-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
Érdekes, nálam nincs ilyen gond. Persze ettől nektek még nem lesz jobb, de jelzi azt, hogy érdemes lenne körülnézni a telefonon, mert attól nem múlik el, ha hetente beírjátok ide a topicba.
Én ilyenkor csinálnék egy gyári beállítások visszaállítását, ha 4.x->4.4 frissítés után ez nem történt volna meg.
Ha utána is tapasztalom, akkor elgondolkodok a sim-en, és/vagy jelentősen megkurtítanám a telefonra telepített alkalmazásokat.
Egyszóval TENNÉK VALAMIT a hiba megszüntetése végett.
És itt most csak a gyári rom + gyári kernel párosról szóltam.
-
w333
félisten
Beállítások / Hely / állítsd Energiatakarékos / Helyelőzmények kapcsold ki.
Google Kereső / menü / Google asszisztens / ha nem használod szintén kapcsold ki
Az első napokban nálam is volt ilyen Android OS darálás, aztán miután ezeket beállítottam kb. 1 nap után helyre állt minden ... jelenleg Android Rendszer 5% és Android OS 4%
(#35255) petipetya
+1 ! sokkal egyszerűbb és átláthatóbb a Light Manager
(#35263) Krisztián
De szerintem még mindig ezektől van ... ( tapasztalatból mondom) Xperia Z és LG G2 -n szintén volt ilyen android OS darálás aztán ezeket beállítottuk és minden helyreállt
-
janosibaja
őstag
Ne hidd el, a fél világ átvette a hírt, aztán kiderült, hogy médiahack.
-
-
-
trance89
őstag
én is már kb 1 éve gyári droiddal ébredek (sőt naponta 2x ébreszt) és eddig nem volt semmi probléma, csakis a droid beépített ébresztőjét használom, semmiféle 3rd party fisfos, talán 1-2 esetre emlékszek amikor mintha nem csörgött volna és bealudtam ami nálam szökőévente 1-2 alkalommal fordul elő, bár nagy a valószínűsége hogy még szimplán zombi üzemmódban voltam és kinyomtam
-
Bilux
veterán
-
ßrainiac
addikt
Igy van, bar sztem jateka valogatja, hogy elbir-e elsimitast. Egy ujabb jateknal mar sok lehet a telo hardveret tekintve (ami nem rossz, dehat van mar jobb azert ^^).
Nem hinnem, hogy mezei usernek van ott barmilyen fontos opcio. Max az animaciok sebessege, bar az is legjobb alapon szvsz.
1-et 0,5-re: nem, hanem az animacio sebessegere. Allitsd at, meglatod h rosszabb lesz.
Msaa: elsimitas (szorzoval allitod, a reces eleket fogja szebbe tenni 3D-nel)
-
-
fatal`
titán
Na, akkor csak megvan a megoldás.
Más: Stereo BT fülesnél bármilyen médiahangot át lehet vinni rá? Normál mono fülesnél van olyan gond, hogy pl. a Skypeot nem lehet áttenni, meg a YouTubeot sem. Sztereo headsetnél is jelentkezik ez a probléma? Egy Sony-Ericsson MW600-at néztem ki magamnak. Aki használ ilyen headsetet attól kérdezném, hogy átlagosan az aksijuk hány óra aktív használatot bír ki?
-
Integra
titán
érdekes, mert a galaxy nexus-on ilyen sosem volt, soha nem látszódott a lightflow ikonja értesítéskor. most 2 van ilyenkor, mondjuk jön egy whatsapp üzenet, plusz mellé a hülye ligthflow is, hogy a whatsapp üzenetet kapott.. teljesen értelmetlen
ok, asszem megvan, kikell venni a pipát a run in forgeground mellől.
-
Mielőtt sokan ráugranának megosztom a tapasztalataimat... Nagyon szépen arcra lehet esni ezekkel a tokokkal, ugyanis először olyan szépen látni, hogy hány féle telefonhoz lehet venni, és kiválaszthatod, stb... Hát persze..
Ezeket kb 3 vagy 4 méretben gyártják csak M-L-XL-XXL, és igazából egyik telefonra sem passzolnak, mivel nem rájuk szabják, csak van egy X méret ami után gyártják ezeket. Rendeltem már több telefonomhoz is, de nem túl jók ezek a tokok. Pluszban ezekben karcolódnak a telefonok a legkönnyebben. Belekerül a por, aztán ki be húzogatod és szanaszét karcolja az egész telefont. Pluszban elég sok idő kell a táguláshoz is, ezért elsőre nagyon nagyon szoros lesz a telefonra, ami megint csak nem túl jó.. De ez csak az én véleményem.
-
Criton
veterán
-
jozso1989
őstag
Sziasztok!
Szomorúan fordulok hozzátok egy óriási hibával! Remélem ti tudtok segíteni, hiszen ti az ősi, tisztátalan csodaszoftvert használjátok, nem ezt a sok hulladék gyártós sz*rt.
A napokban jelentkezett egy olyan dolog, hogy a média (mediaserver) nevű "valami" eszi az akksit... régen az SP simán eldöcögött 2-3 napot lightos használattal, most alig bírja ki délutánig.
Nyomtam egy gyári beállításokat neki, újrahúztam teljesen mindent letörölve, tegnap óta megint jelentkezett (vagy 1 hétig bírta média nélkül...) ez a probléma. Ha csak készneléti állapotban van, akkor is simán majd 10%-ot merül az akksi.
Mi erre a megoldás???
Utánanézegettem a dolgoknak, és úgy tűnik még 4.3-ban is képes ez a bug előjönni...
-
zezoka
őstag
Tudom! De ez eddig is egyértelmű volt, nem? De csak azt mondta rádió kell, ami nem lehetséges szoftveresen! Erre írtam, h de lehetséges, csak kell hozzá mobilnet (ami jól mondod, adatforgalommal jár - különben nem lenne az ami)!
Sim: Nekem gond nélkül kicserélte a csávó a Telenor egyik boltjában. Enyém még amúgy is már olyan régi volt (2007es), hogy még a PannonGSM szöveget írta ki. Szó nélkül ingyen kicserélték. Csak kellett egy meghatalmazás, hogy a cég engedélyezi (mert az előfizu céges, csak a teló a magán, meg a számlafizetés), hogy eljárjak sim csere ügyben. Azt mondták, ha új fajta, akkor le is lehet vágni. De az enyém ugye nem volt új.
-
petipetya
nagyúr
Most nem találom a cikket, de a napokban olvastam, hogy a Huawei a gyári felület frissítésére fog koncentrálni a jövőben, és másodrendű lesz az android főverzió.
Tehát a P6 esetében számítani lehet majd egy 4.2 alapokon nyugvó frissítésre, amely során a gyári UI kap a 4.4-hez hasonló funkciókat.
Hogy ez kinek-mennyire számít, az egyéni kérdés. Számomra elfogadhatatlan a HTC-s és Sonys múltammal, ahol mindig késtek vagy még inkább meg sem jöttek a frissítések.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest