- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LSL1337
őstag
válasz
TomPack #8629 üzenetére
tisztában vagyok a 60 fps vs 24 fps-el, pláne gamer-ként, 24fps nagyon kevés, és a wide tracking shots-oknál észrevenni, de ez csak a kevés framerate miatt ilyen
nálam 24fps-en is ugyan úgy rossz volt az
és amilyen furcsa/szar volt a hobbit pl 48 fps-el, szóval szerintem ezzel együtt kell élnem egy életre -
LSL1337
őstag
válasz
TomPack #8621 üzenetére
Sokat teszteltem 24p-t, PCről, semmi különbséget nem érzek. Beépített samsung allshare (TVn) médialejátszónak is a 24p hiánya az egyetlen gyengepontja sokak szerint, én nem érzem egyáltalán.
Nekem is O!play-em van, de 2 éves, és akkor még nem volt médiaserver, ezért csak USB-t eszi meg, DNLA-t LAN port hiányában nehezen .( -
LSL1337
őstag
válasz
TomPack #8590 üzenetére
routerről streamelni 1080p-t, wifi bírja, a lenti TV le tudja játszani, de az emeleti nálam még régi, nincs beépített médialejátszója, és nexus immáron kis bütyköléssel DTS-t is tolja. melegedés viszont lehet gond, pláne ha tölt is közben
majd köv hétvégén kipróbálom. ráteszem töltőre, és letoltok egy full avatart rajta kijelzőn, gondolom a slimport upscale jelentősen nem terheli jobban
-
noorbertt
őstag
válasz
TomPack #8222 üzenetére
Nexus4-en még nem volt CM rom fenn, de az eloző telefonomon a stabil kiadás is botrányos (xperia arc) es pl a teljes encrypted nem is működik CM romnál rendesen. Sgs3 nál müködött csak nagyon lassú lett tőle. Most gyari romon ez a titkosítás semmilyen lassulást vagy akadást nem okoz.
-
noorbertt
őstag
válasz
TomPack #8166 üzenetére
Rootoltam már. Azért nem rakok rá fozott romokat, mert nekem a stabilitás es megbizhatosag az elsodleges.
A kinezettel nincs bajom es a funkciokkal sem. Viszont erdekelt volna ez a gombos megoldás de annyira azért nem.
Az aksira meg miert görcsöltök olyan sokan? Ez egy mini pc és arra való hogy kihasználd.. Venni kell 2-4ezer forintert mini hordozható töltőt azt csókolom. Hogy hova teszed? Ahova akarod
-
Badcraft
csendes tag
válasz
TomPack #8207 üzenetére
nekem is úgy tűnik, hogy a kijelző bekapcsolva csík az valóságos hisz én is nyomkodom már egy jóideje ahogy az a képen is látszik, viszont az ébren lét csík akkor nemtom mit mutat... olyan mintha akkor nem lenne ébren a telo amikor a kijelző bekapcsolva volt??? de ez meg nem lehet.
-
retesz147
addikt
válasz
TomPack #8098 üzenetére
S3 minit 4.1.1-el vettem, ott nagyon bugos volt, frissítettem 4.1.2-re talán picit javult...sőt...ott wi-finél néha a gtalkom elmegy odáig, hogy kijelentkezik majd hibaleállással leáll (mindezt magától, az is gyári rendszer még rootolva sincs)....
......viszont mobilnettel meg tökéletesen működik...
-
retesz147
addikt
válasz
TomPack #8085 üzenetére
az a baj, nem tudom mobilnettel kipróbálni, de van egy sejtésem,hogy azzal menne,mert a mini is m.nettel simán megy....
hadd kérjelek meg arra, hogy hagyd pihenni a telót kb. 10 percet és tolj rá egy e-mailt vagy gtalkot....de akkor ne menjen semmi a háttérben....hogy így is fog e működni??
-
retesz147
addikt
válasz
TomPack #8080 üzenetére
kösz, kipróbálom!!!
igen, az én S 3 minim is ezt csinálja
és ott nem találtunk rá megoldást és ma, tesóm jött ezzel a problémával, hogy a N4 is ezt csinálja....kaptam az alkalmon és hozzátok fordultam.....csak az a baj, hogy az S3 mininél nincs ilyen optimalizálós dolog sajnos.....
-
sonique
őstag
válasz
TomPack #7827 üzenetére
http://minooch.com/franciscofranco/Nexus4/4.2.2/zips/franco.Kernel-nightly-r111.zip
ez a utolso franco kernel cwm es verzioja
de felrakhatos siman fastboot alol is ... -
mcsabi84
senior tag
válasz
TomPack #7541 üzenetére
Mondjuk probléma lehet, hogy ez az 1.3-as verzió, ami csak a 4.2.0-s változatot támogatja, a tieden meg gondolom 4.2.2 van. Próbálkozz a nexus root toolkit-tel
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- BestBuy topik
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tesla topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Google Pixel 9a 128gb - Makulátlan, iPon garancia, akár beszámítással
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3089, 100% Akkumulátor
- MacSzerez.com - iPhone 8/ Független / 256GB / Asztro / Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3068
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest