- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Google Nexus 6P Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
rayoliviero
veterán
válasz
BeastMode #2882 üzenetére
Pedig a r30-ról olyasmit olvastam, hogy csak vmi ujjlenyomatos cuccon változtatott az r29-hez képest. Ennek ellenére többen is írták, hogy pörgősebb az r29-től.
Criton: Nekem a PA azért nem tetszik, mert semmi beállitási lehetőség egy Resurrection Remixhez képest. Ott szinte mindent be lehet állítani, akkuidőben is az volt nekem a legjobb idáig. A többi ROM hozzá képest szerintem nagyon gyenge, minimális különbség van köztük.
-
Criton
veterán
válasz
BeastMode #2862 üzenetére
Most paranoid van fent, és mmre az utolsó franco az r28.
Ja egyébként nova+teslaunread jelzések tökéletesek paranoid alatt, szóval csak nougat alatt van vele gond. Meg amint láttam swiftkey sincs meg nougatra fejlesztve.Factory meg mindig nem elérhető... Lehet találtak volna valami hibát ami miatt eddig még nem adtak ki?
-
Criton
veterán
válasz
BeastMode #2847 üzenetére
nem probléma, mint a kettő van
bár én most felraktam ezt a kipucolt nougat romot, franco kernel, supersu, adaway és a nexus launcher.... most semmi probléma nincs se messengerben, se kamera alatt. Eddig nagyon jó.
mondjuk nexus launcher nem annyira testreszabható mint nova, de eddig teljesen megfelel.... ezt a launchert mi megfogjuk hivatalosan egyébként valamikor kapni vagy soha?
-
-
shunter
aktív tag
válasz
BeastMode #2349 üzenetére
5x et rázogatok és viszonyítok. Előző telefonom is zörgött de ez jóval hangosabban. Ok lehet, h azért zavar mert már rá van állva a fülem, de simán lehet h valami ón vagy műanyag darab van a telházban és az zörög. A kamera vagy a felső hangszóró környékén. Sztem az lesz, h nézek itt ott 1-2 kiálított darabot és megnézem, h azok hogy zörögnek.
-
rayoliviero
veterán
válasz
BeastMode #2321 üzenetére
Layers.
De én wipeoltam mindent? Az nem törli?
Mármint ha az internal storage-t is wipe-olom.
Közben kínomban Wug Flash nevű programmal gyárirar visszanyomtam és már jó a Pure Nexus.
De ezt a vendor/overlays mappa törlést akkor sem értem. Ha törlöm az internal storage-t, akkor törlődnie kell.
Vagy ez más partíció?
Viper26: Meg lehet oldani mindent (általában
).
-
rayoliviero
veterán
válasz
BeastMode #2257 üzenetére
Meg is csináltam így, de nem akar bebootolni, a Resurrection bootanimációnál nem megy tovább.
Amikor régebben feltettem, akkor bebootolt ezen a romon, az nem volt gond, most nem tudom, hogy miért nem akar. Legújabb a rom és boot.img-ből is legújabbat szedtem le.
Szerk:
Összefoglalót olvasva, kihagytam egy lépést, nem kapcsoltam be az OEM feloldást, lehet az a baja akkor. Újraflashelem a ROM-ot, majd megcsinálom megint, miután bekapcsoltam az OEM feloldást.
-
KraX
őstag
válasz
BeastMode #2238 üzenetére
Tiszta sor. Igy lesz csak gondoltam megis megkerdezem magukat a hasznalokat mert mondhatnak esetleg olyan negativ vagy pozitiv dolgot a keszulekekkel kapcsolatban ami nekem elkerulte a figyelmemet esetleg. Koszi egyebkent a sok segitseget, hozzaszolast.
W333
A jobb kamera es esetleg a jobb kijelzo szamit nalam, a tobbi nem annyira nyom a latban. Illetve egy dolog meg, az uzemido esetleg gyors toltes. -
KraX
őstag
válasz
BeastMode #2227 üzenetére
Koszi a velemenyt! Rettentoen tetszik a telefon mind kulalakra mind szoftveresen. Az op3 is de van nehany gyengebb pontja (nem sok). Meretre pedig nagyon franko. A jelenlegi iphone 6s-emnel nagyobb kijelzoju telefont keresek mert sokat olvasok rajta. Nalam ez prios meg a mobilitas rovasara is. A kamera fontos es ebben is jo a keszulek ahogy olvastam. Mar csak az ar a kerdeses illetve, hol lehet/erdemes beszerezni ha erre esne a valasztasom?
-
rayoliviero
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honda topik
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ingyenes az Epic Store-ban a Figment 2: Creed Valley és a Sky Racket
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- PlayStation 5
- Több mint 500 millió dollárt spórolt az AI a Microsoftnak
- További aktív témák...
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest