Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kyle23

tag

válasz Giovan! #233 üzenetére

Elon úgy jön ide, hogy engem nem az érdekel mi zöld és mi nem, hanem hogy ő is egy gépjárművet gyárt mint mondjuk a Mercedes vagy Bentley vagy a Ford. A hajtáslánc a más. Ő elektromos rendszerrel szereli őket a többi cég benzín/diesel üzemű belsőégésű motorokkal. Most ha összehasonlítjuk a 2-t, akkor szerintem nincs vita abban, melyikben van sokkal több és bosszantóbb megkötés. Akkor most menjünk át az ő oldalára vagy azokhoz a fórumokhoz ahol a Teslákról van szó és folyamatosan obégassunk nap nap után, folyton uazt írva/mondva?
    Egyébként azt megmondod nekem, hogy egy elektromos rendszer megépítése és előállítása (akkumulátorok, vezetékek stb.) majd a meghibásodás után mennyivel kisebb lábnyomot hagy a földön akármelyik belsőégésű motoréhoz képest? Csak mert ugye az aksikat nem fűből vagy lehullott falevélből készítik ha jól tudom. :)
    De szerintem azt sem tudod nekem megmondani, ahogy innen egyenlőre senki sem, hogy pl a saját rendszer alkalmazása hogy viszonyul az energia fogyasztáshoz. Mert azt tudjuk, hogy a GMS szükségtelenül is tud marha sokat zabálni az aksiból, ha nem állsz neki kigyomlálni az olyan appokat amit kapunk Googlé bácsitól a telóba, akkor folyamatosan dolgoztatja a telót ha akarod, ha nem. Az meg ugye eszi az akkut.

Új hozzászólás Aktív témák