- iPhone topik
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Google Nexus 6P Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulb
senior tag
A garjegyre az van irva hivd a huawei...usabol irta vki hogy a hua azonnal cserelte a telojat...probald meg hatha nem kamu.
( nem lehet hogy valami nagyon jo fej haver meghajtotta??? Elkepzelni nem tudom hogy normal hasznalatnal ez megtortrnik...oszinten sajnalom;(((
Mas
Ma nalam os kapott egy budos nagy feketepontot a telefon!!!!
240fps slowmo videot szerettem volna forgatni a napsutesben flippeket hanyo dronomrol erre valami 1fps es lassitas lett belole.. Ami tuti nalam 180ora uptime utan a hangouts is elkezd neha laggolni...( irok valamit es nem jelenik meg a betu hanem lenyomva marad) nah ma eppen neztem 334ora volt az uptime ezutan a video meg total szar lett!!!!! Ahhhhhhhhh a fiam itt zokog... .. -
gulb
senior tag
Sajnos pont ez a leggyengebb resze a telefonnak;(( a srac aki eloszor meghajtotta a 2. Videoba pontosan elmagyarazza es megmutatja hogy miert...
Az hogy magatol igy meghajoljon eleg kicsi a valoszinusege....sajnos nalad ezek szerint sikerult;(((
En isnhordom farzsebbe es nem tudok mindig vigyazni nehogy megfeszuljon de 3honapos es tokeletes...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest