- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ThorsHUN
őstag
Sziasztok! Sikerult veletlenul torolni egy egesz albumot a nexus4esemrol... van valami esely a visszaallitasara? Van valakinek valami otlete? Az albumban kepek voltak ha az szamit.
-
ThorsHUN
őstag
Ave!
Arra van mod sracok, hogy ne 4x4es negyzetben kelljen elhelyezni az ikonokat, widgeteket, hanem surubben, tobb hellyel dolgozva?
-
ThorsHUN
őstag
Amiben az s3 jobb az a fenykepezo, a dac es talan az uzemido. (Volt s3 tulajok ertekezese alapjan)
Ez ugye abban mindenkeppen jobb, hogy ujabb a hardver, 2 GB RAM van benne es referenciamodell. Ergo tovabb fogja kapni a frissiteseket, (a 2 GB miatt tovabb is maradhat eletkepes) es szerintem sokkal szebb
Attol fugg mire akarod hasznalni, mekkora kezed van -
ThorsHUN
őstag
Kerdesem lenne:
Most pakoltak at egy exchange szerverrol a masikra es miutan atraktak a levelezesem nem muxik.
A hiba okara mar rajottunk. A policy elfogadasa az ami nem tortenik meg, tekintettel arra, hogy fel sem kinalja a lehetoseget.
Van valami megoldas erre? -
ThorsHUN
őstag
Meg annyit hogy tudja valaki hogy apple szabvany headsetet hasznal a N4 vagy nem?
-
ThorsHUN
őstag
meg egy kerdes az s3hoz kepest...
jol erzem, mintha kisebbnek tunne a n4 az s3hoz kepest? Marmint erzetre.
Amikor az s3at megfogtam az nagyon nagynak tunt, de ez meg mintha a kezembe illene es abszolut nem akar kiesni belole.
Lehet hulyeseg meg minden, de valamiert ez az erzesem. Persze s3at mar vagy fel eve fogtam egyszer a kezembe. -
ThorsHUN
őstag
Melyiken jobb zenet hallgatni? Ezen vagy az S3ason?
Van vkinek tapasztalata?
Az S3ban elvileg wolfson DAC van... ezert kerdem -
ThorsHUN
őstag
válasz Jeanne d'Arc #3286 üzenetére
Nalam is van egy folos, de nem igazan megy ra az erdeklodes:S
-
ThorsHUN
őstag
válasz edward2 #2916 üzenetére
16 GB-osat ha lehet kapni, akkor Google playbol rendeled, szepen meg is erkezik 349+10 euroert, aztan meg 10 ropt rafizetsz ertekbiztositottkent es ott is van 117 a 100 rugoert ahitott telefon. Google playbol, ahol kb nem lehet kapni. Ehhez kell egy kulfoldi ismeros is.
Ha ugyanez az ismeros MM vagy saturnba megy, akkor +12 ropi az ara. -
ThorsHUN
őstag
Nezzetek csak mit talaltam!
Custom tok!!! Vegre!
-
ThorsHUN
őstag
Sracok! Milyen tokot NE?
Esetleg a tok es a hatlap koze valami foliat, hogy ne karcolodjon ossze? -
ThorsHUN
őstag
válasz knyitogato #1962 üzenetére
Siman mennek es behoznek vagy 4et azzal kb fedezve is lenne a plusz koltseg a sajatomra, csak ugye nem tudni mit is jelent a kereskedelmi mennyiseg ami alatt lehet szabadon behozni az orszagba
-
ThorsHUN
őstag
válasz retesz147 #1879 üzenetére
Hat nemtom... mintha mar hallottam volna a nevet. Ahol mernek vasarolni az a gsmline, az xxlgsm es talan a vipphone meg meg az ujgsm.
Az xxlgsm regi mar nagyon, az ujgsmnel vettem 5-6 eve egy SE w910i-t es vagy ketszer gariztattam, a gsmline-nal vettem 2010 elejen a desire-t a vipphone is van mar vagy 3-4 eve sztem. -
ThorsHUN
őstag
válasz knyitogato #1872 üzenetére
Miert? Nem mindegyik zuggsm gazos. Amelyik mar tobb eve mukodik az mar kevesbe az.
Na meg mit szamitunk zuggsmnek -
ThorsHUN
őstag
Azt neztem itthon 136 K-ert lehet kapni a 16ost.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest