Új hozzászólás Aktív témák
-
edgelaszlo
senior tag
válasz
Hipnotic #2500 üzenetére
most zártam vissza, unroot stb...azért vettem ezt a kütyüt hogy még véletlen se kelljen hülyéskednem romokkal, ilyenekkel...( S2-esem van, kb 150 különböző rom volt rajta eddig..
) mindegy, Kingstone pendrive-okkal próbáltam, 8, 4, 2 gigásak...a 8ast fel sem ismeri semmivel, a 4est igen, filmet nem játszik le, képeket meg tudok nézni, a 2est felismeri, video is megy felirattal...mind FAT32. és mindegyik programnál ugyan ez a jelenség volt( TC USB Plugin, Stickmount és Nexus media importer).....fogalmam sincs miért...S2 meg simán viszi mindet...
NMI 7.1.1 mit takar?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest