-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kari1
aktív tag
válasz
ToMmY_hun #17285 üzenetére
Nekem olyan 4:00-4:30 órát szokott hozni már amire emlékszem, (bár ezek lehet hogy még 4.4.2-vel voltak mivel nem szoktam sokat nézni). Illetve ami a lényeg a kijelző fényereje, én pl semmi értelmét nem látom szobában magas fényerőn használni, csak kint ahol közvetlen napfény van látom ennek értelmét.
(#17287) ToMmY_hun
Tesztek alapján a video playback 6:06 óra ezt szerintem egy pdf olvasóval is lehet hozni. (bár ez még 4.4.1 vagy 4.4.2 alatt volt tesztelve)
-
Jadro
veterán
válasz
ToMmY_hun #16998 üzenetére
Erre ugye nincs Samu alapú, úgyhogy passz. Minden gyári alapú, a CM is egy gyári módosulat. 3 rom volt fent eddig mind a saját kernelével, Cataclysm, Mahdi és most SLimKAt (ez utóbbi még friss és pár nap múlva tudok véglegeset mondani, de hasonló a merülési karakterisztika eddig) Egyelőre nem vettem észre nagy eltéréseket, szerintem nem is nagyon lesz.
-
Davzone
senior tag
-
Kari1
aktív tag
válasz
ToMmY_hun #16894 üzenetére
Telemax-szal meg nem kell foglalkozni mert ők csak egy szerivzpartner, illetve amilyen munkát ők végeznek nem csodálnám ha ebben sem lennének képben. Én már LG Mo-val is beszéltem és az LG saját szervizével is...
Amúgy ha 32GB-os Nexus kell úgysem tudsz mást csinálni mert Mo-n 99% hogy nem fogsz LG garisat kapni ergo marad az expasys vagy electronic4you vagy a magyar GSM boltos gari... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest