- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolywrx
tag
BT billentyűzetből van egy egész jó, én olyan tervezek majd rendelni.
Használat után szépen rápattintható az N7-re és olyan, mintha mindkét oldala egy hátlap lenne: -
-
-
Syl
nagyúr
Nekem egyik tableten sem szakad meg a wifi, se tunein rádióban, se youtube appban, de még az mx player-es filmnézés is hibátlan (nas-ról wifin keresztül).
A futó programokkal kapcsolatos problémádat meg nem igazán értem. Ki a francot érdekel melyik program mikor fut? Én legszívesebben azt látnám, ha az összes cucc a memóriában ülne, várakozva mikor kapcsolok rá.
A 4.2-es android fő újdonsága a felhasználói fiókok megjelenése. Az unokádnak létrehozol egy fiókot és kész. Abban állítgathat amit akar, nem hat ki a teljes rendszerre. A saját fiókodra meg beállítasz egy kódot(ábrát, fényképet) és nyugodtan odaadhatod a gépet másnak.
-
Syl
nagyúr
Nem ilyen fényerőállítóra írtam hogy csodaprogram (Melyik is az? Mert kindle alatt nekem is túl erős a min. fényerő), hanem a taskkezelőre, battery buzerálóra.
Semmit nem állítottam a wifin, ahogy első bekapcsoláskor "beállítódott", azon van most is. Elindítom a tunein rádiót, lezárom a kijelzőt (vagy rácsukom a tok fedelét) és órákig hiba nélkül szól a zene.
Hidd el, ICS-n és JB-n semmi szükség task bezárásokra. Csak ártanak.
Most kíváncsiságból megnyitottam a taskkezelőt (a jobb oldali soft key) és tizenöt tétel van benne. Többek között gmail, firefox, youtube stb.(#7777) viking_arc
szerkesztés gomb
Ilyen gomb nincs a nexuson
-
Syl
nagyúr
Kicsit olyan érzésem van, hogy itt mindenki hülye csak te vagy helikopter.
Én nem használok "hasznos csodaprogramokat", és még a task listából sem szoktam kilőni semmit (sőt meg sem nyitom!), mégis akár órákig megy a rádió, nem kapcsolja le a wifit.
Ideje lenne elfeledni ezeket az ős-androidra jellemző taskbezárós dolgokat. ICS-n, JB-n csak ártanak. -
sto1911
veterán
A rendszerprogramok kozul nehogy letilts olyat, amit nem kellene
Miket latsz futni? Mapset meg hasonlokat? Nem gond, azok kell(het)nek a mukodeshez.
Egyebkent az alkalmazasok listajanal jobb oldalra van az osszes, ott probalkozz leallitani dolgokat, de mondom, nem szukseges, ill. csak ovatosan.Az optimalizalokat meg nyugodtan uninstallalhatod, mert ennyi infobol azt mondom, h az okozza a megszakadast. Max. visszarakod, ha nagyon kell, nalam pl. egy sincs fenn, es minden flottul megy. Miert gondolod, hogy jobban tudnak az OSnel?
YT-ra van megoldas, keress ra a forumban.
Bonyolult dolgokat szeretnék? - nem, csak tulbonyolitod
-
sto1911
veterán
Tehat leszedted az optimalizalo progikat, es igy is csinalja?
A tabletet es a PC-t is inditsd ujra, utana nezd meg megint.
Masik USB-porton is teszteld le.
Ha adatmozgatas tortenik, akkor max a kepernyonek szabad kikapcsolnia, a gepnek semmikeppen sem (legalabbis nem szakithatja meg a masolast) - nyilvanvaloan valahol hiba van.
Ha a fentiek egyike sem mukodik, akkor en csak javasolnek egy gyari allapotra hozast, es szuzen is letesztelnem.
-
sto1911
veterán
6. Nem szukseges, de egyebkent taskvalto gomb, es kihuzod egyik iranyba. Az akksi- memoria meg ki tudja mi optimalizalo progikat meg szedd le, nem szuksegesek, esetenkent tovabbi merulest okozhatnak.
7. Titanium backup
(#7759) alacka: ja, hogy te regebbi adasokat szeretnel visszahallgatni? Ahhoz akkor valami a radio altal tamogatott progi kell, a playen ezt az egyet talaltam, de ezzel is csak 3 hetig hallgathatoak vissza.
A magnessel csak ovatosan, ne legyen tul eros, de ha elalvaskor leall a masolas, akkor ott mas baj van.
Direktlink=kabelen?Most jut eszembe, valoszinuleg elalvaskor az optimalizalo progi kilovi a masolast, elso korben szedd le a magnest
, masodik lepes az osszes csodaprogi letakaritasa es elfelejtese. -
sto1911
veterán
1. Tunein radio kell neked.
Wifi: wifi beallitasoknal van egy Advanced gomb, ott allitsd be, h alvoban is tartsa.2. Nem hiszem, hogy megoldhato, egy magneses tok segithet.
3. Szerintem ezt mindig csinalja, legalabbis ugy vettem eszre.
4. Marmint PC-n megosztott mappat akarsz elerni FTP-n? A Total Commanderhez van FTP plugin a Play-en.
5. Talan a routeren jogosultsagbeallitas kerdese lesz ennyibol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged