- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Google Nexus 6P Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacee1986
senior tag
válasz
rettenet78 #1086 üzenetére
A kamerához annyit, hogy szerintem simán lő olyan minőségű képeket mint más flagship, hanem jobbakat. Este például nagyon szép képeket lehet vele csinálni. Videózni én mindig egyhelyben állva szoktam, menet közben nem tartom értelmesnek, így abszolút nem hiányzik a OIS.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
rettenet78 #1086 üzenetére
stabilizátort nem tudom, nem szoktam videózni..
Mate 8-at láttam, fogtam már, de nem használtam.
OS: lehet hülyén hangzik, de én már jó ideje Nexus párti vagyok, nekem fontos a frissítés, az update-ek (N5-ről migráltam) - mivel ez vanlíia android, ezért nem mondanám, hogy kevesebbet tud (inkább ez az összes többi alapja, a többi gyártó ezt forkolja), max 1-2 kényelmi(nek mondott) funkció hiányozhat a többi gyártónál megszokotthoz képest. Ez innentől egyéni preferencia kérdése.
Tudom nem segítettem sokat, mert elfogult vagyok Nexus-irányba, de én azt venném.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
rettenet78 #1084 üzenetére
röviden: a 6P az full gyári Android, bloatware-mentes, elsőként kap firssítést, elvileg 18 hónapig biztosan.
Kamera: szerintem jó - vannak jobbak is, igaz, én nem nyomtatok belőlük posztert
Üzemidő: nekem tegnap kijött 2 nap, 1:18 SOT-tal, igaz, most nem használtam annyit. Cserébe veszett gyorsan feltölt.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest