- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bluemirage #61 üzenetére
Keresem, de nem találom. Ne engem küldj a guglira, konkrét példákat mutass be.
Mert, mint írtam is, x264nek nincs CUDA-s kiterjesztése. Sokan nekiálltak, de egyikből sem lett semmi.
Amennyiben viszont az nv encodereit használja, akkor...nincs miről beszélgetni. Lehet neked elég. -
válasz
bluemirage #58 üzenetére
Jelenleg egyetlen olyan valós megoldást sem ismerek, ami jobb minőséget produkálna HD felbontáson, mint az x264. (Talán majd a h265 időben.
)
És ugyanígy, egyetlen normális megoldás sincs x264 gpu gyorsításra.
Nem tudom mi van a HandBrake-ben. De ha az x264et cseréli le, akkor az nem vállik a minőség javára, ami a legfontosabb egy HD képnél. Épp ezért nem értem.
Nagy kijelzőn, nagy felbontáson, ronda kép az nem lehet jó.
Kis kijelzőn, normál felbontáson..a szemed szabhat csak határt...meg a távolság. -
Sondi1986
addikt
válasz
bluemirage #47 üzenetére
Helyedbe régebbi GTX-ek közül választanék mert az új Cuda nem olyan erős. (GTX6XX)
-
lenox
veterán
válasz
bluemirage #50 üzenetére
Mi a baj a premierrel? Most mar megy amd-n is opencl-lel... Amugy a cuda gyorsitas temaban erdemes teszteket is nezni, mielott veszel, mert a gt440 96 magja az ugyanugy 2 multiprocesszorbol jon, mint az uj kartyak 384 magja, szoval floating point processingben valoban gyorsabb, ha van mivel etetni, de a tobbi eroforrasban nincs ugyanilyen elorelepes, szoval leginkabb nincs mivel etetni.
-
Löncsi
őstag
válasz
bluemirage #50 üzenetére
Kepler CUDA magját ne keverd a GT440-el. Kepler magok lassabbak, nincs 2X szorzó.
-
válasz
bluemirage #54 üzenetére
Ez fura, pont fordítva kéne, hogy legyen. Nagy kijelzőn látod a minőségi különbséget, nem a 3-4"on.
Neked lehet, hogy az számít, és ha nem végleges, hanem csak valamiféle bemutató/test, akkor hagyján. De valódi, végső filmnek...harmatos. : ( -
lenox
veterán
válasz
bluemirage #47 üzenetére
Mivel vagod a videot, ha nem titok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest