- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bluemirage #61 üzenetére
Keresem, de nem találom. Ne engem küldj a guglira, konkrét példákat mutass be.
Mert, mint írtam is, x264nek nincs CUDA-s kiterjesztése. Sokan nekiálltak, de egyikből sem lett semmi.
Amennyiben viszont az nv encodereit használja, akkor...nincs miről beszélgetni. Lehet neked elég. -
válasz
bluemirage #58 üzenetére
Jelenleg egyetlen olyan valós megoldást sem ismerek, ami jobb minőséget produkálna HD felbontáson, mint az x264. (Talán majd a h265 időben.
)
És ugyanígy, egyetlen normális megoldás sincs x264 gpu gyorsításra.
Nem tudom mi van a HandBrake-ben. De ha az x264et cseréli le, akkor az nem vállik a minőség javára, ami a legfontosabb egy HD képnél. Épp ezért nem értem.
Nagy kijelzőn, nagy felbontáson, ronda kép az nem lehet jó.
Kis kijelzőn, normál felbontáson..a szemed szabhat csak határt...meg a távolság. -
válasz
bluemirage #54 üzenetére
Ez fura, pont fordítva kéne, hogy legyen. Nagy kijelzőn látod a minőségi különbséget, nem a 3-4"on.
Neked lehet, hogy az számít, és ha nem végleges, hanem csak valamiféle bemutató/test, akkor hagyján. De valódi, végső filmnek...harmatos. : ( -
Az a baj, ha a gk106-ból épülne, akkor máris kétszer akkora csippről beszélnénk.
Akinek a fogyasztás/méret/hűtés is fontos, annak ez lehet egy jó alternatíva.@Haart: tény, hogy itt van, de az induló ár, és az 1/2 hónapos ár. Érted.
@bluemirage: Handbrake? És mit gyorsít? Mert az enkódolás még igencsak kezdetleges, sajnos. Dekódolásban/méretezésben/deinterlace-ben viszont sokat segíthet.
-
A fogyasztása nagyon jól néz ki. Várós.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- EVGA RTX 2070 XC GAMING 8GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI Gaming X Trio 3060
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest