- Mobil flották
- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyisziati
veterán
Senkivel nem akarok kötözködni.
A csúsztatásokat és a nyilvánvalóan érzelmi töltetű védekezést nem csípem (többek közt), aminek "szakmai" jelleget próbálnak adni egyesek.
Az meg, hogy mi fordult meg a fejedben, nem kell, hogy tudatos legyen.
Elég, ha leírod.Ebből már könnyen megítélheti bárki a belső motivációdat.
Ha meg ezt "jellemtelen kötözködés"-nek veszed, az szintén nem az én problémám.
-
nyisziati
veterán
Ha nem vetted volna észre, ez nem vélemény. Onnantól kezdve, hogy egy kritikát személyhez kötöttél negatív éllel, az már a személyeskedés kategóriáját súrolja.
Úgyhogy semmi hátsó gondolat nem kell ennek a TÉNYnek a meglátásához.Az meg, hogy te pontosan az ellenkezőjét szűrted le ezekből a tényekből, jól jelzi, kinél is vannak a hátsó gondolatokból származó csúsztatások.
(és akkor arról még nem is szóltunk, mennyire "jellemes" dolog egyszer negatív éllel említeni valakit, amikor pedig megjelenik, akkor meg szembedicsérni; érdekes módon pont kínaiakra jellemző ez a magatartás).
-
Giovan!
addikt
Viszont azt hozzá kell tenni, hogy én itt főleg a vasról beszéltem (meg kapott egy kis dícséretet az EMUI is, de azért szoftveresen eddig sem az volt a fő probléma a készülékkel). A HMS-el kapcsolatban nem ennyire pozitív a véleményem, márpedig számomra fontosabb a szoftver mint a hardver ha telefonvásárlásról van szó.
-
weberzolee
aktív tag
Hiába nem hinnéd (ahogy én sem, mert elég kínos lenne), a fellelhető információk nem ezt mutatják. Keress egy hivatalos linket vagy közleményt, ami cáfolja az állításom.
Nyisziati
Rákérdeztem, ha visszaolvasol megtalálod a hivatalos választ az Erste banktól.Noukum és Csiribá
Még mindig várom a cáfolást. Trollkodás helyet inkább érdemben válaszoljatok, mert ez így óvoda. -
-
Giovan!
addikt
Mi van azzal akinek se előnye se hátránya nem származik abból hogy HMS el érkező telefont vesz. Én speciel pont ebbe a kategóriába tartozom.
Én nem tudom elképzelni, hogy te azzal járnál jól, ha rosszabb szoftveres felhozatalt kapnál, mint amit a konkurencia kínál, de ez lehet az én képzelőerőm korlátoltsága miatt van.
Igazából a te dolgod, én csak leírtam, szerintem miért nem éri meg ezt választani a konkurencia helyett, de ezt nem muszáj elfogadnia senkinek sem. -
<Lacy85>
addikt
Visszafelé is segít költözni, ha esetleg úgy döntök, hogy nem Huawei lesz a következő teló?
Épp ezért nem nagyon használom Samsung-on sem a gyártóspecifikus dolgokat.
Van Galaxy Notes a Google Dokumentumok helyett, de miért használjam azt?
Drive helyett van Samsung Cloud, de itt megint a gyártóhoz vagyok kötve.
A Samsung acc-ba lehetne szinkronizálni a névjegyeket, naptárat, stb., de minek, amikor ott a Google megoldása, amit bármelyik készüléken használhatok?Nem kell agyalni a költözésen sem. Bejelentkezek, ott van. Működik telefonon, Windows-ban, Mac-en, stb. 3 különböző platform és minden szinkronizál mindennel.
Na ez az, ami a Huawei-nél (de még a Samsungnál sem) soha az életben nem lesz kivitelezhető. Ezért baromi gáz, hogy teljesen kuka minden Google szolgáltatás.Persze, a találékony ember rászán az életéből 3 hónapot és mindenre kitalál valami okosságot. De mi a francnak agyaljak ilyesmin, amikor minden más gyártónál ezt megkapom a dobozból kivéve? Ugyanolyan áron...
-
Giovan!
addikt
A probléma az, hogy itt egyesek megpróbálják elfedni a hiányosságokat az optimizmusukkal, amivel csalóka képet építhetnek fel másokban.
Abban nincs igazad, hogy aki kvázi-butatelefonként akarja használni a mobilját, annak jó lesz ez a készülék. Ugyanis mindazt, amit ezen a telón meg tudna tenni, megteheti a konkurencia készülékein is, csak ott még pluszba sok egyebet is kipróbálhat, akkor miért ne választaná inkább azokat? Pont ezen hiányosság miatt nem javaslom senkinek ezt a mobilt, mert ez egy olyan hiányosság, amit nem kell elviselni, nem muszáj a 10 évvel ezelőtti Play Store-ral beérni, mikor a konkurencia a jelenlegi Play Store-ral felszerelt készülékeit árulja.
-
janeszgol
félisten
Abban igazat adok az ellentabornak (ha van ilyen), hogy sokat fejlodtek a telefonok. Hardveresen rosszat csak direkt lehet venni. Erre szoftveresen kosson kompromisszumot az ember? Bognak igaza van, egy arszint alatt tok felesleges ebben adni a kompromisszumot, hiszen a tobbinel ott a GSZ. Kenyelem hardveresen es kenyelem szoftveresen is.
Abban viszont Lami66-tal ertek egyet: ez egy szakmai forum, tele fiatalokkal, talan ertelmisegekkel is. Picit legyunk kivancsiabbak, mert igy vagy ugy, de ez a lepes meghatarozza az elkovetkezo eveket. Akkor mar viszont nem lehet 1 cegre szukiteni a temat. -
Giovan!
addikt
Nézd, ha GMS futna rajta, szerintem is megérné a készülék, hiszen csak a vasat nézve egész jó ajánlatnak mondható. Viszont nem csak a vasról van szó, hiszen a Huawei és a konkurenciája sem csak vasat árul. Az okostelefonnak legalább annyira része manapság a szoftveres környezet, mint a hardver, ezt kár lenne elvitatni. Márpedig a szoftvert tekintve ez a készülék nem ér fel a konkurenciához.
Persze mint egyesek is írják, lehet, hogy egyszer majd jó lesz ez, és komoly alternatívávájává lép elő a Play Storenak, vagy az App Storenak.
A gond csak az, hogy jelenleg nem az, egyesek mégis azt igyekeznek sulykolni, hogy ez nem is akkora gond, miközben de, ez nagyon nagy gond. Emlékezzünk csak a WP sorsára, hiába adott atom vasat viszonylag jó áron (pl. az 520 esetén), mégis bukott, mert a vas önmagában nem elég. -
Giovan!
addikt
Konkrétan ferdít, néha olyan állításokat tesz, amik max feltételes módban állhatnák meg a helyüket (pl. jön mindenféle app, aztán erről egy csomó esetben semmiféle hivatalos megerősítés nincs egyelőre, csak a Huawei CEO-jának szava). Kérdem én, miért tenné ezt, ha nem azért, hogy jobb színben tüntesse fel a kedvenc gyártóját? Mi ez, ha nem marketing?
Ha nem hívjuk fel erre a figyelmet, simán félrevezethetett volna a topikot gyanútlanul követő embereket. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest