Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueye
veterán
válasz
Essejó
üzenetére
Nekem még egy Österreich Touring/Europa is mindig volt a kocsimban

-
Essejó
veterán
válasz
Pulsar
üzenetére
'81 Február óta van jogosítványom. Akkoriban volt egy Budapest atlaszom és egy Magyarország autó utjai atlaszom, és mindenhova is odataláltam.
Pl BP vásárvárosból Egerszalók, utca házszámot nem tudtam, csak azt, hogy egy Orosz tipusú faházat kell keresnem.
Bementem az első kocsmába Egerszalókon érdeklődni.
Mindjárt akadt valaki aki 1 nagyfröccsért elnavigált oda.

-
Essejó
veterán
válasz
whbear
üzenetére
1x megjértam vele azóta kritikus vagyok a tanécsaival. Soriksérról mentem a Madách térre és a Pettőfi híd előtt mondta, hogy megnézek-e valami táblát. Ok nyomtam. Erre átnavigált Budára majd felső rakpart és vissza a hídon Pestre. A híd elején jártam amikor kiírta, hogy Ott volt-e a tábla?
Időre mentem, szóval nem volt őszinte a mosolyom. -
whbear
őstag
válasz
$atirka
üzenetére
Én is örültem neki egy ideig aztán a sok kiváló útvonal után be akart vinni földútra, indokolatlanul levitt a főútról éjszaka aztán vissza de máig sem értem miért és a többi. Tomtomot is használtam egy ideig, de ott nem voltak pontosak a címek, utcák házszámok hiányoztak, útvonal tervezés szintén hektikus és múlt hétvégén csendben visszakullogtam Waze Magical Unicorn-ra. Hiányzott a pontos sebesség határ és a figyelmeztetés, hogy sebesség csökkenés várható a települések előtt. Nem tökéletes de együtt lehet élni vele.
-
-
$atirka
őstag
válasz
whbear
üzenetére
Igazad van!
Azt írtam, hogy "... Pestig".
Az üzenetet Veszprémben írtam, tehát a végét megelőlegeztem. Kár volt, bár nem nagy a különbség, de mégis...
Veszprémből kiérve a 8as főútra érve a maps egyből a Balaton felé akart vinni az m7 felé, míg a waze tovább akart vinni Fehérvárig, majd m7. Oké, Fehérvárnál volt 5perc araszolás, de ez simán belefért részemről, de azt gondolom fűzfő kenese akarattya és világos érintésével kenyelmetlenebb lett volna, mint a 8as 2x2 sávban haladósan, biztonságban.
Természetesen pálya és fizetős útszakasz engedélyezve van.
Persze megfogott a maps csilivili műholdas nézete, de nagyon hiányzik róla a pillanatnyi sebesség kijelzés számomra. -
Kbali
nagyúr
-
$atirka
őstag
Közelmúltban megjelent a jelentés lehetősége (rendőr, stb...) a mapson. Legalábbis múltkor még nem volt ott.
Ki is próbáltam, Tapolca környékén, ki is tette a rendőri ellenőrzést.
Sajnos fix trafik nincsenek (még) benne, ezt ki tudom kerülni úgy, hogy waze-t elindítom és a háttérben futva szól trafi esetén. Közben teszteltem és egész jól navigált Zalaegerszegről Tapolcán át Veszprémig és Pestig a maps. Persze nagyon el sem lehetne rontani ezen az útvonalon...
-
Faby
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Megjelent térképen is, köszi.
-
Faby
senior tag
Sziasztok, Debrecen, Epreskert utca vége (körforgalom és az utolsó házak közötti szakasza) le van zárva az új lakópark közműépítése miatt.
Valaki le tudná zárni a térképen?
Pirossal jelölt szakasz, a hírek szerint november 2-ig lesz lezárva.
-
GeGexx
aktív tag
Sziasztok, pánikszerű kérdés, szóval: München körgyűrű A99 autópályán vannak a dinamikus sebességkorlátozó táblák, amik 80-120 közt változtatják mennyivel lehet menni a szakaszon mindenféle dolgot figyelembe véve. Ezekben valamilyen kamera mindegyikben van. Néhány ezek közül sebességet is mér állítólag, ami alapján gyorshajtási büntetést szabnak ki. Ezeket jelzi a Waze?
-
-
fant0mi
őstag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
A sima Veszély-ből vedd ki a vezetés közben jelezzen-t.
-
be tudnád linkelni, hogy melyik? Csak kíváncsiságból, hogy vajon térkép hiba, rosszúl fevett, cucc, vagy sem

Atomgeszi: Ezt jó tudni. Régebben ez problma volt, de úgy 6-8 éve úgy emlékeztem megoldották. Ha jól emlékszem az volt a koncepció, hogy amennyivel bemész az alagútba, azzal a tempóval virtuálisan halad végig.
-
Kbali
nagyúr
válasz
Pulsar
üzenetére
Sajnos nem néztem a bejáratnál, de hosszú volt, az biztos. Az a gyanúm, hogy nincs benne az információ/képesség, hogy tudja, alagútban van és onnan sehová nem tudsz menni. Igo anno tudta, mint "útvonalon tartás" asszem. Ha nem talált gps jelet, akkor feltételezte, hogy haladsz az előre tervezett úton.
Megnéztem, perplexity szerint kicsit több, mint 3 km -
axioma
veterán
? A hidon is egyenesen mentem Budara, azt mutatja h ne a jobb oldaliban menjek majd ott, mert az lekanyarodik.
[az mondjuk lehet, h ha a Kerepesi -> Goncz szakaszon nem valtottam savot, akkor itt kell, de az meg nem tul eletszeru egy kicsit is kozlekedos napon, hogy nem kell semmit kikerulni - sot, jut eszembe, az M3 csomopont miatt mar tuti nem a jobb szelsoben halad aki onnan jon, szoval ez se lehet indok] -
Kbali
nagyúr
válasz
axioma
üzenetére
Mert mindig azt a kereszteződést mutatja, ahol majd fordulnod kell. Amikor felhajtottal a Hungáriara, akkor mondta, hogy menj egyenesen, nem?
Más: hosszabb alagút úgy megzavarja, hogy még
Prágában szépen bevisz az alagútba, majd félúton elfelejti, hogy ott vagyunk és elkezd össze-vissza tervezgetni. Ezt eljátszotta tavaly valamelyik hosszabb szlovén alagútban. Utána is kell neki párszáz méter, mire rájön, hol van. Még szerencse, hogy nem egyből az alagút végén kellett elkanyarodni. -
axioma
veterán
válasz
Essejó
üzenetére
Na jo, de ez hol logikus? Amugy arrol jutott eszembe hogy ma is ott jartunk h multkor kifotoztam csak nem tettem be ide, ma csak a Goncz elott neztem ra, akkor is a hidon levot mutatta.
De amugy ez csak egy amit fotoztam is mert allt az auto es ismerem is a kornyeket, de elotte jartam [az Budan volt] ismeretlen helyen, ott is nezem h nem egyezik a kiosztas, aztan kiderult hogy az is kesobbi keresztezodes volt feltuntetve.
Majd figyelek az ilyenekre, hetfotol uj lesz ugyis a szokasos uticelom. -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Én is hang nélkül használom.

Asszony hanggal és képpel és még így is eltéved.
-
-
-
jbl
senior tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Nem kell kitörölni! csak be kell állítani az, amiről szeretnél értesítést kapni.
-
user01
aktív tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Még egy elágazást menj előre (1 km), és ott lesz a Népfürdő utcai lehajtó.
-
válasz
axioma
üzenetére
Ez a kép (2 egyenesen menő, 1 jobbra kanyarodő sáv) nem tudom, hogy mit mutat
A környéken van 3 kereszteződés
A Róbert Károly - Papp Károly utca kereszteződésében van 3 egyenesen menő sáv és 1 jobbra kanyarodó sáv.
A Róbert Károly - Teve utca kereszteződésében szintén van 3 egyenesen menő sáv és 1 jobbra kanyarodó sáv.
A Róbert Károly krt - Váci út kereszteződésében meg van 2 balra kanyarodó sáv, 3 egyenesen menő sáv, meg 1 jobbra kanyarodó sáv.
Szóval ez valami fake kép a wazeban, semmi köze a környékhez
-
axioma
veterán
Mostanaban kaotikus a savasszisztens hasznalhatosaga.
Peldaul allok a Honved korhaznal az Arpad-hid fele a lampanal, a villamosmegallo mellett. Ugyan kiirja, hogy mennyi meter mulva ervenyes a kijelzett savasszisztens info, de ott me'g 3 keresztezodes van, kozte a Goncz Arpad nem kicsi csomopontja, ez meg mar a hidon levo kanyarodo sav kihagyasat jelzi.
[kép]
Ezt lehet allitani, hogy ne ilyen megtevesztoen elore szoljon, vagy ennyit tud? -
válasz
fant0mi
üzenetére
hát, amíg azt nem sikerül megmugrani, hogy bár ködös az idő, de ellátok 500 méterre, és 70el repesztünk az M0án, és minden ötödik hülyének ég a ködzárója, addig ezeket én már fel sem veszem

én amúgy ilyenkor szoktam a csak rsiaztásról kikapcsolni a hangotm és kisimulnak az idegszálaim
-
woodworm
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Vannak lelkes sofőrök, pl. a rendőrkapitányság előtt a rendőri jelenlét jelentése.
-
fant0mi
őstag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Jön az ősz, a Köd jelentés ugyanez lesz.
Pedig magyarul már Váratlan ködfolt lett a neve, hogy csökkentsék a jelentések számát, de mindhiába. -
Hejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj, de kitörölném ezt a "Jelentem" funkciót a wazéből

Megy az ember az úton a kocsival, jól érzi magát, autó duruzsol, szól a kellemes zene, minden szép és jó

Illetve, a nagy lófaxt

A zene folyton lehalkul, a navi egyfolytában csipog, az embert meg felbaxxa az ideg, mert egy népművészeti agyagedény korábban végigment az úton és 5 méterenként benyomta a "Jelentem" gombot, mert látott egy repedést az úton és kátyút jelentett

Hasonlót játszanak sokan félreállt autó jelentésével, vagy rendőrségi ellenőrzéssel

-
jbl
senior tag
Rekordom! 3389-en Látták a jelentésem.
-
oszy
veterán
Tudtok abban segíteni, hogy holnap az M3-as bevezetőről mennénk a Balaton irányába. Mi lehet az ideális legrövidebb útvonal?
Az ünnep miatt biztosan sok helyen leszlezárás.
-
Laslow
senior tag
válasz
simico
üzenetére
Beállítások -> Térkép megjelenítése -> Térképen mutat / Jelentések -> Fix jelzések -> Térképen mutat OFF-ra állítani.
Engem mondjuk nem zavar, hogy csupa sárga a térkép a fekvőrendőröktől Budapesten, de az zavart, hogy mindről feldobott egy fél képernyőt elfoglaló figyelmeztető szöveget is. Azt ugyanitt lehet kikapcsolni (Vezetéks közben jelezzen OFF). -
simico
aktív tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Ha simán a telefonommal használom a wazét, akkor nem mutatja a körülöttem lévő területen lévő fekvőrendőröket.
Ezt hol kapcsoltad ki, mert nekem mutatja, de nem találtam csak a fekvőrendőrök kikapcsolására opciót.
-
Laslow
senior tag
Sziasztok! Az megoldható, hogy Android Auto-t használva a kép az autó kijelzőjén legyen, de a hang a telefon hangszóróján jöjjön? Waze-en belül be van állítva, hogy a telefon hangszóróját használja, mégis az autóén szól. Ez azért baj, mert közben mindig elhalkítja a YouTube Music zenét, ami így élvezhetetlen Budapest csúcsforgalomban.
-
Ha simán a telefonommal használom a wazét, akkor nem mutatja a körülöttem lévő területen lévő fekvőrendőröket.
Ha viszont androidautón keresztül használom, akkor mutatja a fekvőrendőröket

Budapesten gyakorlatilag sárga az egész térkép, ez eléggé zavaró

Hogyan lehet azt beállítani, hogy AA használata esetén se mutassa a fekvőrendőröket

-
Atomgeszi
nagyúr
Az a lényeg, hogyha 500 km -nél hosszabb útvonalat terveztetsz vele, akkor figyelmen kívül hagyja azt, hogy milyen matricát állítottál be a beállításokban, mindenképp úgy veszi, hogy minden matricád van(kivéve, ha bekapcsolod, hogy autópályák elkerülése, akkor nem fog arra tervezni)
Ha 500 km alatt vagy, akkor figyelembe veszi a beállított matricáidat a beállításokban.
Magyarán, ha elindulsz keletről nyugatra, és mondjuk van 1-2 megyeid, de nincs országosod, akkor jobb odafigyelni, mert úgy veszi, hogy minden van.
Ez elég kellemetlen szituációkat tud kreálni. Vagy pedig 500 km alatt terveztetsz és minden egyes 500 km után újra 500-ig...
-
vlevi
nagyúr
Még talán az tűnik a leg 1xűbbnek, ha beállítom, hogy van éves pálya matricám, és tervezéskor oda kell figyelni, hogy be/ki kapcsolom a fizetős utak tervezését. Ugyanúgy, mint az összes többi navigációs programnál.
Ez a rengeteg megyei, és egyéb, belvárosi, stb. engedély nyilvántartása annak jó, akinek van 1,2 megyei matricája, és, ha néha azon kívül közlekedik, pl. Pest, Nódgrád megye mellett áttéved Hevesbe, akkor letereli a pályáról. -
vlevi
nagyúr
válasz
Atomgeszi
üzenetére
"akkor úgy veszi, hogy minden matricád van"
Mondjuk az se nyerő. Ha pl emiatt keresztülküld olyan részeken, pl. egyes nagyvárosok belső része, ami külön fizetős...
Így, aki ritkán navigál hosszabb távra (mint pl. én), annak ez külön macera.
Ha csak a város környékén járok, megyén belül, pl, vagy Nyíregyháza-Debrecen, stb között, ott nincs szükség matricákra, ezért nem is veszek éves pályamatricát.
De évente néha mennék messzebbre is, és, az alkalmazás, ha nem az Android Auto felületét nézem, akkor felkínálja, hogy menjek be a matricák közé, és állítsam be, hogy melyik fajta matricám van.
Ráadásul, ha átváltok autóról, motorra, akkor is úgy számol, hogy van arra is matricám. Pedig arra asszem 20 év alatt talán 4-5x, ha vettem. -
Essejó
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Bocs, ezt nem tudtam. Ugyan a közelében lakok, de nem járok naponta arra, csak gondoltam, hogy megemlítem.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
Essejó
üzenetére
És mi a gond ezzel, vagy mi a kérdés? Tegnap előtt kezdték ha jól tudom, a Waze már akkor is a Mogyoródi úton vitt ki inkább a városból, innen a sportcsarnok mellől. Tegnap meg muszáj volt az M3 kivezetőn mennem, de a sávlezárás miatt akkor is szólt előre. Akkor még a középső volt lezárva, de ha jól tudom ma már a két belső van nyitva, és a jobb szélsőt zárták le.
-
Essejó
veterán
Nem tudom, hogy volt-e már szó róla, de az M3 kivezetőn közvetlenül a Szerencs utcai kereszteződés előtt útfelbontás zajlik. Most a sor vége a Lángőr utcai felüljáróig ér. Ami a délutáni csúcsban némileg távolabbra fog érni.
-
Ugye ezek akkor lesznek hivatalos traffipaxok, és és nem csak smile rajzoló gépek, ha van kint előttük tábla. És csak a kis kamera ikonos a jogilag elfogadott. Pl ilyen. Ha nincs alatta kamera ikon, az már nem jó. Pl ilyen.
Ha ilyen van, akkor bármikor fel lehet venni. Csak az ilyen cikkekből ezek nem derülnek ki általában

-
Qru
MODERÁTOR
Azt lehet tudni, hogy ezek a traffik mikor kerülnek fel a térképre? [link]
-
baloo79
tag
válasz
woodworm
üzenetére
"Arról nem is beszélve, hogy Miklós felé a Csepeli útról folyamatosan át akart vinni a Rákóczira. Értem én, hogy matrica nélkül tervezett, de nem értem miért arra vezetett volna a jobb útvonal."
Mert a II. Rákóczi F. út (szerinte) jobb minőségű (legalábbis a Lámpás úttól), mint a Csepeli út.
-
vlevi
nagyúr
Másik probléma azzal, hogy a matricákat egyesével hozzá lehet (vagyis KELL) adni, az az, hogy nem tesz különbséget a járművek között.
Gyakrabban járok motorral, mint autóval, és, ha átváltok autóról motorra, akkor is ugyanazokat a matricákat, engedélyeket mutatja, mint amit akkor állítottam be, amikor autóval navigáltam. Ez pedig nagyon nem igaz, szinte sosem veszek motoros pálya matricát.Annak viszont még nem néztem utána, hogy tudja-e a Waze, hogyha motorra állítom a jármű típust, akkor Román, Szlovák, Cseh utakon nem kell külön útdíjat, vagy pályadíjat fizetni akkor, ha motorral megyek, szóval olyankor akár tervezhet auótópályára is.
De személyautóval egy métert sem tervezhetne Romániában anélkül, hogy beviszem neki, hogy be van fizetve a román útdíj.
-
vlevi
nagyúr
válasz
blueye
üzenetére
Csak arra az időre kellett (volna), amíg BP belvárosábol kijutok az M3-as kivezetőre. Onnan azért már hazatalálok valahogy

De inkább hagytam a fenébe, nem volt kedvem percekig keresni, hogy miként tudnám rávenni az autópálya felé tervezésre. Inkább guglis térképen mentem.
Odafelé is csak annyit használtam, hogy beérve Pestre, rányomtam a címre, es elvitt oda, ahová kellett.
Persze, kifelé is kereshettem volna egy címet, pl. Szerencs utca, vagy a McDonald's, de már mindegy.
Szóval, jó 5let az, hogy egyesével megadható, milyen megyei satöbbi matricám van, de én, aki ritkán járok pályán, nekem extra nyűg. Ha veszek, akkor úgyis országosat veszek.
Akinek viszont van 1,2 megyei éves matrciája, annak elhiszem, hogy jó lehet ingázni, pl Nógrádból Pest megyébe, ne vigye fel olyan helyre, ahova nincs megyéje. Vagy, ne tervezzen át Szlovákia felé. -
woodworm
veterán
Pár hete jártam így Budapest-Mezőberény viszonylatban. Minden kihagyott lehajtó után újratervezett, majd a Kondorosi után közölte, hogy útdíjköteles útszakaszon közlekedek. Éppen időben.
Arról nem is beszélve, hogy Miklós felé a Csepeli útról folyamatosan át akart vinni a Rákóczira. Értem én, hogy matrica nélkül tervezett, de nem értem miért arra vezetett volna a jobb útvonal.
-
vlevi
nagyúr
Most azt utáltam meg a waze-ben, hogy nem tudtam autó pályára rá kényszeríteni.
Kocsiban használom, Android autoval, úgy, hogy a telefon valahol a csomagtartóban volt, valamelyik táska mélyén.
Nyavajgott a waze, hogy nincs érvényes matricám, de az Android auto felületen nem találtam meg, hogy hol adjam ezt meg, vagy bármi más módszert. Ahhoz meg nem volt kedvem, hogy a Kerepesi, majd a jászberényi úton jöjjek ki Gödöllő felé...
Szóval inkább megkértem mást, hogy naavigsljon. -
$atirka
őstag
Fantasztikus, AI a fedélzeten!

Totalcar -
Kbali
nagyúr
-
válasz
WhiteWalker
üzenetére
ja, amúgy ez a funkció ami szét*** engem is.
Beállítom hogy menni akarok a Bécsi útra, Monorról az indulást azt írja, hogy 8:12-kor induljak el. Persze ezt még előző este. Így szervezem a reggelem, ébresztő, stb. Én persze nem hiszek neki, úgy tervezem 7:45 felé elindulok. Reggel már pánikol az app, hogy 7:30kor induljak el, és ha elindulok 7:30kor, akkor oda érek 8:10-re
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Pulsar
üzenetére
Ez a kettő pont elég volt hogy ne használjam.
.
Ráadásul anno megvettem , igaz nem prémium plussz tag vagyok , csak sima prémium.
Adok még egy esélyt neki , mennem kell a 7. kerületbe Dunavarsányből. Meglátjuk hogy navigál.Azt mondanom se kell hogy reggel a Waze megint "okos volt" simán bevitt a dugóba , (Szigetcsép --> 14. kerület ) , át Csepelen. Bravo , a kezdeti kiírt étkezéshez képest 10 perc késés. Ami nem sok , de a szokott útvonalon megyek ilyen nem szokott lenni, vagyis ritkán...és ülhettem a dugóban több helyen is.
-
válasz
WhiteWalker
üzenetére
de amúgy téged ezekben az időkben akart átvinni? Vagy máskor is?

-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
DessertFox
üzenetére
Hát elhiszem , de engem kétszer megvezetett.
Egyszer itt:Máskor itt:
Kb két éve jöttem Budáról Pestre és a Szabadsajtó utról akart balra vinni az Astorianál a Deák irányába
Nem tudom hogy gondolta 
Szóval:
-
$atirka
őstag
válasz
DessertFox
üzenetére
Fix trafit jelzi "csak", vagy a rendőri méréseket is?
-
DessertFox
aktív tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Szia, én 2 éve használom a Sygicet. Megvettem a havi térképfrissítést. Andriid autoval megyek, több tízezer kilométert nyúztam már 6 országban és soha semmi gond nem volt vele. Frissek a forgalmi információk, jelzi a trafit és pontos.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Pulsar
üzenetére
"no problemo"

Most próbálgatok mást , a Sygic jó lenne , de bizonytalan vagyok vele , hogy ismeretlen helyen jól navigál e? 🤷
A Google Maps-ba nincs traffi és rendőri ellenőrzés mutatás.
Magic Earth-be ezek szerint nincs valós forgalom figyelés .
Sok nem maradt , TomTom , Osmand...
-
-
válasz
Oldman2
üzenetére
ja, itt is van egy térképszerkesztő, ami azért sokkal egyszerűbb mint az OSM. Kb minden nap összeszedik a szerkesztett adatokat, kb egy nap alatt csinálnak belőle adatbázist, és ha kész, ki is kerül a kliensekbe.
De vannak azonnali eszközök, pl szegmens zárás, vagy kereszteződésben áthaladási irány zárás. Ezeket pár perc alatt felkerülnek az klinesbe. -
-
A Magic Earth egy olyan program, ami nem az online adatbázisból olvas, hanem alap állapotban havonta 1x frissül (a nem fizetős verzió).
Bármi gond adódhat pl. ebből is. Szerintem ez Magic Earth probléma, ebben az irányba kellene reportolni.Az OSM megnevezés magát a Térinformatikai adatbázist jelöli, amiből rengeteg kliens olvas adatokat. A Magic Earth csak egy ezek közül.
A Magic Earth-et ugyan kipróbáltam, de nem kedvelem, mert nincsenek benne felhasználóktól származó visszajelzések (pl. rendőri ellenőrzés).
Az OsmAnd lenne a Waze megfelelő, de erre meg a profik azt mondják, nem elsődleges célja a Waze kiváltása...
-
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Bocs, ha kicsit indulatosabb voltam, és félre érthető, pacsi
Igen, az útvonal tervezést szerintem annyira túl faragták, hogy már nem jó
Ezt a levágást, amit beküldtem nekem is 10-ből 1szer adja fel, pedig érzésre sokkal kisebb dugó máskor sincs.
Viszont Monorról járok a X-be, és a Ferihegy felé, vagy Keresztúr felé irányt elég sűrűn váltogatja. -
Rick4
félisten
válasz
Oldman2
üzenetére
Azt hittem, ti olvassátok a fórumot, és értitek, kinek mi törtzénik a navigációs programjával, pedig 2-3x leírtam péntek óta. Magic Earth, OSM alapú navi. Első ptóba poályán indítva jó, szépen szuámol vissza a siófoki lehajtóig, majd ott meg is bukik 100m múlva:
Süketel össze- vissza, mindent elmond, vizuálisan a körforgalmat jól mutatja, de amikor odérek, azt mondja, hogy menj egyenesen az E65-ös úton, majd fordulj balra. Tehát a körforgalmat, pláne a megfelelő kijárót képtelen értelmezni... Ez egy rossz vicc..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- iPhone 16 pro 128GB Sivatagi Titán - 27% ÁFA (0395)
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
98 óta van jogsim. 2000es évek elején szervizesként dolgoztam, és heti 4 napot valahova mennem kellett. 90% belföld, 10% küldföld. Mindig oda találtam, és csak papír térképek voltak

Időre mentem, szóval nem volt őszinte a mosolyom.

Miért jó ez?