- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor 200 Pro - mobilportré
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Mobil flották
Hirdetés
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomPack
őstag
válasz
tonerz #14782 üzenetére
Nálam is így van, ha ez megnyugtat!
Én T-Home internet mellé vettem egy 16Gb-osat 24hó garival, elvileg ez nem újracsomagolt. Majd ha komolyabb baja is lesz, akkor visszaküldöm ezt a hibát is megjelölve, de annyira nem zavar egyenlőre.
Ha kijelző teszteli progit futtatok, akkor fekete háttérnél látszódik a legjobban, hogy az egyik saroknál kicsit jobban bevilágít. Ha hátul tapicskolom, akkor abbahagyja. A hátlapot leszedtem, próbáltam tekergetni a csavarokat, de semmi változás. Marad így. -
Burki
aktív tag
válasz
tonerz #14782 üzenetére
Nekem 8 gigás refurbished verzió van, hasonló dolgot tapasztalok én is, a képernyő foltozódást leszámítva, a masinát jobb oldalon, a közepe tájékán nyomkodva furi recsegő érzést lehet tapasztalni, mint amikor egy alkatrész nem megfelelően illeszkedik a helyére, és itt a nyomkodás alatt nem paszírozást értek, körülbelül akkora erősségűre gondolok, mint amikor csak simán megfogom a tabot. Kipróbáltam úgy is, hogy letettem az asztalra, és csak a kijelzőt nyomtam meg, úgy viszont nem tapasztaltam, így én arra következtetek, hogy inkább a hátlapom "nyöszörög". Elvileg a jövő héten megérkezik a tok hozzá, amit rendeltem, ha abban tartva nem produkál ilyet, akkor marad így, annyira nem zavaró dolog, gyanítom az ilyen probléma amúgy sem garanciális tétel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Futás, futópályák
- Androidos tablet topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Tesla topik
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3089, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest