- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kyle23
tag
Elon úgy jön ide, hogy engem nem az érdekel mi zöld és mi nem, hanem hogy ő is egy gépjárművet gyárt mint mondjuk a Mercedes vagy Bentley vagy a Ford. A hajtáslánc a más. Ő elektromos rendszerrel szereli őket a többi cég benzín/diesel üzemű belsőégésű motorokkal. Most ha összehasonlítjuk a 2-t, akkor szerintem nincs vita abban, melyikben van sokkal több és bosszantóbb megkötés. Akkor most menjünk át az ő oldalára vagy azokhoz a fórumokhoz ahol a Teslákról van szó és folyamatosan obégassunk nap nap után, folyton uazt írva/mondva?
Egyébként azt megmondod nekem, hogy egy elektromos rendszer megépítése és előállítása (akkumulátorok, vezetékek stb.) majd a meghibásodás után mennyivel kisebb lábnyomot hagy a földön akármelyik belsőégésű motoréhoz képest? Csak mert ugye az aksikat nem fűből vagy lehullott falevélből készítik ha jól tudom.
De szerintem azt sem tudod nekem megmondani, ahogy innen egyenlőre senki sem, hogy pl a saját rendszer alkalmazása hogy viszonyul az energia fogyasztáshoz. Mert azt tudjuk, hogy a GMS szükségtelenül is tud marha sokat zabálni az aksiból, ha nem állsz neki kigyomlálni az olyan appokat amit kapunk Googlé bácsitól a telóba, akkor folyamatosan dolgoztatja a telót ha akarod, ha nem. Az meg ugye eszi az akkut.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple IPhone 16 Pro 128GB amerikai modell T mobile függő. 11 akku ciklus!!
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Honor Pro 200
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB (Ezüst) Prémium ajándékcsomaggal Típusváltás miatt eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3770, 91% Akkumulátor
- 2025.10.02 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Samsung C27JG50QQU Monitor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest