-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonique
őstag
válasz
mcsabi84 #49556 üzenetére
kinek mi ami szimpatikus nekem nincs gondom a faux kernellel
mostaniban belekeült uj intelliplug ban ki lehet valaszni hogy balanced vagy eco mod vagy performance stb legyenszoval nagyon testre szabható
de sztem kell hozza a sajat kernel manager amiböl sajna nincs free verzio
nem tudom hogy masfajta ingyenessel minden funkcio elérhetö e vagy sem ?!?!az akku zabalas sztem nem feltétlen carbon probléma
hanem play service
most nekem a 5.0.84el már minden rendben van idáig mindig engedélyezni kellett a systemserviceupdatet
egyébként nem engedte aludni a telefont -
cirx
senior tag
válasz
mcsabi84 #45175 üzenetére
Nem akarok lavinát elindítani, de ott nem is voltak ekkora bugok!
Meg most ok hogy van hiba de ez már a második főverzió és nem javítják ki?Meg azért ha te is vársz egy fontos hívást és több órája ott kéri a PIN-t a zsebedben, kiváncsi vagyok mennyire dícsérnéd a Googlet!
To X DoZ3R - Sajnos én is erre kényszerültem!
-
w333
félisten
válasz
mcsabi84 #42519 üzenetére
Ez pontosan így van ... bár szerintem előbb kb. Márc-Ápr. kapunk egy 4.4.3 -t majd valamikor nyáron a 4.5, a lényeg hogy gyorsan lezavarják a 4 -s szériát hogy majd ősszel jöjjön a fincsi 5.0 az új Nexus -al, és majd csurgassuk a nyálunkat hogy mi azt már nem kapjuk meg
-
sonique
őstag
válasz
mcsabi84 #37536 üzenetére
Aokp megint megvárja amig kiadják a következö android verziot
aztan talan kiadják a 4.4 et
akkora egy tetübanda lett sajnos
4.2.2 ig minden rendben volt azota egy vicc amit müvelnek sajnos pedig én is azt hasznalnám
cirka olyan késéssel meloznak mintha sony vagy samsung csusztatná a romokat
aokp push program ra is ott volt az igéret hogy ott jönnek az infok
teszt romok meg elöször 4 aztan 3naponta a nightly
jelenleg semmire sem joaokp sajna jelenleg olyan mintha nem is létezne
nem tudom mi történt náluk -
törölt tag
válasz
mcsabi84 #37406 üzenetére
Kevés ikonja van. Blitz vs Stark = 140+ vs 1390+. Ki lehet tenni a home screen-re 4x4-es Google Now widget-et (Google Seach név alatt fut), amibe ha belekattintasz, azt látod amit a GEL-nél bal swype-ra. Ráadásul így állandóan látod a hőmérsékletet (szerintem real-time frissít), a két nappal későbbi időjárást és így az új kártyákat is az arcodba tolja. Ha azt vesszük, ez így jobban hangzik minden tekintetben.
-
-
törölt tag
válasz
mcsabi84 #35446 üzenetére
Tegnap néztem az egyik sorozatom. Stáblista, jó zene, Google Sound Search: what's this song? Mark Kozelek - Metropol 47. Keep on device és öt perc múlva már a telefonomon volt a Rock 'N' Roll Singer album. Jó cucc.
(#35506) janosibaja: ehhez nem kell root, ha beállítod, akkor a power gombbal le tudod tenni az aktuális hívást.
(#35508) janosibaja nem kell érteni, csak felejtsd el a benchmarkolást. Aha, jó magasról. Értékeset helyet foglal el a készülékeden.
(#35510) FearTomi: Real Racing 3 és 30-50 fps. Azért nem folyamatos játék, de már játszható kategória. Autóverseny, FPS = 60 fps.
-
twine
veterán
válasz
mcsabi84 #34581 üzenetére
Wifin 4 óra kijelző chrome-al...böngészés+Hangouts+gsm +allsync...
De azt tapasztalom, hogy most a négy óra "fogcsikorgatva,izgulva"hogy meglesz e,,,4.3 alatt dolphinel "lazán" négy óra...
Jövő héten megyek melóba, akkor majd kiderül mit tud 3g,-n...
Meg ha lesz időm, "egyeztetünk",,, mert én pld. A google now-t nem használom...csak most nincs idom részletezni, meg ss-okat lőni
-
atillaahun
veterán
válasz
mcsabi84 #34542 üzenetére
Hát semmi.
Inkább javasoljatok nekem légyszi valami jó custom Rom-ot, ami mentes a Google szarságaitól.
Nem nagyon van időm hét közben fórumot olvasni, csak néha bepillantottam. 4.4-es CM-ből van már valami kipróbálható/használható verzió? Ha nincs akkor érdemes egy régebbit felrakni?
Valamit mindenképpen feltennék, mert kipucoltam cseppet a /system/app-ot aztán most FC-zik a beállítások és nem tudom visszacsinálni. -
törölt tag
válasz
mcsabi84 #34394 üzenetére
# WiFi, GPS, full sync: on
# 1Weather 15 percenkent location alapjan frissit + home screen widget
# Falcon Pro 15 percenkent frissit + home screen widget
# Tasker, Tapatalk Pro, Newsstand, Google+ (Facebook, Viber, WhatsApp nincs)
# Chrome Beta@w333: milyen kernelt hasznalsz? Itt Franco r194 (-125 mV).
-
sonique
őstag
válasz
mcsabi84 #34035 üzenetére
elég lenne a playben engedélyezni
és hozzak nekem németektöl kifizetem a töbletet a postára
és maradjon az Euros ár is
szoval csinalhatnak eu-n belül igy mivel nyitott a piaclegalább a sok zug bolt nem keresné szarrá magat
épp ezért olyan vicces hogy ott elérhetö olcsobban ahol sokkal jobbak az anyagi körülmények
de ez már részletkérdés -
törölt tag
válasz
mcsabi84 #34016 üzenetére
Jelentem rohadt jó. Igen gyorsan le lehet húzni albumokat a telefonra (ingyen - nem értem mi értelme megvenni bármit is). Előtte bele is hallgathatsz. De ha a neted is unlimited és mindenhol van 3G, akkor realtime is hallgathatod a millió albumot. Ha pedig már keresgéltél, akkor vannak ajánlott album szekciók, ami a saját stílusodhoz van szabva. Illetve, ha egy artist-re keresel, akkor ajánl ahhoz hasonlókat is. Gyakorlatilag nem kell zenekereséssel küszködnöd, amikor már nem tudod mit hallgass. Annak ellenére, hogy nem utazom valami sokat, lehet nem mondom le a 30 napos FREE-t, hiszen két doboz cigi az ára több millió albumnak, per hó.
-
törölt tag
válasz
mcsabi84 #31692 üzenetére
Már az is facepalm lenne, ha a One meg az S4 PE előbb kapná meg szerintem.
CM11 alpha már kb egy héten belül jönni fog, és hó végére a Nightly, ami ha hozza a szokásos minőséget, akkor elmehet stabilnak is szinte.adequate_cou: Nekem sem kéne N5, bár az a helyzet hogy a G2 sem, meg a Note3 sem, meg a többi sem ebből a generációból. Talán még a Moto X kicsit izgalmasabb, mert legalább van benne valami elképzelés. Komolyan az idei csúcsmodellekben teljesen eltűnt az a plusz, amiért mondjuk az egy éves modellt is akár lecserélném. Snapdragon 800 tökre nem érdekel, inkább fogyasszon (lényegesen) kevesebbet, extra nagy kijelző megint nem izgat annyira, akkor már inkább egy Nexus 8 lenne jó. Más meg alig fejlődött. Designban talán még az LG Flex lenne érdekes, de...
-
adequate_cou
senior tag
válasz
mcsabi84 #31692 üzenetére
Nexus 5-re tuti nem cserélném. Marques tesztjeit szoktam nézni és nagyjából egyezik az ízlésünk. Nincs meg most a must have érzés ami anno megvolt az N4-nél.
Most túl sok a kompromisszum, LG G2 kellene egy normális hátlappal és stock androiddal, ennyi.
-
w333
félisten
-
fatal`
titán
válasz
mcsabi84 #30688 üzenetére
Újfent tudom ajánlani a Kii Keyboardot, ez is tud Swypeot és jó a szótára is.
A legtöbb funkció ingyenes.
-
SamS20
senior tag
válasz
mcsabi84 #29927 üzenetére
a soon nálam jelen esetben azonnal-t jelent
de már az is késő
viccet félre téve, gondolom ülnek rajta még kicsit, aztán holnap ha szerencsénk van kiadják. ha ennyire nyomatta a kitkat is a dolgokat hogy "készen álltok rá?" akkor csak nem húzzák olyan sokáig a kiadást
-
-
twine
veterán
válasz
mcsabi84 #29809 üzenetére
de csak mer'új szaga van
És fehérben baromira bejövős
De marad a négyes...ésszel kell gondolkodnom, rengeteg a kiadásom,,, az eszem meg azt mondja értelmetlen kiadás lenne ez most..full hd nem mozgat, erő meg bőven elég a négyesben...egy dolog b@ssza még a kíváncsiságom...az optikai képstabilizátor...rémlik hogy valahol olvastam hogy azt kapott az 5...(mérget nem vennék rá)
Kíváncsi vagyok mit tudDe csak azért, meg megint csak nem cserélek...maradok őshüllőnek ebben a topicban
-
w333
félisten
válasz
+1 és különben én simán várnék a vásárlással legalább 3 hónapot míg normálisan kiforrja magát, az is lehet hogy az első szériának lesz valami hibája pl. képernyősárgulás egyéb más hibák stb. - stb.
(#29810) Benex
Akkor jövőre együtt várjuk, és +1 ugyan ezt gondolom én is ...
(#29807) C.Brigante
Szerintem ez már nagyon gányolás, 99% hogy karcos és foltos lesz a TFT !
-
Benex
senior tag
válasz
Én is jövő évi nexusra gyüjtök. Addigra szerintem már 4GB ram (64bites rendszer miatt) octacore lesz már benne. Most nem érzem h cseréljek mert 4x1,5GHz-s az n4 és az új 4x2,23GHz , nagyobb kijlező minek??? Plusz a fullHD-t úgy sem veszem észre , számomra fullos az n4 kijelzője (igaz most csúnya a matt fólia miatt).
De el kell ismernem szép lettde nem érzek vágyat h cseréljek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kuponkunyeráló
- Reklámblokkolók topikja
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- BestBuy topik
- PlayStation 1 / 2
- Linux kezdőknek
- 3D nyomtatás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged