Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
 - iPhone topik
 - Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
 - A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
 - One mobilszolgáltatások
 - Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
 - Sok földi jó került a Redmi K90-be is
 - Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - Apple Watch
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra

Új hozzászólás Aktív témák
- 

k5.20
senior tag
válasz

Schuler888

üzenetére

De azért azon nem fogunk vitázni, hogy minősítés ide, meg oda, ha bemégy egy kardiológiára a panaszoddal, egy orvos sem fog az óradadatok alapján kezelésbe venni... - 

k5.20
senior tag
válasz

Schuler888

üzenetére
						Lehet elmaradott vagyok, de minek egy sportórába EKG, vérnyomásmérő meg vércukormérő...?
Az az érzésem, hogy a gyártók olyan magasra rakták a lécet, hogy nem képesek átugrani... meg 1-2 lécet fel sem kellett volna tenni...
A felkaros vérnyomásmérőnél jobbat egyelőre nemigen fognak tudni lerakni az asztalra... hogy az EKG-ról ne is beszéljünk... lesz, lesz, de minek csinálunk valamit, ha nem tudjuk jól csinálni? Csak erőlködés... még a pulzoximéterrel is az a helyzet, hogy csak közelíti azt, amit egyébként a specifikus készülékkel az ujjhegyen mérsz.(sokak csuklóján meg még csak nem is közelíti...)
Szóval az átlag sportoló szerintem meg kell ismerje testét, ha bajt érez, magára mér, de speckó eszközökkel.
Az élsportban pedig, az orvosi felügyelet egyelőre nem fog egy óra adataira támaszkodni... és jól is teszik.
DE ez csak szerintem. - 

k5.20
senior tag
válasz

üzenetére
						Igen, azt hiszem sokan ott vétik el, hogy megveszik, és azt hiszik, hogy csak fel kell csatolni a csuklóra...
Olvasom most a 7X SS fórumait, s az ott felmerülő problémákból egyet sem produkált az órám még... no erről gondolom azt, hogy a hibák egy része abból adódik, hogy nem olvasták el az alapvető dolgokat... hogyan kell beállítani stb.
Nem állítom, hogy hibátlan készülékek ezek, de a helyükön kell kezelni.
Nem értem, miért kezdik az emberek az AW-hoz hasonlítani.
Más kategóriában versenyez a két készülék.
Az a kérdés, hogy a saját kategóriájában mit hoz.
És nyilván nem mellékes, hogy aki ilyet vásárol, az tudja-e, hogy amire neki kell, arra ez-é a legalkalmasabb készülék... - 

k5.20
senior tag
válasz

üzenetére
						Nem a vita kedvéért, de egy olyan órába, ami elketyeg 2-3 hétig egy töltéssel, mindek indukciós töltés? (Nekem 7x van) Évente max. 25x fogom tölteni, erre teljesen felesleges az indukciós technológiát beépíteni, vastagítani vele az óraházat stb. De ez csak az én véleményem.

Új hozzászólás Aktív témák
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Vezetékes FEJhallgatók
 - NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
 - AliExpress tapasztalatok
 - Kerékpárosok, bringások ide!
 - Gumi és felni topik
 - Autós topik
 - Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
 - Villanyszerelés
 - Futás, futópályák
 - További aktív témák...

- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 2.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
 - Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
 - Autós Szivargyujtó Töltő ajándék töltőkáballal
 - Eladó iPhone 15 Pro Max tokok (mind MagSafe)
 - Samsung Galaxy Tab S10+/S9+ Book Cover Keyboard Slim Black

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
 - HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
 - Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
 - 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest