- iPhone topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
Új hozzászólás Aktív témák
-
JSaN
addikt
Grat es PistiSan nak is, majd teszteljetek le a gps es tobb ujas nyomogatast yamtt-vel.
Amugy nekem a tab nagyon bejon, multimedia fogyasztasban teljessen ki valtja a pc-t. Egesz hetvegen ha 2xfel orara be kapcsoltam a pc-t, az nalam nagy szo.Es a 7col meret is tokeletes nekem.
-
assemble
addikt
Jah. En is hivatalosan vennem, alapvetoen a 32 gigas wifi only erdekelne, de bizonytalan, hogy az lesz-e itt egyaltalan es mikor, sokaig pedig nem akarok varni vele, szoval ha nem lesz hamarosan, akkor vagy a 16-os, vagy az lte-s jatszik, mondjuk az elobbi eselyesebb azert az ar miatt, nem hiszem h a mobilnetet kihasznalnam rajta, nincs is hozza megegy sim-em
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest