- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
NTonee
veterán
válasz
LSL1337 #21616 üzenetére
ebben az esetben valóban nem segített volna a bumper, de azért egy tok talán mégiscsak jó lenne. Az úgyis csak akkor kell, ha mész valahová, nem kell mindig benne lennie. Én rendeltem egy bumpert is, de olcsó volt, így ha béna lesz, akkor nem használom és kész.
szerk: elvileg gyári bumper létezik rá, ez nem olyan gagyi műanyag hatású. Ilyet rendeltem. -
TomPack
őstag
válasz
LSL1337 #8624 üzenetére
Leginkàbb a kamera oldalirànyú pàsztàzàsànàl figyelhető meg az àltalam vàzolt jelenség. A blue-ray filmek, és a hd rip-ek mind ezt a frame/sec sebességet tàmogatjàk, mivel így lettek felvéve a stúdióban, a mozikban is így toljàk, ami szintén zavaró.
De a 'beúszàsnàl lévő lagg' az nagyon szépen kivehető egy 60, 50 herzes monitoron, vagy tévén. A 100, 200Hz sem megoldàs, mert kimaradhatnak képkockàk, ami a problémàt okozza, mert egyik sem osztható 24-el. A 600Hz-es plazmàk ezt màr valamelyest elmossàk, de a tökéletes csak 24Hz képfrissítésen lesz. Amit a lejàtszónak -adott esetben a Nexusnak tudnia kéne, illetve a TV-nek is tàmogatnia kell. Az Ion 30Hz-es képfrissítést adott 1080p-ben, ami szintén laggot okozott. A kis O!Play-em tudja a 24p-t, ezért nem akarok slimportozni.
-
TomPack
őstag
válasz
LSL1337 #8611 üzenetére
Tudom, lehet csak én vagyok szörszàlhasogató, ezért nexus tulaj is egyben
, de mindig próbàlom tökéletesen megoldani a beteges nyűgjeimet, amit talàn màs észre sem venne. Próbàltam màr pc ről 1080p -t tévén nézni, de gyötrelem volt. Aztàn jött egy htpc, ott màr nem volt elég a mpchc tudàsa, de végül megtalàltam az Xbmc-t, amivel elvoltam. Most inkàbb egy legegyszerűbb 20e ft-os asus médialejàtszóval tolomkizàrólag csakis hàlózatról a filmezést, és nem tudok belekötni.
Biztos vagyok benne, hogy a 24p-re nem tudja àtbillenteni a tévémet ateló. Onnantól kezdve én képregényt làtok, amit persze a csalàdból senki sem, csak levagyok cseszve,hogy màr megint valami kütyü kell.
-
TomPack
őstag
válasz
LSL1337 #8611 üzenetére
Nekem Xperia Ion-om volt a N4-előtt, azon volt micro hdmi kimenet is. Jàtszani próbàltam rajta, de a komolyabb jàtékok làtvànyosan belassultak rajta. Gondolom, mert egyszerre két kijelzőn is futtatnia kellett. Gondolom a nexust is jobban igénybevenné a feladat, amit azért izomból megoldana.
-
TomPack
őstag
válasz
LSL1337 #8589 üzenetére
Engem érdekelne egy töltő. A slim port nem annyira. Gondolom 24p lejàtszàsra nem bírható rà, anélkül meg nekem élvezhetetlen lenne a filmnézés, arról nem is beszélve, hogy talàn palacsintàt is lehetne sütni rajta huzamosabb terhelésnél. Jàtszani is nehézkes lenne, dokkoló, és ràköthető ps kontroller hiànyàban. Gondolom meg sem kell kérdeznem, hogy tàmogatnà-, az otg hiànya miatt. Pc-t netezni meg nem akarok kialakítani belőle, az otg hiànya miatt nem is menne. Bill, és egér nélkül nem lenne értelme. Ti mire tudnàtok hasznàlni a slimport kàbelt?
-
ForRedGlory
félisten
válasz
LSL1337 #3656 üzenetére
Csak nehogy később dobjanak rá SIM lockot
Gondolom Telenor megkapja a saját kis romját, amikor frissít Google és kérnek hozzá Telenor SIM lockot, és OTA lockolják. Persze, akinek custom rom van fent, nem érdekes, bár elég vad lenne így is, amit leírtam.Nyugodtan adhatnák függetlenül ezeket a telefonokat, nem értem miért érdeke a szolgáltatóknak, hogy ki milyen kártyával használja. A lényeg, hogy ki legyen fizetve, aztán kész. Amúgy t-nél amikor vettem a HTC One X-et, az is független volt az elején.
-
premete
veterán
válasz
LSL1337 #3468 üzenetére
Nem is nagyon ér többet 70 ezernél szerintem, fogtam kézben, de valahogy jobbra számítottam: nagyon LG-s, szögletes, majd talán nyáron a nexus 5 jobban bejön.
Nem azt akarom mondani, hogy rossz, vagy csúnya, csak jobbra számítottam, képek és videók alapján.
A telenor 10 ezres ára a havi 22 ezres, 24 hónapos hűségre megint a vicc kategória: olyan szolgáltatásért, amivel a II./A kerületben már csak Edge van, pénzt se szabadna kérni.
Ha hiszed, ha nem, van sok olyan ember, akinek 10 ezer forintja van csak, de belemegy, mert reméli, hogy a havi 22 ezreket csak kiköhögi, aztán megszűnik a munkahely, és 2 hónap után ott áll egy kb. 100 ezerért eladható telefonnal, plusz még 22x22 ezer forintos adóssággal, ami bizony ha összeszámoljuk,(24x21990+9990) =537750. Ha levonjuk a 100000 eladási árat, akkor 437750.- Ft volt a mutatvány.
Ha ebből levonjuk az átlag telefon+ mobilnet költséget, akkor legalább a 437 ezernek a fele kidobott pénz. -
Pompi
nagyúr
válasz
LSL1337 #3468 üzenetére
Szerintem kyru74 csak annyit jegyzett meg a te 118 ezres áradra, hogy ő annak ellenére, hogy 15 éve ügyfél további 2 év hűséggel is csak 120 ezerért kapná meg. Szóval szerintem írtál egy csomó mindent mindenféléről (70 ezer forint, 220 ezer forint, osztás-szorzás, telenor árrés stb.) feleslegesen, mert nem feléd fogalmazott meg kritikát, hanem inkább a telenor felé...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Steam topic
- USB Type-C port is van az ASUS ProArt szériás VGA-ján
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Viccrovat
- OLED monitor topic
- Windows 11
- További aktív témák...
- LG Wing (8GB RAM, 128 GB, szürke) független
- Apple iPhone 15 Pro (Használt, független , 512 GB, 8 GB RAM, Natúr Titán)
- Samsung Galaxy Z Flip6 (használt, független , 256 GB, 12 GB RAM, ezüst)
- Honor 400 Pro (Újszerű, Független, 512 GB, 12 GB RAM, fekete)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Titánium kék)
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest