- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Netfone
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
LámaZ
addikt
válasz
zoo8800 #5661 üzenetére
Na, jó, akkor ne gebbedjetek meg, de...
Olyan érveket felhozni, hogy ha off-line navigáció kell valakinek, akkor használjon másik progit, furcsa.
A cél a felhasználók megtartása, nem eltanácsolása, és ezért svájci bicskává kell tenni a waze-t.
Az okostelefonoknál sem az a tendencia, hogy ha fényképezni akarsz, akkor vegyél külön digitális fényképezőgépet, hanem próbálunk minél több funkciót integrálni a kis okostelefonba, amelyeket ráadásul fejlesztenek is a mérnökök, szóval nem is értem ezt a maradiságot itt, de túl van tárgyalva, ezen már ennél jobban nem fogunk összeveszni. -
marcedli
tag
válasz
zoo8800 #4182 üzenetére
Nem, az egyszerűen csak az "új" regisztrációs rendszer egy eleme, nem igazán számít, hogy Google vagy ki a tulajdonos, a Google nem látja a Waze ezirányú adatait.
A regisztráció leginkább ahhoz kell, hogy a kedvencek és a naptár szinkronizálódjanak, na meg az egyik legjobb funkció, az útvonal megosztása. Ha rászoktok, nem lehet abbahagyni, nálunk mindennapos kérdés, hogy mikor érek haza, így ez már kérdés nélkül megy percre pontosan.
A v4-ben megjelent a naptár emlékeztető funkció, ez is nagyon jó, szól neked 2-3 órával korábban, hogy mikor kell elindulnod a találkozóra (minden naptárbejegyzés, amihez időpont és hely van társítva), majd szól megint, mikor már indulnod kell, mindezt a valós forgalom figyelembevételével. A legújabb bétában már szelektálni is lehet a naptárak között, hogy melyik bejegyzéseit vegye figyelembe.
Szóval mindenképp érdemes regisztrálva használni a programot.
-
törölt tag
válasz
zoo8800 #3429 üzenetére
Nézőpont kérdése. Írok egy példát. Nem kevés pénzért vásároltam egy teherautós navit. Ebben van egy nagyon lényeges feature. Logolja a tevékenységeket. Elvileg. Gyakorlatilag nem működik, bár minden szükséges infó a rendelkezésére áll. Ugyanúgy, ahogy egy telónak is. Van is ilyen program Androidra, ami tökéletesen teszi a dolgát. Reklamálhattam volna, hogy a drága program miért bugos és idenekemdeazonnal supportot, garanciát, meg fogyasztóvédelmi hatóságot, de előrébb lettem volna a vele? Sztem kifejezetten gyerekes ötlet lett volna. Mivel a funkcióra szükségem volt, ezért, a széllel szemben vizelés helyett, kerestem a neten egy olcsó droidot célhardvernek, ami azóta is teszi a dolgát. Elfér az autóban. Úgyhogy sztem nem a reakció a gyerekes, hanem a fölösleges nyafi. Ráadásul egy olyan fórumon, aminek nincs kompetenciája az ügyben.
-
Taybore
aktív tag
-
edk-
őstag
válasz
zoo8800 #3097 üzenetére
Itt: http://www.austria.info/at/reiseplanung-oesterreich/allgemeine-verkehrsinformationen-1094002.html azt írják, telefonálni olyan kihangosítóval szabad, ami egy kézzel kezelhető és a vezetést semennyire sem akadályozza.
Itt: https://www.avd.de/wissen/recht/verkehrsvorschriften-ausland/besondere-verkehrsregeln/ Luxemburghoz és Szlovákiához írják, hogy a szélvédőre erősített navigációs berendezés nem szűkítheti a vezető látómezejét.
-
apaszka
veterán
válasz
zoo8800 #3034 üzenetére
A hegyalja út kikerülése nekem új volt ,már 2x megúsztam a dugót miatta! Nekem tetszik,hogy új helyekre visz néha! Mellettem láttam a nagy dugót,én meg nyomhattam neki a mellékúton!
Jó ez a navi,csak ne dobálna be eltűnteket még mindig ha megállok a lámpánál!
De tényleg elégedett vagyok vele. Ha lesz egyszer sávasszisztens benne akkor lehet fizetős is számomra! Vagy adakozom egyből !
Csórró vagyok gyári melós,de aki megérdemli attól nem sajnálom! Rengeteg appot megvettem ,hiába van tört is! Ha a fejlesztő dolgozik vele,és jót csinál,biza kell a fizetség!
Na jó itthon nem lehet fizetőst felrakni,de egyszer......Nem azért mondom mert van két appom..azok ingyenesek maradnának örökre! .
-
Taybore
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Battlefield 6
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ez a mondat angolul?
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3101
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó. Csatlakozók: 4db HDMI, LAN, 3db USB, ANT-TV, VGA, AV T
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest