nagyúr
Csak Budapesten belül használnám, ezt elfelejtettem beleírni. Ami nagyon tetszik benne, a hangalapú keresési lehetőség. Az zavar meg benne, hogy feldob három útvonalat is, és nem minden esetben a rövidebb a jobb. Ilyenkor melyiket érdemesebb használni ?
Köszönöm a válaszod ! -
Ear001
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
Igaz, ez a helyes megfogalmazás.
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
Androidon szeretném használni a Waze.-alkalmazást, de sajnos nem ismerem. Az lenne a kérdésem, mennyire megbízható az alkalmazás ? Mennyire pontos a címek tekintetében ?
Fontos lenne számomra egy megbízható navigáció, a munkámhoz kellene. -
fant0mi
őstag
Android legujabb verziojaban (csak valami apro frissites volt par napja) a Mokacsino skint hasznalom es eszrevettem, hogy mar latszanak a vasutvonalak. :-)
-
törölt tag
válasz
pixelmester.
üzenetére
Sztem azt is kiadják ...közvetlenül az új Windows verzió után.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
pixelmester.
aktív tag
Mikor lesz mar 4.0 androidra is????
-
SZATA
senior tag
Nekem tökéletesen működik a nappali és éjszakai mód közötti automata váltás. Akkor ugrik át, amikor a hivatalos napkelte és napnyugta van. Viszont létezik az éjszakai móddal kapcsolatban (nem az auto átváltással) egy ismert hiba. Ha keresésnél térképes nézetet kérsz, akkor átugrik nappalira, és csak manuálisan lehet visszatenni, vagy újra kell indítani.
(#3937) stickermajom:
Van / volt most egy kis csúszás a pontok, kilométerek jóváírásában. -
Nekem rendszeresen akkor megy el, amikor második, köztes célt adok még. Olyankor vissza jön a térkép de nappaliba. Ha rá nyomok a beállításoknál az auto-rá, ismét éjszakai mód lesz.
-
junkpod
nagyúr
válasz
Taybore
üzenetére
A muholdtol GPS-t hold ido-adatokat kap és gps-hold azonosítót, sőt azt se, mert azt is az android rendszer kapja, amiből a waze valamilyen fuggvennyel GPS koordinatat és irány adatot kap. Napnyugtat nem küldenek a holdak. Ehhez adatbázis kell.
Régebben már én is kérdeztem mert nekem is látványosan rossz volt, de mintha mostanában már jó lenne az auto-valtas, este megfigyelem. -
baalco
tag
Sziasztok,
nektek mikor vált át éjszakai módba, ha "auto"-ra van állítva? 17:00-kor már rég sötét van, de indításkor csak bevillan az éjszakai mód, majd visszaáll nappalira. Később (19:00 körül) már úgy marad.
Kézin nincs gond, de jobb lenne, ha napnyugta után már átállna magától.. -
zoo8800
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
Erről lemaradtam.
Csak nem itt szoktál parkolni te is?
-
zoo8800
veterán
válasz
stickermajom
üzenetére
Abban az irányban általában járható is, kivéve amikor épp elfoglalja az utat egy betondaru.
-
Kasya
nagyúr
Sony t3 készüléken nem megy a program. Indítás, bejelentkezés után a térkép nem jelenik meg és nem talál pozíciót.
A menüben a gps aktiválva van hozzá, net+gps+wifi van kiválasztva.
Nem tudjátok mi lehet a gond? -
merqree
őstag
Mi evente jarunk Ausztriaba, igy vettem egy Yess feltoltokartyas SIMet, amit 10EUR-val feltoltok,amikor belepek. Utana a telefont hotspotkent hasznalom. Ezert a penzert 3Gb-os csomagot kapsz. Mi egy het alatt facebook, es egyeb finomsagok ellenere sem hasznaljuk ki az adatkeretet.
-
Möhe
addikt
Sziasztok!
Ausztiába készülök és az érdekelne,hogy mivel kell számolnom adatkezelés/számlázás szempontjából a telefonszámlát tekintve? Bécsben tekeregnék és jönnék haza. T-nél vagyok előfizus, roaming nélkül (számít ez?)
-
simico
aktív tag
A XII. kerület nagyon népszerű lehet, mert nem csak Budán, hanem Pesten is van belőle a XIII. kerületben

-
apaszka
veterán
válasz
stickermajom
üzenetére
Nálam bug ok jelentkeztek!
pár napja nem tudom a tarfikat már nem ott levőnek jelenteni!
Volt a 81 esen több waze társsal állítólag trafi jelezve,de semmi se volt ott!
Viszont a lehetőség sem jelent meg,hogy má nincs ott!
-
Pocok256
veterán
Sziasztok valami megoldás nincs waze ban hogy ne kelljen végig gépelni a címet ? Gondolok arra, hogy beirom bu majd suggest budapest be is ilelszt elkezdem beirni hogy kirá itt suggest király utca beilleszteném és beteszi a budapestet ujra wtf ?
-
merqree
őstag
Ma délelőtt engem is megszivatott a Waze.
Olyan útvonalra vitt, amiről tudtam, hogy létezik, de hogy nem a leggyorsabb azt is tudom róla.
Hogy ezt a túrát minek köszönhetem, nem tudom.
Viszont, ha már arra jártam, megnéztem a sebességhatárokat, és beállítottam 30 km/h-ra ott, ahol valóban annyi a határ. -
marcedli
tag
válasz
stickermajom
üzenetére
Semmi, valaki ott jelentette a kamerát...lassan nyomkod...
-
ezmivolt
tag
-
Zolee_70
senior tag
Ezek a trafipaxok felkerülnek? Tudom, hogy jópár már fennvan, de pl. a Rákóczi-híd (Lánymányosi) pesti hídfőjénél levő még nincs.
-
merqree
őstag
Traffipax jelzés droidon, tapasztalat:
Ma este hazafelé az M3-ason Waze szerint 131 km/h-val jöttem végig. Volt olyan fix traffi ami előtt szólt, és volt, amelyik előtt nem. Kifejezetten néztem, hogy a sebesség ne ugráljon, stabil legyen. Szóval így megdőlt az a tézis meglátásom szerint, hogy sebességhatár túllépéskor szól. Mert ugyebár volt, hogy szólt, volt, hogy nem szólt. -
Kbali
nagyúr
válasz
Taybore
üzenetére
Mivel én generáltam e hosszú beszélgetést (legalább pörög a topik, mielőtt kijönne droidra a 4.0

szóval: értem, tudom, hogyan működik az alkalmazás, hiszen idestova 3 éve használom, vezetett km alapján 135. vagyok az országos listán.
Nem használom bután, egyet is értek a nullás előnyeivel - csakhogy pont a hosszútávú tapasztalatom az, hogy a 2 perc előny vs 27 km (ez összességében nálam a 80 vs 107 km-t jelenti) plusz SOHA nem reális (kevesebb nem lesz az előny, több viszont annál gyakrabban és nem a nulláson vesztem el, mert a nullás végétől bárhol több, mint 10 km-t kell városon belül is mennem). Én is szeretem a nullást, de a héten pl. a városi verziót is 2 percre pontosan jósolta meg (sok kis csiki-csuki utcával), hosszabb távon a fogyasztásomat sem befolyásolja (legfeljebb aznap) - 3-4-5e km-t megyek havi szinten waze-val. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips Shaver Series 7000 (elektromos 3 fejű borotva)
- MacBook Pro 15 A1707 (2017) asztroszürke és Apple Magic Mouse A1296 Olvasd el figyelmesen kérlek
- Lenovo Tab M10 HD (TB-X306F)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite LTE (2020) Oxford Grey 64GB
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA!
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- MacBook Pro 14" M4 16 GB RAM, 512GB SSD, Silver - 27% ÁFA (0436AB)
- ASUS TUF F16 FX607 - 16"WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 512GB -Win11 - RTX 3050 - 1,5 év garancia
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De jó lesz ez így is, megszokás kérdése az egész.
Egy szállító szemével 

Csak a saját kódjukat sugározzák a műholdak az atomóra idejével.