- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KeFe
tag
Milyen progival tudom megnézni hogy mi ébresztgeti a telefont éjszaka?
2 nap alatt csak 2 órát (5%) volt deep sleepben, 84%-ban pedig 384Mhz-n ment... -
KeFe
tag
A gyári tárcsázóba beépített SIP klienst használja valaki?
4.2.1-en tökéletesen ment bluetooth headsettel, de a 4.2.2 frissítés óta random időközönként eltűnik a bluetoothból a hang. Nem megszakad, mert a BT kapcsolat aktív marad, továbbá ha átváltok handset vagy kihangosított módra akkor tudok tovább beszélni.
Ez így annyira nem bravó mert a hívásaim kb 80%-a voip, és a autóban ülve nem szívesen beszélek kézben tartott telefonnal. -
KeFe
tag
Nekem ilyen Spigen Ultra Thin Air van. A tok szerintem tökéletes rá. Tényleg nagyon kicsivel növeli csak a készülék méretét, és matt selymes tapintású. Nagyon zsíros ujjal kell megfogni hogy látszódjon rajta valami, de utána is könnyen letörölhető. Azóta narancssárgában is rendelhető ha valakinek az jön be
Járt hozzá egy ultra crystal fólia is, ami elsőre nem tetszett mert nagyon vastagnak tűnt de így 2 hét használat után azt kell mondjam nincs semmi bajom vele. -
KeFe
tag
Nem lehetne, hogy ez a töltődolog meg a 10 feletti wifi channel bekerüljön a témaindítóba, és aki megkérdezi az automatikusan kap egy 24 órás bant erre a topikra (és a post törlődik persze)? Lemarom magam, hogy napjában 2x feljövök ide és a hozzászólások majdnem fele erről szól, vagy offtopic (torrent és társai).
Pláne hogy egy 1USD-s cuccról (US-EU adapter) drámázunk, hogy most megvegyem/nevegyem-e... -
KeFe
tag
Van lehetőség gyári softtal és kernellel képernyőzár feloldásra a hangerőszabályzó gombokkal? Vagy arra hogy hívás közben a lezárt képernyőn vmi gesture oldja fel?
Minden telefonomon be van kapcsolva a "hívás befejezése bekapcsológombbal" ami a fizikai home gomb hiánya miatt azt eredményezi hogy nem tudom feloldani a képernyőzárt egy beszélgetés közben anélkül hogy megszakítanám a hívást... -
KeFe
tag
Van esetleg valakinek lehetősége személyesen összehasonlítani a gyári bumpert és a poeticet?
Melyik "passzentosabb" illetve melyik növeli kevésbé a készülék méretét? Nem a specifikációk meg a marketing érdekel, hanem a kőkemény személyes tapasztalat
Képek alapján az LG bumper a struktúrált felülete miatt jobban tetszik, de ha érezhetően nagyobb mint a poetic, akkor lemondok róla. Az SGP kár hogy nem csinál bumpert, mert az SGS2-on azt használtam teljes megelégedettséggel.
Az itt is linket replika van valakinek esetleg? -
KeFe
tag
válasz
FragMaster #3397 üzenetére
Leginkább az a szánalmas hogy nyár óta nem sikerült kijavítani a Telenor webshopban azt a "hibát" hogy cégként nem tudsz prepaid telefont venni. Menj csak szépen be a boltba mert a cégeknek a netes kedvezmény nem jár...
-
KeFe
tag
válasz
sompetike #3358 üzenetére
Sajnos csak USA-ban. UK, vagy a DE kéne.
Nem bírtam várni rendeltem egy Spigen Ultra Thin Air Case-t. Jár hozzá Spigen fólia is. Kíváncsi leszek, SGS2-n az ő bumperjük vált be a legjobban. -
KeFe
tag
A nexus wireless charging orb vajh mikor lesz elérhető?
Ill gyári bumpert emberi áron (nem 60-80USD) tud valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Változatos hardverbokréta
- BestBuy topik
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest