- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Teljes harci díszben várhatók az Oppo csúcsmodelljei
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raketta
csendes tag
válasz
Sanyi.mTs #338 üzenetére
Egy pár kérdésre adok választ az eddigi tapasztalataim alapján:
1) ha sim1-en telefonálok és jön hívás sim2-re, akkor:
- foglaltat jelez a sim2 hívójának? - NEM, nem kapcsolható lesz a másik, mintha ki klenne kapcsolva
- kapok "nem fogadott hívást" a készüléken, h sim2-ről hívtak? - Esetleg, ez szolgáltató és/vagy beállítás függő.
2) GPS (igo-val) mennyire használható Bp-en? - Ha megtalálta a jelet nincs vele gond, de azt egyhelyben jobb kivárni.
- ha összepárosítom a telót az autós kihangosítóval, akkor ott szólal meg a GPS? - Nem.
- navigálás közbeni hívás mennyire lassítja be a telót? - Nem lassítja, sőt közben ugyanúgy mondja a dolgokat ha kell kanyarodni vagy egyéb.
- van aki rendszeresen használj a navigációt? - Többé kevésbé...
- ki milyen autós töltőt vett hozzá? - Nincs
- ki milyen autós tartót vett hozzá?- Nincs
3) érdemes még ilyet venni? (wm6.5, stb miatt) - Szerintem igen
4) mennyit bír az aksi? (főleg azok tapasztalata érdekel, aki régebb óta használják) - Három - négy nap rendszerint, 5-6 őra navigálás egyben simán. Akkor persze nem bírja 4 napig.
5) bármilyen microUSB-s kábellel lehet tölteni? - IgenRemélem segítettem.
-
süti5
őstag
válasz
Sanyi.mTs #338 üzenetére
Néhányra tudok válaszolni, kb. másfél hónapja használom.
A gps szerintem iszonyat jó, vidéken és külvárosban mindenképpen. Belvárosban nem az igazi, többször is, főleg szűk utcákban, magas épületek között, elveszti a jelet. Autós tartót szeretnék venni én is, viszont olyat kéne, ami minél közelebb van a szélvédőhöz, hogy minél jobban kapjon jelet a gps.Az akksi nálam 3-4 napot bír, extrém esetben sok használattal volt már két nap is, de volt, hogy 5 napig bírta (éjszakára se kapcsolom ki soha).
Szerintem érdemes venni, mert ár/érték arányban verhetetlen, bnőmnek se véletlen vettünk még egyet, én vettem tesztnek, neki meg tegnap előtt
Ja, vettem rá tokot a speedshopban, nem vagyok tokmániás de féltem a telót, és ilyen univerzális tokba tettem, jól is néz ki.
Wifi simán működik, semmi gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- MESSZE A LEGJOBB ÁRON! Azonnal vihető! Apple iPhone Air 1TB White. One függő, 3 hetes!
- AKI KAPJA MARJA AKCIÓ! Samsung Galaxy Z Fold7 256GB 12GB RAM, gyári független. 10 napos, hibátlan!
- Eladó iPhone 16 Pro Desert Titanium 128 GB
- Samsung Galaxy S25 FE 8/256GB Fekete Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- Samsung Galaxy S25 Edge 12/256GB Kártyafüggetlen 12Hó Garancia Bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Blabok nyakrögzítő M méret
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest