- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dutrás
őstag
válasz
nyisziati #351 üzenetére
Továbbra is írod a hamis állításaidat. Tényleg hihetetlen vagy.
Mitől olyan furcsa az ha szembenálló felek esetlegesen pozitívan értékelik egymás döntéseit.
Giovan is megtette irányomban pedig nem állunk egy oldalon [link]
Innentől Ő is jellemtelen akkor?Amúgy jó hogy tudatosítottad hogy már Kínai lettem. Utólag belenéztem a tükörbe mandulavágású szemeket keresvén. Nem találtam. Vagy sokat torzít a tükör.
Szerintem hagyjuk egymást békén. Ezután igyekszem figyelmen kívül hagyni a hozzászólásaidat. Kérlek te is tedd meg ezt a szivességet irányomban. -
dutrás
őstag
válasz
nyisziati #349 üzenetére
Ne haragudj de te olyanokat írsz le ami az én fejemben meg se fordult.
Basszus topikokon keresztül vitáztunk egymással soha egyetlen degradáló megjegyzést nem tettünk egymásra. Sőt bevallom neked privátban is beszéltünk nemegyszer teljesen normál hangnemben.
Egyszerűen vannak témák amiben nem értünk egyet.
Fel tudod ezt fogni?
Mindenáron kötözködni akarsz valakivel. Na ez a jellemtelen dolog. -
dutrás
őstag
válasz
weberzolee #321 üzenetére
Ha végigolvastad akkor láthatod hogy egy másik hszben belinkeltem a fejlesztői metódust.
A bank dologra Bog is inkább azt tartotta sanszosnak hogy az ügyfélszolgálat van lemaradva. Bár ez nyilván nem bizonyíték semmire. Nem egyedi eset egyébként ha az ügyfélszolgálat van lemaradva az aktualitásokról.Nyisziati
Basszus megint elkezded ezt a Kína Amerika harcot közben senki ezt fel nem emlegeti. -
dutrás
őstag
válasz
weberzolee #308 üzenetére
Igy működik az apk fejlesztés HMS-re [link]
-
dutrás
őstag
válasz
weberzolee #308 üzenetére
A teszt megvan valószínűleg te lepődtél meg.
Nem hinném hogy egy olyan cég mint a Huawei nem figyelne arra hogy ne lopott applikációk kerüljenek fel az alkalmazásboltjába. Gondolod azt komolyan hogy egy banki alkalmazást csak úgy ukmukfukk mezei "Csing" felhasználó csak úgy feltölthet?
A cég jövője múlhat ezeken a dolgokon. -
dutrás
őstag
válasz
weberzolee #278 üzenetére
Többektől hallottam hogy használják a HMS féle banki applikációkat.
-
dutrás
őstag
Hú mi lesz a teszt topikjában
-
dutrás
őstag
Mi van azzal akinek se előnye se hátránya nem származik abból hogy HMS el érkező telefont vesz. Én speciel pont ebbe a kategóriába tartozom.
A fotózáshoz nem értek annyira mintbAryon kolléga de azt én is látom hogy remek fotókat készít a Huawei felsőkategóriás telefonja. Ebben pl hagyatkozok mások véleményére is. -
dutrás
őstag
Tételezzük föl hogy adott egyén csak egy jó középkategóriás "vasat" akar venni. Nem érdekli se instagram se ilyen se olyan kösségi háló pusztán max egy két email kevés fotózás telefon sms. Viszont ezt stabilan tegye hosszú üzemidővel(vannak ilyenek). Őt is simán lebeszélnéd? Hisz ez szerinted is jó ajánlat lehet.
-
dutrás
őstag
Ezért is írtam azt hogy már túl léptünk az alapvető funkciók prioritásán. Pont e köré épült fel az összes másodlagos funkció ami bizony nagyban befolyásolja a mobilpiacon az eladási számokat. De aki böngészőből használja újfent példának okáért a facebookot vagy egyéb más közösségi hálót annak teljesen reális választás lehet ez a telefon. Csak e hiányosság miatt ne azt a választ adjuk már hogy akkor ne vegyél ilyen telefont.
-
dutrás
őstag
Nálad az a baj hogy rettentően elfogult vagy a Huawei-el szemben bár emlékeztetnélek hogy egy topikban te is az mondtad hogy magáért a vasért kár. Itt csak a vasról szól a topik. Próbáld meg a másik dolgot leválasztani erről.
Alapvetően az okostelefonok prioritása nem az hogy fusson rajta olyan aplikáció ami teljesen másodlagos funkció(pl:facebook). Az alapvető funkciók mint levelezés szinkronizáció naptárfunkciók navigáció felhőtárhelyek szinkronizációja böngésző stb mind kivétel nélkül hibamentesen futnak a HMS-en is.
Való igaz hogy ezt már kicsit túlnőttük de a mindennapokban teljesen használható tleljes lértlékű telefont kaphatunk a pénzünkért.Való igaz Csiribá túlfűtött kissé de pont erre való ez a fórum hogy ezeket átbeszéljük.
-
dutrás
őstag
válasz
Schuler888 #138 üzenetére
Hidd el kevesen ismerik az Appgallery-t meg magát a HMS rendszert így érdemben kevesen tudnak hozzászólni. Sokat annyit tudnak mindössze hogy nincs Google meg Play áruház. Erre mond Csiribá jelen esetben megoldásokat. Volt itt olyan veterán rangú fórumtag aki azt mondta nincs a HMS-el semmilyen szolgáltatás holott ez egyszerűen nem igaz.
Ha te marketing tevékenységnek véled jogod van hozzá. Szerintem nem az. -
dutrás
őstag
válasz
Schuler888 #135 üzenetére
Mond el miért gáz? Megoldást keres olyan problémákra amik aktuálisak. Fogja be a száját mert más másképp gondolkodik?
-
dutrás
őstag
válasz
Schuler888 #133 üzenetére
0lvasd Lami66 [link] kommentjét. Sok dologban egyetértek vele.
Ez tech fórum ahol megoldásokat keresünk beszélünk meg. -
dutrás
őstag
válasz
Donki Hóte #125 üzenetére
Ebben tök igazad van egyenlőre. Ez a jelenlegi helyzet. De fél év múlva már egész más lehet az Appgallery kínálata.
-
dutrás
őstag
válasz
nyisziati #122 üzenetére
Mint írta Csiribá maga a Facebook alkalmazás nem elérhető még. Ez alkalmazás főleg a chatra épül de az értesítésektől kezdve minden elérhető benne. Én nem vagyok nagy Facebookos de ezt hasonlítanám a webes felülethez.
Abban neked teljesen igazad van hogy ez nem teljes értékű alkalmazás de mégis elérhető egy bizonyos szinten. Ha valaki akarja simán használható. -
dutrás
őstag
Nyilván te ragaszkodsz a googlehoz így ezt a telefont nem találták ki. A névjegyekre alkalmazásokra ott a Phone Clone alkalmazás amely segít az átköltözésben. Onnan már szinkronizálhatsz a Huawei saját felhőszolgáltatásával. A saját Email alkalmazást tudod szinkronizálni a Gmailel. Van saját keresője a Huaweinek amibe ha kell integrálva van a google keresőmotorja is. Mint írta Bog a térkép működik HMSen is.
Az állításod hogy minden kuka így nem igaz.Valaki írta itt hogy semmilyen szolgáltatás nincs a HMShez. Ez sem igaz.
Saját felhőszolgáltatás ingyenes zenei streaming és jön a térkép is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest