Új hozzászólás Aktív témák

• heidricha

őstag

válasz TODI1111 #42261 üzenetére

Én leszedném az összes komoly ravaszkodást. A greenify meg a másik elég nagy állat, sztem nem hiányzik.

Kapcsold Te magad, ha kell.. érdekességképp, a WiFi mintha kevesebbet fogyasztana, mint a 3G, ha utóbbi forgalmaz is.

Amúgy nekem is vannak "kicsi okos" izék, amiket szeretek:

- wifi matic (mobilcella szerint kapcsolja be a wifi-t, ha olyan helyen vagyok, ahol egyszer kézzel bekapcsoltam)
    - smart sync (csak akkor van sync, ha wifi is)

Viszont néha egyiket sem használom, mert pl munkahelyen ott a Linux, minek jönne meg minden levél a telefonra is! A Wifi-t inkább azért kapcsoltatom be, hogy ne egye meg a csekély 3G keretemet, ha véletlen mégis kell net, csak elfelejtem a WiFi-t bekapcsolni. Nem fogyaszt sokat tapasztalatom szerint.

Nekem az a tapasztalatom, hogy a sync rengeteget jelent fogyasztásban (ha nincs, a "csetek", mint a hangouts akkor is megjönnek, aki ismer, tud szólni, ha kellek) netet nem kapcsolom ki, mert lassan többen keresnek ott, mint telefonon, meg a GPS-nek is jót tesz (bár akkora eltérés itt nincs, mint a GXI-nél, ott lényegében el lehet felejteni a GPS-t, ha nincs mobilnet - viszont ha van, a nappali közepén is van hold, a N4 ezt nem tudja sem nettel, sem parancsra)

Ott van pl. a llama, mindezeket tudná egyben is, akár 2G/3G váltással is, de bármennyire tetszik, sosem éltünk együtt sokáig. Tisztára mint a n... nna ez már nagyon off...

Ezek viszont egyéni igények szerint mennek, nincs általános szabály, max ajánlások. Minden funkció fogyaszt, de ezért van az eszköz, hogy használjuk, nem, hogy a 8 napos készenléti időt deonstráljuk vele. Szerintem.

Ja igen, ha fentiek szerint van beállítva (WiFi on, Sync off, 3G on), és nem nagyon használom (max pár rövid hívás, 10 perc Szókereső...bár ilyen még nem volt) akkor kb. 25%-ot fogyaszt egy munkanap.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák