- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- One mobilszolgáltatások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Logitech
aktív tag
Szintén 997D-n SD-n nem frissült, visszaraktam belsőre, ott lefrissült, de nem lehetett átrakni vissza SD-re. Eltávolítottam az egészet, újra raktam play-ről, így se lehet sd-re rakni.
De ezt csak most vettem észre, hogy belsőn van még mindig, eddig abban a hitben voltam hogy kártyán van újrarakás után.
-
Kbali
nagyúr
Ez droid oldalon nem elegáns, hogy nem támogatott alkalmazások SD-ről futtatása egy ideje (4.4 óta emlékeim szerint).
Azzal, hogy nem engedi SD-re telepíteni, szerintem ez az oka, hogy kevesebb kompatibilitási gond legyen, majd a user újra áthelyezi, ha tudja. Meg persze lehet erősíti az a híresztelés is, hogy egyes gyártók készülékein előre telepített alkalmazás lesz.
Amúgy WP 8.1 használóként inkább nem is mondok arra semmit, hogy 1 éve nem volt ezen a platformon frissítés és én már nem is várok. -
törölt tag
Azért a Google elég nagyot csavart az Androidon a Dalvik -ról, Art -ra váltással. Nem csoda, hogy vannak ilyen problémák. Én azon csodálkozom inkább, hogy egy ilyen összetett (értsd: sok hardverelemet használó) alkalmazás nem kéri a beállításainak mentését és a teljes újratelepítést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hardcore café
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest