- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidricha
őstag
válasz
TODI1111 #42261 üzenetére
Én leszedném az összes komoly ravaszkodást. A greenify meg a másik elég nagy állat, sztem nem hiányzik.
Kapcsold Te magad, ha kell.. érdekességképp, a WiFi mintha kevesebbet fogyasztana, mint a 3G, ha utóbbi forgalmaz is.
Amúgy nekem is vannak "kicsi okos" izék, amiket szeretek:
- wifi matic (mobilcella szerint kapcsolja be a wifi-t, ha olyan helyen vagyok, ahol egyszer kézzel bekapcsoltam)
- smart sync (csak akkor van sync, ha wifi is)Viszont néha egyiket sem használom, mert pl munkahelyen ott a Linux, minek jönne meg minden levél a telefonra is! A Wifi-t inkább azért kapcsoltatom be, hogy ne egye meg a csekély 3G keretemet, ha véletlen mégis kell net, csak elfelejtem a WiFi-t bekapcsolni. Nem fogyaszt sokat tapasztalatom szerint.
Nekem az a tapasztalatom, hogy a sync rengeteget jelent fogyasztásban (ha nincs, a "csetek", mint a hangouts akkor is megjönnek, aki ismer, tud szólni, ha kellek) netet nem kapcsolom ki, mert lassan többen keresnek ott, mint telefonon, meg a GPS-nek is jót tesz (bár akkora eltérés itt nincs, mint a GXI-nél, ott lényegében el lehet felejteni a GPS-t, ha nincs mobilnet - viszont ha van, a nappali közepén is van hold, a N4 ezt nem tudja sem nettel, sem parancsra)
Ott van pl. a llama, mindezeket tudná egyben is, akár 2G/3G váltással is, de bármennyire tetszik, sosem éltünk együtt sokáig. Tisztára mint a n... nna ez már nagyon off...
Ezek viszont egyéni igények szerint mennek, nincs általános szabály, max ajánlások. Minden funkció fogyaszt, de ezért van az eszköz, hogy használjuk, nem, hogy a 8 napos készenléti időt deonstráljuk vele. Szerintem.
Ja igen, ha fentiek szerint van beállítva (WiFi on, Sync off, 3G on), és nem nagyon használom (max pár rövid hívás, 10 perc Szókereső...bár ilyen még nem volt) akkor kb. 25%-ot fogyaszt egy munkanap.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Sorozatok
- Horgász topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- További aktív témák...
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest