- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SÖ
addikt
válasz
Cruzolka #9278 üzenetére
Szerintem ne add el az N4-et, mert nehéz lesz újra beszerezni
én is i4-ről váltottam, és tudatosan kellett a nagyobb kijelző nagyobb betűk és jobb felhasználói élmény. Pl ezen megtudok nyitni olyan keretrendszerben írt oldalakat is Firefoxal amit az iPhone nem. Multitaskja pedig a legjobb a piacon. Idáig atomstabil, igaz csak 230 óra van benne.
-
asysoft
aktív tag
válasz
Cruzolka #9288 üzenetére
Én is a full üveg külső miatt tartok kicsit a Nexus 4-től. Most iPhone 4-em van, ennél is utálom a tudatot (eddig szerencsém volt, kibírta azt a pár leejtést
), Nexusnál meg nagyobbak a felületek, így sérülékenyebb is. Próbáltam keresni a topikban, de ahogy láttam, eddig csak egy hozzászólás született repedésről, ezek szerint azért nem olyan vészes a helyzet? Az a fajta vagyok, aki utálja tokokba/bumperekbe/fóliákba/kendőkbe csavarni a telefonját, így ez nálam nem opció, iPhone-t is a'la natur használom (csak hátlapja lett karcos egy picit). Max egy repedt hátlapra raknék dbrands fóliát
-
crhis86
tag
válasz
Cruzolka #9276 üzenetére
Szerintem a WP8 az Androidhoz képest nagyon sivár. Egyik haveromnak Lumia 920-a van, szoktam nézegetni, pöpec kis gép, de annyira kevés számomra egy N4-hez képest: nincs testreszabható home screen/launcher, sokkal kevesebb app, azok közül is sok olyan fizetős ami androidon ingyenes, nincs rom-olási lehetőség és a többi. Félre ne érts nem lebeszélni akarlak, csak leírom a véleményemet.
A méret nekem is durva volt 3.7-es Desire után, de már teljesen megszoktam. Tök picinek tűnik mellette a Desire, pedig anno az is milyen nagynak tűnt
-
TomPack
őstag
válasz
Cruzolka #9276 üzenetére
Akkor inkább vegyél mellé otthonra bütykölni egy másik telót, mondjuk egy Defy-t.
Nekem volt 1x, érdekes feelengje volt, és szerintem az egyik legjobban romolható telóm volt. Masszív teljesítményre is érzésre smooth, mint az N4, és még a kutya szájába is oda adhatod játszani, lezuhanyozhatsz vele, és olyan hangosan csörög mint a vezetékes telefon.
Ezt meg hagyd meg főtelónak, mert később meg fogod bánni.
-
twine
veterán
válasz
Cruzolka #8605 üzenetére
Hali,,,én voltam aki az ujjadat javasolta, hogy dugd máshova,,ne a szenzorra
De "pöts" voltam, mert tényleg mondták sokan itt, hogy "fólia gondja" van a szenzornak,,,
ki is ment a fejemből,mert nekem meg semmi ilyen gondolom nem volt,,pedig az a vérgagyi "gyorsboltos" fólia volt a telefonon (pár hétig,,,azóta semmi)
LED visszajelzéshez +1 a Light Flow-ra,,de ha teheted ne sajnáld erre a fizetős verzióra a pénzt,,,
Mikor megvettem a telefont,"szívtam" a leddel én is(Light Flow nélkül),,rémlik, hogy az volt a probléma, hogy ki volt kapcsolva a képernyőzár(én nem használom soha) akkor nem jelzett vissza,,,ha bekapcsoltam bármilyen képernyőzárat jelzett...(de sokat nem próbálkoztam, mert hamar feldobtam a fenti app-ot)
-
SÖ
addikt
válasz
Cruzolka #8602 üzenetére
1 mobil boltosnak nem szabad eladni semmit mert lehúzz. Ez a haszonkulcs.
2 teljesen egyetértek, de nem egykét karc az, hanem millió. A visszatükröződő fénysugárban látszik csak.
Amúgy én is iPhone-ról váltottam, de csak azért hogy legyen jogalapja szidni a droidotIdáig maximálisan elégedett vagyok.
-
varesz11
tag
válasz
Cruzolka #8602 üzenetére
Biztos hogy a fólia a baj. Nekem is ez volt a gondom és akkor néztem utána neten. A lényeg, hogy a távolság érzékelő nem nagyon szereti a fóliákat. Tesztnek tedd fel ezt a progit és csekkold le normálisan, meg úgy, hogy kicsit felszeded a fóliát a szenzor fölött. Én a teszt után el is távolítottam a fóliát és azóta úgy használom. Karc nincs, viszont a proxy szenzor működik rendesen.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Cruzolka #8599 üzenetére
Személyes vélemény, nem feltétlen szentírás, ha akarod megfogadod, ha akarod nem:
Fóliát tenni egy üveg telefonra olyan, mint síkosító nélkül gumi óvszerben szexelni. A végén mikor leveheted biztos jó, de addig kínszenvedés. Fel lehet őket profin tenni, pl. az én GXI-men szinte össze van nőve a kijelzővel, de ez nagyon ritka eset...
Ez a telefon üveg: ha nem rakod fém mellé (kulcs, pénz etc.) soha sem fog megkarcolódni. Ha ledobod, akkor így is - úgy is törik.
-
twine
veterán
válasz
Cruzolka #8380 üzenetére
Nem tudom milyen tévével rendelkezel,,,de tv-re pc ráköt HDMI-vel...
Windows alatt beállítod a media playerben a DLNA támogatást,,,
ÉS örülsz,,,, vezeték nélkül nézed oda vissza a filmeket, képeket,a telefonról, és vissza,,,annyi "csak" hogy futni kell a media playernek, ha ezt a szolgáltatást igénybe akarod venni,,,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni időjárás-állomás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged