- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
nortx55
csendes tag
válasz
nortx55 #8097 üzenetére
Nem ment sajna új app kellet de kb 2 perc volt gép nélkül. Így megy minden galaxy watch 4-en xiaomi mi 10-en. Amúgy galaxy watch 2-höz képest nem is olyan extra, nyilván van gpay, van gboard tehát magyar diktalas, üzemi időt meg kb 2 napra jósolom, watch 2-n nekem 3 és fel nap volt. Jobb a browser megy pl Youtube stb.
-
Yager01
senior tag
válasz
nortx55 #8095 üzenetére
Curve kártyámat adtam hozz, de ha jól emlékszem volt valami olyan okosság, hogy az újabb Curve kártyákat nem fogadja el. Nekem már elég régóta, az elsők között volt Curve szolgáltatásom. Lehet ezért működik!
Viszont az ECG valamiért Leoffolt! Nincs ötletetek, hogy mi lehet az oka? A vérnyomás megy de az ECG nem. Frissíteni akar DE persze mikor rányomok nem engedi. Hol lehet letölteni a legfrissebb fájlt?
-
galbi1972
tag
válasz
nortx55 #8071 üzenetére
Én anno megváltoztattam az órám régiókódját USA-ra (XAR) ahogy írtam is és sikerült a Samsung Pay fizetést aktiválnom és működött a többi alkalmazás is (BP / EKG). Igaz ezeket mind PC-ről kellett telepítenem az órámra és ekkor még a Xiaomi Mi 9T-vel használtam. A problémám most lett a Samsung Galaxy S20 FE-vel mikor hozzáadtam az órához új telefonként. Pl. a Samsung Pay ott van az órámon elindul, de kéri, hogy telepítsem a telefonomra a Galaxy Store-ból. Viszont ekkora telefonom kiírja, hogy "ez az elem nem áll rendelkezésre a te országodban" és kilép. A Samsung Healt monitornál az óráról való indításnál megkér, hogy a telefonomon nyissam meg az alkalmazást, ott felugrik egy pillanatra majd kilép....A gond az, hogy nem tudom hogy mitévő legyek, mert az órámon ott van és próbálna is elindulni ez a három alkalmazás és a telefon régiókódja is elvileg változatlan maradt (USA/ XAR). Valahogy a telefonra kellene ezt a két apk-t felvarázsolnom valahonnan amit a Samsung Store-ból nem tud telepíteni.
-
kkdesign
senior tag
válasz
nortx55 #7990 üzenetére
Köszönöm szépen. Én is csak ezt a topikot találtam előzőleg mikor kerestem. Ezt nem merem bevállalni, meg ameddig elmentem volna ilyen téren az egy módosított apk vagy óra tizen app. Elég érthetetlen dolog számomra hogy miért van szoftveresen tiltva. Ha nekem a watch active tetszik azt veszem ha a classic akkor azt. Ahogy az új szériánál.
Egy kérdés még. Van egy amazfit GTR2-m is. És azon rugózok melyik maradjon. Ez vagy az.
Melyiknek lehet jobb és pontosabb a pulzus szenzor és alvásfigyelés?
Ezzel olyan fél max 3/4 óra mélyalvást mutat amíg az 3/4ó 1,5óra körül. Placeboban biztosan nyerne az amazfit. De nem tudom melyik áll közelebb a valósághoz. Tippem az az hogy a watch active 2.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
- APPLE WATCH 9 45mm, FEKETE, DOBOZÁBAN, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- Watch Ultra (1.st gen) szinte új
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest