- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
TomPack #11629 üzenetére
Nem tudom milyen a kernel alap beállítása...(stockon vagyok, nem "romolok")
Uv-t pc "tuningból" ismertem, mobilon soha nem használtam...
Ha alulfeszelsz valamit, attól még a teljesítmény/órajel nem változik,,,ép ez benne a szép, hogy ugyanazon teljesítményt ,kevesebb feszültség felvételével is képes kiadni magából(jó esetben)
És mivel kisebb feszültséget vesz fel,a hőtermelés is csökken ugyanazon teljesítmény leadása közben... -
-
korpicschess
veterán
válasz
TomPack #11531 üzenetére
Témával nem megoldható.
Nézd meg amit mondtam:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2260772
[ROM][May 14][4.2.2][OTA Updates][CM10.1 + Features] crDroid AOSP [Build 9][RC2]
Ezt használom, adatvesztés nélkül felrakható, állítható a méret. Átlátszóságot nem tudom.
Kértem, hogy tegyék bele az átlátszóságot, ezért nem váltanék PA ROMra -
klasszsrac
tag
válasz
TomPack #11531 üzenetére
Nézd meg ezt: HoloGlass Theme
Ha jól emlékszem itt nem spórolt a srác az átlátszósággal -
-
zolikzolik
csendes tag
válasz
TomPack #11245 üzenetére
chrome beta én innen telepítettem
remélem menni fog!
-
SÖ
addikt
válasz
TomPack #11199 üzenetére
Remélem a Chromot mert melegszik. Sok böngészőt kipróbáltam, de mindig visszatérek a fene egye meg. Betűméretet egyegyül a Chrome kezeli normálisan, és a kártya szerű tabok egyszerűen csodálatos. Lehet billegtetni a G senzorral.
Nagyon gyorsan lehet vele dolgozni. Nagy pozitívum, hogy nem felejti el a már betőltött oldalakat offline-ban sem.
Más
Az egész telefon szoft felépítése olyan értelemszerű, hogy iOS-en sem igazodtam el ennyire gyorsan. Multitaskja meg a legjobb a platformok között. Nem csak jól átlátható, de piszok gyors, és minden hiedelem ellenére a legtöbb appot be is zárja, ha nem érinti a rendszert, v. Skaype jellegű. Sok baromságot hallottam már a droid hibáiról, amik a Nexussal sorba dőlnek meg. A fekete levest a külsős gyártók hibás felületeik főzik, ezt kéne valahogy felszámolni, és egyenrangú lehetne az iOS-el. -
korpicschess
veterán
válasz
TomPack #10918 üzenetére
CM-en be lehet állítani ezeket alapból, külső app nélkül.
SÖ:
Szerintem a vonalélességgel van inkább probléma kevés fény esetén. Illetve szembefénynél "csíkos" vagy nem tudom hogy mondjam. Egyébként vállalható teljesen. Kíváncsi vagyok a külső lencsére, hogy milyen lesz. -
twine
veterán
válasz
TomPack #10922 üzenetére
Előre félek a "rombolós" időszaktólDe mivel nem akarom "papa-baba-családi-kiskutya klubba" vinni a topicot, be is kussoltam,,,köszi az eddigi türelmet is mindenkitől
Szóval szerintem használható az N4 telefonos fotózásra
(szerk:mert milyen más fotózásra lehetne még használni,ha nem telefonos ?!)
Való igaz, vannak jobbak nála...de összességében használható... -
nzolo76
tag
válasz
TomPack #10691 üzenetére
Az én barátomnak sincs kivágva, és tökéletesen működik a távolságérzékelő. Én ugyanazt a fóliát raktam rá, és hívásindítás után egyből fekete a képernyő, tényleg szenvedés utána előhívni a menüt. Ahogy felemeltem ott a fólia sarkát, egyből minden ok volt. Végül én vágtam ott ki.
-
SÖ
addikt
válasz
TomPack #10219 üzenetére
Pont fordítva látom. A fizikai gombok rengeteg hibaforrást hordoznak. Optikai gombokat sem szeretem, viszont a virtuális gombokkal tudok kompromisszumot kötni, de a jövő akkor sem ez. Az egyik oka, hogy utáltam az droidot - ami sajnos a WP-be is megvan - hogy hardver követelmény. De előbb utóbb minden OS-ből ki fognak kopni, és tisztán gesztusvezérlés lesz minden téren. Erre már szerencsére sok példa is van az újabb rendszereken. Talán a 7.0 Habos Torta Chilivel már ilyen lesz.
-
RECSKA
veterán
válasz
TomPack #10009 üzenetére
Nem hasznalok navbart...
Valszeg gyari kernelevel probaltad ki. En egybol rakom hozza a v8.5 matrixot, es kesz is. Laggot soha sem lattam alatta... Az eredmenyek is magukert beszelnek. Ha lehetne huzni matrix kernelevel a procit, megdurvabb lenne, bar mar nem tudom, minek.
-
twine
veterán
válasz
TomPack #9973 üzenetére
Na ilyen sem jelentkezik nálam wifi esetén,, ha elindítja a letöltést, az végig is megy,, nem szakad meg,,, azt észre venném, mert 500 as netem van,,, hamar kinyírná egy need for speed telepítés,,, pedig azt pont otthon kikapcsolt kijelzővel telepítettem,,, emlékszem mert épp babát fürdettünk , asszony meg csipogott közben , hogy menjek már
Aztán most be is fejeztem....attól nektek nem javul meg, mert nekem jó
Csak felmerült, hogy van akinek működik,,, azért "raktam fel a kezem"
Szerk:
Lehet most félre beszéltem, mert valszeg nem kapcsolna át letöltés közben a játék,,, de a lényeg, hogy mire kijöttem a fürdőből, kész volt a letöltés....
Üdv -
quby01
csendes tag
válasz
TomPack #9973 üzenetére
erre a megoldas: [link]
eleg az McastBcastFilter erteket 1-re allitani es a wifi kikapcsolt kijelzo mellett is valaszol pl a ping-re, igy nem fog a letoltes megszakadni!Amit en irtam az a push uzenetek kesese - ezen nem segit az McastBcastFilter ertekek allitasa mivel driver eredetu a hiba!
-
-
waccamár
senior tag
válasz
TomPack #9825 üzenetére
Bocs, most értem haza. Konkrétan tesztelni nem volt időm, de most pl. 6perc kikapcsolt kijelző után (véletlen volt, whatsappot küldtem, onnan tudom mikor zártam le) hamarabb csipogott a telefon a facebook értesítésről, mint ahogy a megnyitott lapon lévő facebook kiírta volna, úgyhogy én elégedett vagyok ezzel, egyébként mióta elvégeztem a beállítást, az értesítések megjönnek, kb. fél órát neteztem este telefonon, és egyszer sem szakadt meg, ennek ellenére reggel pl. kellett kb. 3-4 wifi ki/bekapcs, hogy stabil legyen. De ez majdnem biztos hogy az én netem hibája, ebbe ne menjünk bele. A készülék maga jól fogja a jelet, gyors, problémamentes. Remélem így is marad.
Serial 302
-
SÖ
addikt
válasz
TomPack #9796 üzenetére
Nem tudom, de nekem nagyon jó routerem van, dupla antennás 300mbps. Mindig fullon van a térerő.
Még az iPhone sem látott ennyi eszközt, mint bt-n, mint wifin. Kb annyira érzékeny a Nexus mint a Mac Book. Amíg az iPbone-nak kellett kb 15mp hogy csatlakozzon, ez 2-3mp alatt fent van.
Ja, most 8:45 kézzel szinkronizáltam egy 3:59-es levelet. Folyamatosan wifin van 5 perces ellenőrzéssel. -
retesz147
addikt
válasz
TomPack #9780 üzenetére
egyébként valami a mezei routerekkel is lehet....ezt onnan gondolom, hogy a suliban, ha rácsatlakozok a wifire ott gond nélkül megjönnek az e-mail-ek,gtalk....pedig van, hogy 1 órát meg se mozdítom a telót.....itthon meg úgymond összeomlik és semmi nem jön meg......(S3 mini)
-
sutom
csendes tag
-
tybsen
addikt
válasz
TomPack #9563 üzenetére
Kuldtem neki gtalk uzenetet is de semmi reakcio, gondolom nem kapta meg, tehat nem mukodik?
Mindenesetre nagyon komoly, ha ez tenyleg igy van.. nekem anno wp8-on volt ilyen gondom es meg mindig problemas wp-n az ertesites (fb, viber, stb..) illetve ott is volt ugye, hogy lezart kepernyonel leszakadt wifirol a telefon. Aztan a nokia javitotta ez utobbi problemat allitolag. Most meg androidon kezdodik ez az orulet, nem hiszem el?!
-
SÖ
addikt
válasz
TomPack #9550 üzenetére
Ha nincs mobilneten, nincs értelme beállítani pl. 30 perces frissítésekre. Én arra értettem, hogy ismerős hospotokra akkor is felcsatlakozik ha alvó állapotban van. De most bekapcsolom 24 órára, és letesztelem. Ha van netkapcsolat a beállított frissítésen belül le kell töltenie az emaileket. Csak azért hoztam fel az én példámat, mert alvó állapotban is képes free wifire csatlakozni. Otthon folyamatos wifi alatt van, és ha akkor kapok valamit megjelenik felül az értesítési sávban az ikonja, és villog a led.
-
ilyen_85
senior tag
válasz
TomPack #9234 üzenetére
szia!
használd helyette a Lama-t, ezelőtt a Taskert ajánlottam volna, de a Lama ugyan azt tudja, ráadásul ingyenes és még magyar is.
A RR3 nekem is megállt frissítés közben, még az első napokban mikor megjelent a play-en ugyan ezt csinálta, de egy repülő mód, vagy egy settings-be lépés majd a programba visszalépés megoldotta a dolgot, sajnos most nem segít nálam, ha máshogy nem megy én is újra rakom.
Jó ürügy ha már biztonsági mentést kell csinálnom, hogy végre feltegyem a legújabb PA-t és a Matr1x kernelt, amit kinéztem, végül ennél maradok, remélem beváltja a hozzáfűzött reményeket. XDA-s hozzászólások alapján a Matr1x tűnik a leg"stock"abbnak, s emelett a legtöbbet tudónak. Ráadásul a PA-s színbeállítások... na el is kezdek mentegetni
-
Scooter74
őstag
válasz
TomPack #9102 üzenetére
Hétfőtől péntekig mikor a melóhelyemen távoli asztalozok a telóval akkor is van szabad 1,3Gb ramom.
De én úgy vagyok amit nem használok azt be is zárom. Ha kell akkor elinditom újra.
És szerintem mindenki itt a fórumban máshogy használja a telefonját nincs két egyforma felhasználó. -
ilyen_85
senior tag
válasz
TomPack #8999 üzenetére
én úgy gondolom, hogy azokat a protokolokat nem szűri többet, s nem érdekli min kommunikál éppen a telefon. Tehát szerintem ennek így kell működnie, persze lehet csak szerencséd van, ha lesz másnak is ilyen hibája talán majd kiderül
a módosított kernellel szaladgálók eléggé veszélyeztettetek ebből a szempontból
még jó hogy én is most keresek egy nem gyári kernelt
nájsz 9000-ik hozzászólás
u.i.: még sokszor ennyit, de csak csupa jót
jó kis teló ez, megérdemli
-
RECSKA
veterán
válasz
TomPack #8901 üzenetére
KIjelzőidő nem minden...
Van aki auton használja a háttérvilágítást, van aki fixen, van aki bent raktárban dolgozik, az nem is használja...
Van aki aktívan netezik, van aki olvas rajta...
Nem releváns. Nekem is van, hogy elmegy 4-4.5órát a kijelző. Van hogy 2-őt...
attól függ, mit csinálok a telóval. -
ilyen_85
senior tag
válasz
TomPack #8853 üzenetére
Szia!
Jelenleg épp kernelt keresek a telefonhoz, mivel költözés miatt nincs stabil netem egyelőre, így várok, nem szívesen tenném bootloopba a telefont úgy, hogy arról netezek xD
Na mind1, a lényeg, hogy van időm olvasni a kernelekről, a hiba amit észlelsz szerintem kernel függő, több kernelnél is láttam, hogy panaszkodtak arra, hogy nem kapnak értesítéseket, csak akkor mikor nyitják a kijelzőt.
De ha neked gyári van akkor nem igazán értem a dolgot.
Ilyen nem érkezik meg az értesítés hiba egyébként lehet a "túl mély alvástól" ha a minimális feszültséget, vagy minimális proci sebességet túl alacsonyra állítod (gyári kernelnél erre nincs esélyed szerintem)
Biztos, hogy gyár mindened, boltban vetted, vagy használtan? Esetleg sufni gsm? (külföldről behozták, picit romoltak rajta, aztán eladták?
)
-
törölt tag
válasz
TomPack #8846 üzenetére
az érdekes...
egyébként szerintem valami olyasmi lehet a dolog mögött, hogy nem azonnal jönnek meg a dolgok, hanem kis késleltetéssel, mintha összegyűjtene pár üzenetet, főleg akkor, ha más eszközről éppen aktív vagy (gmail, g+, akármi). ez amúgy szerintem nem rossz, mert nem csípem, hogy ha gtalk-on beszélgetek valakivel a laptopon, és közben folyamatosan pittyeg a telefonom :/ -
törölt tag
válasz
TomPack #8842 üzenetére
gyári rom-on? kernelt cseréltél? lehet, hogy abban van valami bug. én ezer éve intersectR-t használok, ezzel eddig ment, most AOKP-n nem megy.
mrdavid: szerintem erre az egy hónapra, amíg kijön a KLP, már visszateszem a CM-et, aztán egy kicsit majd gyári rom lesz, amíg nem integrálják újra az xda-s arcok
igazából nincs olyan funkció az AOKP-ban, ami hiányozna a CM-ből nekem. bár az igaz, hogy sokkal letisztultabb lett a build6, mint mondjuk a build1 volt januárban.
-
Pőze
aktív tag
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
TomPack #8747 üzenetére
Van egy format data, meg van egy olyan, hogy format data/format media, meg ennek az utóbbinak a kitekert verziói (format SD, Format media SD stb... Attól függ milyen recovery.) A legtöbben benne van a "media" szó, na azt NE nyomd meg, mert jó esélyjel ott van a rom.
A sima format data a data meghajtó. Ha lenyomod, akkor telepített app-ok és a beállításaid a másvilágra távoznak...
@SÖ:
cd ahová menni akarsz
Parancssor alatti navigáció.
cd apktool
Belép az apktool mappába, ha létezik
cd..
Visszalép a ".." tehát a szülőkönyvtárba...
cd ../..
Vissza a gyökér meghajtóra... és így tovább.
-
TomPack
őstag
válasz
TomPack #8721 üzenetére
Nem tetszett a XenonHD.
Rájöttem, hogy nekem a gyári rom tökéletes lenne, HA1; ha a softveres gombokat kicsit át tudnám variálni, mint a paranoid rom-ban. Tehát ha kisebb lenne az egész, és betehetnék egy plussz menügombot.
2;ha a gyári android böngészőt fel tudnám rá varázsolni.
Rootolt gyári rom-nál ezek megoldható valahogy?
-
dombila
őstag
válasz
TomPack #8686 üzenetére
A ZIP file ugyanabban a folderben van mint a fastboot.exe?Az egyik fenti screenshotból kiderül, hogy igen...
Ha jól látom a -w opció nélkül lefutott, és utána újra is indult. Ezek szerint a ROM-ot sikerült felírnia! Mit csinált ekkor újrainduláskor?
A -w opció csak annyit csinál, hogy törli a data-t és a cache-t. Enélkül is felmegy a ROM, csak a megmaradt data és cache miatt "furán" működhet, mert látja a régi ROM adatait, beállításait. De a flashnek mennie kell -w nélkül is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- foobar2000
- Hardcore café
- Dell notebook topic
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xbox Series X|S
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Google Pixel 9a 128gb - Makulátlan, iPon garancia, akár beszámítással
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3089, 100% Akkumulátor
- MacSzerez.com - iPhone 8/ Független / 256GB / Asztro / Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest