- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Google Nexus 6P Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszönöm az infókat!
Akkor ha véletlenül találkozni fogok neten egy eladó olcsóbb, használt példánnyal, amiből elege van a Telenoros gazdájának 4G miatt, akkor azt fontolóra fogom venni. -
Ha jól veszem ki Telekom-osoknak nincsen semmi féle 4G bajuk sem a telefonnal ugye?
Pontosabban úgy érdekelne, hogy ha egy modell szórakozik itthon Telenor 4G-vel, akkor attól még Telekom-mal működhet teljes tökéletességgel? -
A kódpötyögtetést meg ki lehet váltani a beépített SmartLock funkciókkal akár, mint például, ha a telefon egy általad korábban megadott, "biztonságosnak" vélt helyen tartózkodik (legáltalánosabb pl otthon), akkor olyankor nem kér kódpötyögést.
Vagy egyre divatosabbak és olcsóbbak (főleg ennek a telefonnak az árához viszonyítva) a használhatóbb okos, viselhető eszközök (órák, karkötők), amik alapból biztosítanak SmartLock-ot bárhol, amikor épp viseled őket.Persze értem a problémát (meg hogy a fentiek sarkallt dolgok) és akkor neked legideálisabb talán az előlapi elhelyezés lenne.
Viszont akkor valszeg a sztereó hangzástól lehetne búcsút inteni, SONY módon oldalt való elhelyezéssel meg nem tudom, talán úgy lehet vastagabbnak kéne lennie a telefonnak.Én azt mondom (már csak egy LG G2 használatából adódóan is), összességében jó ott hátul az a biometrikus azonosító, de persze ez továbbra is szubjektív dolog.
-
-
Jelenlegi LG G2-m előtt egy Samsung Galaxy Nexus-om volt, amit imádtam és jelenleg tényleg elég vonzó ez a 6P és nagyon tetszik is, viszont mégsem lenne erőteljes előreugrás teljesítményben aktuális telefonomhoz képest, (bár képernyőméretben mindenképp, ami mostanában szintén fontos kritérium számomra).
Jobban örültem volna, ha már a jelenlegi csúcs Nexus esetleg Snapi 820-al drukkol elő, de ahhoz még korán van, majd jövőre (legalább van indok miért húznom még a telefoncserét).
Vicces, hogy pár hete még a OnePlus 2 vonzott, ami így a 6P után már kicsit sem mozgat, nagyon be tudják hülyíteni az erre hajlamos embereket a folyamatosan kijövő új mobilok.Sajnálom én is amúgy, hogy a telefon fő topikjáként egyelőre csak is a nyavalygások vannak első helyen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Építő/felújító topik
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Revolut
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- ASUS routerek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest