- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- iPhone topik
- Kezdődik az új iPhone SE alkatrészeinek gyártása
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
dud998
őstag
válasz ToMmY_hun #18883 üzenetére
Én is ugyan ilyen tokot vettem és osztom a véleményedet teljesen. Ámen!
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
rjg
őstag
válasz ToMmY_hun #19504 üzenetére
Ha stock droid és kernel alatt is előjön, akkor hardveres gondod van. Nem gyári ROM és kernel esetén nem korrekt a rendszert és a vasat minősítened. Samsung alatt (S2, S3 és S4 alatt) én is folyamatosan ROM-oltam, (CM, Wanam, GE, stb.) és nálam is elő-, előjöttek különböző hibák, de N5-ön elég az xposed és a GB és semmilyen gondom nincs. Mi olyan funkcióra van szükséged, amihez muszáj főzött ROM-ot használnod?
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
rjg
őstag
válasz ToMmY_hun #19506 üzenetére
A stock droid szerintem is kőbuta, de a navigációs sávot el lehet tüntetni a Gravity Box-szal, a stick mount-hoz elég a root jog, a profilokat - ha nem a kijelzőre gondoltál - a Profile Scheduler+-al állítom be. A témákra is van xposed modul, egyedül a képernyőkalibrálás az a leírtakból, amihez kompatibilis kernel kell. De természetesen nem akarlak meggyőzni, jogos részedről a teljes szabadság igénye.
-
MartOOn
addikt
menj vissza stockra... semmi bajom nem volt vele több int 9 hónapig... szoval user error... nem kell minden xar kernelt meg romot felrakni meg undervolt meg minden kiskutyapöcse hogy fél órával tovább birja vagy méééég szmúúúúútabb legyen. bírja ameddig kell pörgösebb mint bármi a piacon. nem kell piszkálni.
ha meg piszkálod mert ez a hobbid, hat hajra. nincs megtiltva. ha jol muxik akkor hurra ha nem akkor sem kell sem kiakadni sem csodalkozni... plane nem szidni. teccikerteni?
remélem nincs harag de a romolgatos hisztiktol mindig kiakadok...
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
Just486
senior tag
Pfhahahah Amúgy mi visz rá normálisan gondolkodó embert arra, hogy elállítson egy majdnem hibátlanul kalibrált képernyőt... Hiányzik a neonzöld hányás a pázsit zöldje helyett? Vegyél amoledes telót na annak vannak színei. A kontraszt a feketék miatt úgyis szutyok marad, a többi szín meg teljesen korrekt.
Az elcseszett navibár eltűntetésére van még a gmd auto hide soft keys, abban anno volt egy "spoof softkeys" opció ami megtartotta a menü gombot az alkalmazásokban, mondjuk utoljára nokián használtam, lehet azóta kiszedték.
That unconquered country we call the future.
-
-
rjg
őstag
válasz ToMmY_hun #19508 üzenetére
A menü gomb kivétele a navbár-ból szerintem is óriási baromság volt, mert rengeteg alkalmazásban nem volt ennek szoftveres megfelelője. Szerencsére a GB ezt is tudja, nálam a kijelző jobb alsó sarkában a recent apps mellett ott figyel a három pont is.
-
tankraid
aktív tag
válasz ToMmY_hun #19929 üzenetére
+1
Nyaraláson sógorom szifon 5s-el én N5-tel nyomtam. Semmivel nem csinál rosszabb képet.
Aku idő. Nálam egyedül a mobil net ha megy egyfolytában az meríti nagyon egyébként asimán jó és hozza azt amit bármelyik másik hasonló teló.
Gyorsaság: S2, s3 ,s4 ,s5 HTC több típus, Z, L - Szifon 5, 5s és mindent mást raktam már mellé élőbe egyenesbe alázott mindent.
Applikáció kettő szart be egyszer egyszer fél év alatt. Újra kb. havi egyszer ha újraindítom.
Mindezt Davlical alap kernel meg minden és persze jön rá az L. Ami még az aku időn is javít.
A köv Google telót vagy Nexus-t is csak kb. azért nem fogom megvenni mert nekem az 5inces kijelzőnél nagyobb már sok.....+többször ejtettem derékmagasságból spigen tokkal. Semmi baja.
[ Szerkesztve ]
-
gabro0
őstag
válasz ToMmY_hun #20325 üzenetére
Érdekes. Én a Synapse-t használom és ugyanez a jelenség van nálam is. A minimum frekit mindig feltolja 1200 valamennyire, hiába állítom vissza még csak nem is engedi. Sztem ez a tweaker hibája, küldtem reportot.
Most néztem fku-ban ott megvan a beállításom
#stayonbluecode
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl
- DIGI internet
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Ukrajnai háború
- Tőzsde és gazdaság
- Windows 10
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- További aktív témák...
- Samsung A20e 32GB Fekete / Számlával / Jótállással / Új kijelzővel!
- Xiaomi 14t pro Blue titan, 12/512gb, újszerű, közel 3 év gyártói garanciával, eladó!
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest