- Mobil flották
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
zolka1977 #6667 üzenetére
Én 10.-én rendeltem meg és 18.-án kaptam meg.
Az ügyfélszolgálat nincs a helyzet magaslatán,többször is érdeklődtem hogy mikor szállítja ki a GLS mert állították,hogy a GLS hozza, még csomag azonosítót is lediktálták,amivel érdeklődtem a GLS-nél, kiderült nincs is ilyen csomag náluk,na ekkor vissza teloztam a T-Home-nak,egy értelmes ügyintézőt fogtam ki aki utána nézett és hát mondta,hogy persze hogy nem találja a GLS mivel nem is az viszi ki hanem a Szuperszerviz,mondta hogy keresni fognak telefonon, pár órával később már hívott is a srác,hogy pár óra múlva hozza a cuccot. Kitartás, naponta nyaggatni kell őket. -
Syl
nagyúr
válasz
zolka1977 #6667 üzenetére
Gondolod te vagy az egyetlen az országban aki valamit rendelt a t-home-tól?
Én a Nexus-t az akció első napján rendeltem meg. A netet kb fél órával a szerződés aláírása után már aktiválták, de a tablet csak 9 munkanap után érkezett meg.
Ha neked ma azt mondták, hogy két ünnep között megkapod, akkor még örülhetsz a gyors ügyintézésnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Milyen autót vegyek?
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MotoGP & WSBK
- Nintendo Switch 2
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Star Trek
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest