- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4mie
veterán
nem ugyanannyi egy diáknak 50k meg egy dolgozó egyedül vagy kapcsolatban élő embernek,
meg egy házas embernek 2gyerekkel...
meg az se mind1 kinek mire kell... ha ennyi lesz az ára, és nem akarsz rá ennyit kiadni, akkor NE ADJ ki, és ne fikázzd azt aki kiad érte ennyit. ilyen egyszerű az egész.
Személy szerint 50k t én se adnék ki egy 3800 asért, 38 at pl meg kiadnék!
Már ha lesz annyim félretéveés lesz mo. n ilyen kártya, meg kiforrott driver hozzá.
-
L4mie
veterán
Báááh karácsonyra akarok venni magamnak procit meg VGA karit
, kinéztem ezt a szériát meg mellé egy 5000 valahányszázas X2 re gondoltam, de hát igen nemelérhető magyarországon a kari, meg amíg nemlesz tesztelve addig nemis szánom el magam...
Jah ipon on olvastam, hogy az AMD csökkent a 3800 as széria árain ^^ nice mikor MO még a "drága" sincs, sőt még az árakat találgatjuk.
-
L4mie
veterán
Mindjárt lejár a netórám ^^
szval nemolvasom végig megint, szval bocsánat, ha volt már téma
Teszt lesz? mikorra várható? -
L4mie
veterán
válasz
#06658560 #311 üzenetére
Nemtom... én személy szerint tervezőirodában vagyok mérnök gyakornok, és az új gépekben (AutoCAD2008) Asus 1650 es megy...hibátlanul, 2 illetve 3Dben otthon a 2000esen egy X800xl-t használok azzal sem láttam még semmiféle hibát, a melóhelyi gépemen szintén 2000el egy MX400 assal is elboldogulok 2D ben, de azzal inkább nem redereltetek ^^
szval csak annyit, hoy én nem tapasztaltam a Radeonokkal CAD ben SEMMI féle hibát, lassúságot! bár nem láttam még quadroval futó CAD et, biztos kemény, hiszen azt arra találták ki. -
L4mie
veterán
na jól láttam azt a kb 180 dolcsis árat?? mert az mai árfolyammal átszámolva 32k forint...a 215 dolcsi meg 38k mennyi is az Nvidai?? 55-65??? na most itt jöhetnek majd a tesztek meg az ár/érték arányok!
Ha csak megközelíti az új Nvidia teljesítményt akkor szerintem sokan fogják inkább ezeket választani ugy sokaknak sokat számít +- 20k magyar forint!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest