Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidricha
őstag
válasz
TODI1111 #42261 üzenetére
Én leszedném az összes komoly ravaszkodást. A greenify meg a másik elég nagy állat, sztem nem hiányzik.
Kapcsold Te magad, ha kell.. érdekességképp, a WiFi mintha kevesebbet fogyasztana, mint a 3G, ha utóbbi forgalmaz is.
Amúgy nekem is vannak "kicsi okos" izék, amiket szeretek:
- wifi matic (mobilcella szerint kapcsolja be a wifi-t, ha olyan helyen vagyok, ahol egyszer kézzel bekapcsoltam)
- smart sync (csak akkor van sync, ha wifi is)Viszont néha egyiket sem használom, mert pl munkahelyen ott a Linux, minek jönne meg minden levél a telefonra is! A Wifi-t inkább azért kapcsoltatom be, hogy ne egye meg a csekély 3G keretemet, ha véletlen mégis kell net, csak elfelejtem a WiFi-t bekapcsolni. Nem fogyaszt sokat tapasztalatom szerint.
Nekem az a tapasztalatom, hogy a sync rengeteget jelent fogyasztásban (ha nincs, a "csetek", mint a hangouts akkor is megjönnek, aki ismer, tud szólni, ha kellek) netet nem kapcsolom ki, mert lassan többen keresnek ott, mint telefonon, meg a GPS-nek is jót tesz (bár akkora eltérés itt nincs, mint a GXI-nél, ott lényegében el lehet felejteni a GPS-t, ha nincs mobilnet - viszont ha van, a nappali közepén is van hold, a N4 ezt nem tudja sem nettel, sem parancsra)
Ott van pl. a llama, mindezeket tudná egyben is, akár 2G/3G váltással is, de bármennyire tetszik, sosem éltünk együtt sokáig. Tisztára mint a n... nna ez már nagyon off...
Ezek viszont egyéni igények szerint mennek, nincs általános szabály, max ajánlások. Minden funkció fogyaszt, de ezért van az eszköz, hogy használjuk, nem, hogy a 8 napos készenléti időt deonstráljuk vele. Szerintem.
Ja igen, ha fentiek szerint van beállítva (WiFi on, Sync off, 3G on), és nem nagyon használom (max pár rövid hívás, 10 perc Szókereső...bár ilyen még nem volt) akkor kb. 25%-ot fogyaszt egy munkanap.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A negyedik generációs Nexus telefon már az LG-től érkezik, méghozzá gyönyörű külsővel és a jelenleg kapható legerősebb hardverrel.
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 96TB+400GB 2U rack - 2xE5-2680v4 128GB RAM,2x10G NET,HBA330
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Gigabyte 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest