- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
válasz
MartOOn #9574 üzenetére
Szerintem teljesen jól van neki lefordítva ez a menüpont. Nálam csontra ugyanezt látni egy másik márkájú vason. A "soha" pedig azt jelenti, hogy mikor lekapcsol a képernyő, akkor inaktív lesz a wifi, ami által a készülék a mobilnetre fog csatlakozni (feltételezik, hogy a wifi/mobilnet egyszerre be van kapcsolva).
-
O$zkł
aktív tag
válasz
MartOOn #7843 üzenetére
Köszi a választ akkor én is ezzel fogok próbálkozni nem szeretném ha e miatt lenne vmi baja az aksinak
Más: miscast-ról tud vki vmit? Szeretném ha a gépemmel használhatnám de eddig nem találtam semmilyen wines kiegészítőt
Szerintetek létezik ilyen vagy csak ahhoz eszközökkel működik? -
FőDudu
veterán
válasz
MartOOn #7456 üzenetére
Allitom barmelyik zug GSM atveszi oket - itt meg facebook profiltol kezdve nindenfele egyeb szamomra furcsanak tuno kerdes felmerult mar ami siman tudhato a telefon barmelyik forgalmazojanak a honlapjarol.
Lehet, hogy csak nekem furcsa - es otthon ez a fajta kerdezoskodes a divat...
En ha vasarolok valamit mondjuk ebay-en, akkor megnezem/leutom/fizetem/pa. Nem erdekel az elado maganelete...
-
Picco
addikt
válasz
MartOOn #7231 üzenetére
Engem a funkcionalitasban is zavart, tapados volt az anyaga (vizes applikalasu), de meg kell hagyni, telibefedte bubik nelkul az egesz kijelzomet, a lehajlo reszt is. Ha valaki el tudja viselni, akkor szerintem nem rossz valasztas, foleg h hatlaphoz is adnak, bar nekem azon dbrand van
-
sonique
őstag
válasz
MartOOn #6752 üzenetére
olyan folia ami kér a széléig csak ebben a puha xtreme guard féle tipusban van
ami rendes folia és kiérne a széléig az lejön ..mert nem tapad fel@zorromoto
tessék
Aokp marc 12 -
mcsabi84
senior tag
válasz
MartOOn #6641 üzenetére
És mit tolsz most? Nekem valami olcsó vacakom van, de a kezdeti nehézségek ellenére totál meg vagyok vele elégedve. Nem karcolódik (mondjuk egy lyukasztóval kellett kilyukasztani, a bal felső sarokban), majdnem tökéletesen illeszkedik és még a tapintása se rossz. Vettem egy másikat, hátha azzal megütöm a főnyereményt, de nehéz jól feltenni és olyan mintha tapadna, így nem tudtam tökéletesen használni, nem is él sokáig a telómon.
-
sonique
őstag
válasz
MartOOn #5574 üzenetére
rendelj ilyet
most találtam ha minden igaz
insten márkájuez nekem megfelelt nem karcolodott jo volt
-
sonique
őstag
válasz
MartOOn #5569 üzenetére
na itt egy link ahol jol latszik milyen lesz felrakva Xtreme guard
ronda
és még a fogása sem tul jo
bár hatulra lehet ez ideális -
sonique
őstag
válasz
MartOOn #5562 üzenetére
ami végig fedi csak olyan létezik ami puha verzio fentebb is ajanlottak
xtreme guard
ennek viszont a tapintása olyan fura tapados puha mivel lágy olyan gumis hatásu szal furanekem nem szimpatikus
rendes kemény foliábol nem lesz ami végig fog érni a kijelzö széléig mert nem ragad oda
vagy hajlitott foliat kéne gyartani -
Ronin-
senior tag
válasz
MartOOn #5393 üzenetére
gondolom lekapcsolja a túltöltés védelem, ami addig érvényes, ameddig nem húzod ki és dugod rá újra a kábelt. szerintem ez értelem szerű. nem úgy működik,hogy ha 1%-ot csökken, akkor megint elindítja a töltést. Ha egyszer lekapcsolja, akkor utána már nem kapcsol vissza a töltés
-
R2D20208
addikt
-
zorromoto
senior tag
válasz
MartOOn #4647 üzenetére
sanszos . de a videó a legjobb bizonyíték erre. ha valaki kipróbálná akkor jó lenne ha közzé tenné itt. bár nem olvastam bele de ha jól emlékszem akkor xda-ról jött a megoldás.( há honnan is máshonnan ).
twine kollega akkor már többet tud. szeritem ha már úgy működik akkor fél siker,persze abban csak az a baj hogy helyhez kötött a dolog
-
twine
veterán
válasz
MartOOn #4520 üzenetére
Ne "aggódj",haverom a citromsárgára akart rábeszélni engem,úgyhogy "a hiba nem az ön készülékében van"
Szóval megjött,felraktam!
Nem tudom szívből mondani, hogy "csodálatos, csak erre vártam egész életemben",,,,de....
Minden igaz amit a honlapon írnak...Valóban "precíziós",a betűk helye profin "micronra" kivágva,még az "X" betű közepe is benne van,,szóval tényleg profi,,,A ragasztóanyag a hátulján ugyancsak,,,kb 30x engedtem rá és húztam vissza,hogy perfekt legyen,,és semmi gond nem lett a szerencsétlenkedésem miatt..Nem maradt ragasztóanyag a készüléken, és a fóliáról sem vált le,,viszont éreztem az "erejét"...miután végleg rásimítottam tökéletesen,erősen ráragadt,,(előtte persze zsírtalanítás a készüléken stb)
Nekem baromira tetszik a matt fekete felületből "kivilágító" ezüst NEXUS felirat!
Eddig az "előlap" tetszett nagyon ,hogy nincs egy betű sem rajta, most már a hátulja is "minimalista" lett....sehol semmi csak a "NEXUS"...jó a bőrhatás,,,,,vizuálisan...
Fogásra viszont kb. mintha papírból lenne...nem azt a műanyagos, gumis, "műbőr/bőr" hatást érzem amit szerettem volna...
ettől függetlenül marad, mert tetszik...nem mondom hogy szebb lett tőle a készülék,mert az hazugság lenne...
Olyan "egynek jó lesz, ezt is kipróbáltuk" érzésem van...
Meglátjuk mennyire bírja a "kiképzést"...(Zseb, asztal, etc,,etc,,,)Kb ennyit tudok elmondani (kérem ka'csojjja ki
)..fotót fölöslegesnek tartok készíteni róla, mert a honlap tökéletesen mutatja az eredményt,,,ennél tökéletesebben én sem tudnám szemléltetni,,,
Szerk:
(Huhh, ez jó hosszú lett, elnézést mindenkitől akit nem érdekel a téma) -
twine
veterán
válasz
MartOOn #4517 üzenetére
én nem tudom,,,, lehet hogy placebo hatás, de mintha egy leheletnyivel tényleg jobban bírná az aksi....(4_2_2)
Más:
Asszony jelzet, hogy jött egy levelem kanadából, már azt hitte a titkolt " gazdag nagybácsi".. de elkeserítettem, hogy csak a" bőr hátlap"( fólia)...
szóval este írom a véleményt róla -
arn
félisten
válasz
MartOOn #4469 üzenetére
Szvsz annak fuggvenyeben valtozik az antutu score, hogy mennyire meleg a telo... Ez gaz lesz nyaron
Ha pl mar jo ideje tolton van, vagy raeresztesz egy antutu stress testet (meleg a chip korul a hatulja), akkor 12k korul megy. Egy melegebb szobaban 15-16k, ha kiteszem par percre a hidegbe a parkanyra, akkor 18k felett. De majd benchmarkolok, ha kinn acsorgok az utcan hosszabb ideig.
-
edward2
addikt
válasz
MartOOn #4220 üzenetére
Wow komoly problémád lehet a telefonnal. Nekem ha töltőn van mindig 100% tökmind1 ha 1 vagy 15 óra után veszem le róla. Továbbá kikapcsolva 10% 5 óra alatt??? Nekem bekapcsolva merül 1%/órát. (idleben)
(#4214) mcsabi84
Ha megtalálod a megoldást ne légy rest és oszd meg velem is nekem pont fordítva kéne. Angol play legyen mindig mindenhol!!
-
ndlx
aktív tag
válasz
MartOOn #4118 üzenetére
Nekem a diztronic matt fekete van, első osztályú...
-
-
-
-
rum-cajsz
őstag
válasz
MartOOn #4047 üzenetére
Én pont csinálok most egy egyszerű fogyasztás tesztet
(Üzemidő - Akkumulátor állapota; legnagyobb fogyasztó és üzemideje)
Péntek: 3G-n: 9ó 49p 18mp - 16%; Képernyő: 1ó 30p 35mp
Vasárnap: Wifin: 9ó 32p 22mp - 57%; Képernyő: 1ó 42p 47mp
Most jelenleg 2G-n: 5ó 42p 1mp - 82%; Képernyő: 25p 59mpIgyekszem nagyjából ugyanúgy használni a mobilt...
A fülemhez tettem. Hát, lehet hogy valami szól, de az is lehet, hogy csak kagyló effektus.
(mégiscsak botfülem lesz!
)
-
ndlx
aktív tag
-
twine
veterán
válasz
MartOOn #3641 üzenetére
Beállítások/Megjelenítés/
Erre esetlegSajnos nem elég lapos a TV-m hozzá, hogy kipróbáljam,,smartnak meg főleg nem smart...
Piros aksi ikon:
18óra
2:40 perc képernyő
35 perc navi...
15 perc gsm...
Böngészés,email,talk+full(ON) minden
Nekem tetszett a mai nap
Egyre nyugodtabb vagyok az aksival kapcsolatban....
Ha erre valamit javít a Dolphin...az már csak hab a tortán...kiszolgált a telefon egésznap... -
FearTomi
őstag
válasz
MartOOn #3511 üzenetére
Az akku idő nekem 1 nap és 4 óra lett tegnap , 3 óra kijelzővel, egy kis böngészéssel, youtube nézegetéssel. Valakinek írtam múltkor, hogy a Dolphin Browser ugyan annyit eszik mint a Chrome...sajna tévedtem. Pár nap használat után, észrevettem, hogy 4 óra +-t jelent, ha nem a Chromeot használjuk, hanem a Dolphin-t. A Firefoxot felejtős, tetű lassú a scroll benne.
twine: Nekem a Poetic Bumper, pont megoldotta ezt a gomb hibát, ha lehet hibának nevezni
A Defymen be se lehetett nyomni a gombot, szóval ez felüdülés nekem
Most már csak az a gondom, hogy nem találok normális fóliát a teló hátuljára, a gyárit hagytam rajta, de 1 hét után elkezdett lejönni. Neked pl. bumper mellett van fólia rajta?
-
turika86
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Brave
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- YouTube
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3088
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest